Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit erdemes bot socketbe berakni ami a followernel van? (encha)? intes kovet, vagy sebzoset? tudom a sebzesuk nem sok vizet zavar... mert a skilljuket hasznositjuk... en elso korben intet ado ko"re gondoltam, mert az resit is ad neki (elivleg) 😊
(bizos volt mar 120x megkerdezve, a followernel levo" targyak tulajdonsagai szamitanak valamit? monster xp, magic find, stb...)
htx elore is ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Azóta is voltam ott, 10-20 k között most is van. Ez valami kiugró volt, több moob is dobott nagy csomag (1.000 gold) feletti aranyat.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Most is látszik pl amikor pár hete eladogattam az undieket hogy onnantól hogy emberekkel kell beszélni hirtelen az egész beleáll földbe, kötekednek hogy identify-oljam, a poén rámírják hogy 500 gold, rámírják hogy 5M aztán hihi csak vicceltem, stb.
Necro
Én személy szerint addig (és akkor) játszom vele ameddig élvezem magát a játékot nem tovább, bár tény , hogy nekem ez az item vadász folytonos hentelés bejön mint játék élmény míg sokaknak unalmas.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
megoldás: vegyél le, meg vissza fel egy olyan itemet, ami ad vitalityt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
In space no one can hear you scream.
hmm.
kb 250+ gold find és 100+ MF van a DH-n, sarkoth run max 1 perc, egy kör 3-5 ezer arany.
tehát átlag 20-25 perc alatt jön össze 48600 (ebben benne van a sarkoth 50% spawn, üresjárat kb 30mp)
napi 3-5 milliót össze lehet vele szedni, más kérdés, hogy ehhez a teljesítményhez már bot kell
MadWolf#11626
Necro
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az egészel csak 1 hiba van, hogy max 250 eurot lehet kérni érte, jóval többet érne. Goldban ennél sokkal szarabb fegyverek is több száz milláért vannak...
Vicces volt ahogy a videoban meglátod a statokat, és már mész is a következõ itemre, én ott visitottam volna 10 percig ha ezt meglátom. 😄
Necro
Necro
Hány runból jött ez össze?
MF?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
cemetery az összes kinyiló (asszem 3) lejárattal....
a napokban 48600 volt az eladott cuccal együtt....
ui, nekem a 48600 gold jó volt....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mert a zöld trutyi prcoloja a lohot + az ütések is. szóval lényegében 4secig healel. onnantól tényleg már csak annyi kell , hogy legyen elég defed /hpd.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Valaki meg tudja erõsíteni egyébként, hogy plan-t Hell Act3-4 is dobhat? Azok elvileg iLv60+ cuccok?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ez volt a terv, ez lett megvalositva, vegulis ezzel nincs is baj
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Alap cuccok kraftolása a lv10-es kovácsból pedig lutri, vagyis egy csomó pénz...
Tényleg érdekelne a Blizz véleménye, mit gondoltak a Release elõtt, hogyan fognak így farmolni az emberek jobb cuccért, vagy plan-ért?
Az egyszerûsített moderáción kívül?
Régi nagy kedvencem a Diablo II. Mielõtt megvenném a III-at szeretném kipróbálni. Valakinek van még fel nem használt kódja? Privátban kaphatnék egyet?
Köszönöm szépen!