Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #57507 Gondolkoztam hogy mit valaszoljak erre. Te meg mindig mas mertekkel mersz. Hasonlo helyzetben engem nem erdekel ennyire, hogy vajon az utolso kiszedheto garast is belerakjam az altlam AHra feldobott cuccbol. Lehet hulyeseg de engem nem izgat az AH tycoon, amikor tycoonozni akartam akkor a transport tycoont toltam. Siman volt olyan nap hogy random bedobtam 10 cuccot 150k-ert nem varialtam hogy darabja tobbet erhet, mint amennyi a 10 darabbol lett osszesen.
Mi van ha ez az egesz AH dolog kurvara felresiklott? Nem arrol szol, hogy a jatekosok egymas kozott cserebereljenek, hanem item flipping lett belole, meg profit hajhaszas. Egyszeruen taszit, ahogy a jatekosok viselkednek, undok/moho/kapzsi a legtobb. Utobb egy 4es coopban volt egy monk es egy dh a partyban, esett egy fasza dex/all/vit csizma, szoltam a monknak, jelezte hogy elfogadja, rosz megszokasbol kidobtam neki a foldre, erre a dh odafutott es felvette. Megkertem hogy adja vissza, mert nem neki szantam erre kilepett.
Masik amit szeretek hogy generalon megy a pricecheck, hihetetlenul szar cuccert kernek 50-100millat aztan ha sziveskedsz kijavitani hogy se a thorns dmg de meg a gold pickup se er 1 millat se akkor FU meg NOOB vagy. Ahogy irtak meg korabban, az AH a jatekosok mentalitasat baszta el de nagyon, ezt kb startbol lehetett volna tudni, ez ellen utolag semmit nem fog tudni tenni a Blizzard.
Azt mondod nincs igazam? Multkor is kerdeztem, miert fontos neked hangsulyozni, hogy a masik hulye? Azert hogy te nagyon szemfulesnek erzhesd magad, de csak mert van akin meggazdagodj? Siman csak orulni, hogy megteheted mar nem eleg?