Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Parasite Eve 2, best game EVER!
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.
pontosan ezt írja ki a paypalom mikor hozzá akarom rendelni . A kártyámmal semmi gond nincs steam-en tökéletesen tudok játékokat venni . k&h bankom van ha esetleg ez valamit számít
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Necro
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Most már csak ah-manipulálással lehet annyit keresni, és nem a szó szerinti játékkal.
Olvastam topicokat hogy kinek mi a heppje ezzel kapcsolatban, egy dolog ugyanis teny, a roll az akkor tortenik, amikor a cucc kiesik a mobbol nem pedig amikor azonositod. Szoval csak kivancsi vagyok a te hozzaallasodra, en soha nem birtam varni, max 5 cucc utan azonositottam mindet.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mit erdemes bot socketbe berakni ami a followernel van? (encha)? intes kovet, vagy sebzoset? tudom a sebzesuk nem sok vizet zavar... mert a skilljuket hasznositjuk... en elso korben intet ado ko"re gondoltam, mert az resit is ad neki (elivleg) 😊
(bizos volt mar 120x megkerdezve, a followernel levo" targyak tulajdonsagai szamitanak valamit? monster xp, magic find, stb...)
htx elore is ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Azóta is voltam ott, 10-20 k között most is van. Ez valami kiugró volt, több moob is dobott nagy csomag (1.000 gold) feletti aranyat.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Most is látszik pl amikor pár hete eladogattam az undieket hogy onnantól hogy emberekkel kell beszélni hirtelen az egész beleáll földbe, kötekednek hogy identify-oljam, a poén rámírják hogy 500 gold, rámírják hogy 5M aztán hihi csak vicceltem, stb.
Necro
Én személy szerint addig (és akkor) játszom vele ameddig élvezem magát a játékot nem tovább, bár tény , hogy nekem ez az item vadász folytonos hentelés bejön mint játék élmény míg sokaknak unalmas.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
megoldás: vegyél le, meg vissza fel egy olyan itemet, ami ad vitalityt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
In space no one can hear you scream.
hmm.
kb 250+ gold find és 100+ MF van a DH-n, sarkoth run max 1 perc, egy kör 3-5 ezer arany.
tehát átlag 20-25 perc alatt jön össze 48600 (ebben benne van a sarkoth 50% spawn, üresjárat kb 30mp)
napi 3-5 milliót össze lehet vele szedni, más kérdés, hogy ehhez a teljesítményhez már bot kell
MadWolf#11626