Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Gratulálok!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lammer
skacok!

Mit erdemes bot socketbe berakni ami a followernel van? (encha)? intes kovet, vagy sebzoset? tudom a sebzesuk nem sok vizet zavar... mert a skilljuket hasznositjuk... en elso korben intet ado ko"re gondoltam, mert az resit is ad neki (elivleg) 😊

(bizos volt mar 120x megkerdezve, a followernel levo" targyak tulajdonsagai szamitanak valamit? monster xp, magic find, stb...)

htx elore is ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aradebil2
ez volt már? 5 milkából dh act3 solo budget gear-rel

Frank99
48600 volt az eladott (vendor) itemekkel együtt, de azok is 500-1500 közöttiek voltak, talán 20 perc volt....
Azóta is voltam ott, 10-20 k között most is van. Ez valami kiugró volt, több moob is dobott nagy csomag (1.000 gold) feletti aranyat.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

NecroJoe
Ez mindig ilyen volt, aki játszott valaha D2-t olyan szinten hogy pl uber tristarmot csináljon a simán tudja. Farmolhattad az Ist-eket fél éven át (én most télen csináltam, a botnak 24/7 egy hónap volt kifarmolni a geart uberre), kreálhattad a játékokat hogy 'O zod N 7 Ist' alkudozhattál agyhalottakkal órákon át (komolyan, sokszor éreztem hogy kifarmolni a fizetõeszközt egyszerûbb mint lezavarni a tradet), hát kurvára nem volt ez jobb sose.

Most is látszik pl amikor pár hete eladogattam az undieket hogy onnantól hogy emberekkel kell beszélni hirtelen az egész beleáll földbe, kötekednek hogy identify-oljam, a poén rámírják hogy 500 gold, rámírják hogy 5M aztán hihi csak vicceltem, stb.

Necro

No offense de egy játékot szerintem alapvetõen a játékért magért játszik az ember. Ha nem élvezem magát a játékot nem játszom vele. A blizzard ezzel a RMAH-val egy olyan új dolgot hozott be a játékok világába ami nem biztos, hogy szerencsés mert tetten érhetõ, hogy valamiféle haszonért játszik már a játékos nem pedig a játékért magáért, így ez egyfajta munka lesz, nem játék. A haszonszerzés lehetõsége rabul ejtheti a játékost és "játszik" akkor is mikor már nem is élvezi. Ez szerintem rossz a játékok fejlõdésére nézve.
Én személy szerint addig (és akkor) játszom vele ameddig élvezem magát a játékot nem tovább, bár tény , hogy nekem ez az item vadász folytonos hentelés bejön mint játék élmény míg sokaknak unalmas.

gart!😊

NecroJoe
Ha valakit érdekel, elment 250 euróért.

Necro

<#szomoru2><#oooo><#oooo><#oooo><#oooo><#oooo>

blizz féle random tré...mf, act nem számít kb 😄 eskü megvan, h kb hány ilyen itemet szórhatnak szét, és random legenerálják x mennyiségû usernek.Hogy mi alapján választják ki a usert nem tom.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
dh-val ha smoke screenben kapsz desecratort (meg talán moltent), illetve diablonál tûz karikát, akkor bebugol a hpd
megoldás: vegyél le, meg vissza fel egy olyan itemet, ami ad vitalityt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerencsére ez a bug sincs a játék kezdete óta benne. És egyáltalán nem is zavaró, hogy aztán nem lát semmit sem az ember az miatt a szaros villogó piros felesleges effekt miatt (amit persze ki sem lehet kapcsolni).

Az okát pontosan nem tudom, de hasonló velem is történt már. A lényeg, hogy ugyan én azt látom, hogy percekig 1HP-val rohangálok, de például egy partyban a többiek mégis a valódi HP-mat látják.

az mondjuk gyanús volt hogy súrolta a tûz és utána percekig kb 1 hp-val rohangált, de biztos nem fake 😊

Fpocok
Az szép baszki 😄

Athene most nyomta le naked DH-val inferno Diablot...

Az a lényeg, hogy másnak esik a perfect storm az elsõ mobból, meg a 40 millás fegyver 10 perc alatt.

Napok óta nekem se ad lószart se, eljutottam oda, hogy napi 20 percet se játszok, mert mi a lófasznak..... Elindítom esik pár fos, aztán 15-20 perc után kilépek picsába, mert megunom + belegondolok mi a faxnak cseszzem vele az idõt semmi értelme.... Értelmesebben is el tudom tölteni..

jazzy
Ne. Én nem lépek be. Jót tesz ideg ellen.
Kb 160 óra a3/a4/goblin farm mellett 0 azaz NULLA 1 millió feletti értékû loot. Kezdjek kurva ideges lenni?

McHaals
hát az sem rossz...

MadWolf#11626

denevérember
Srácok van valaki most nightmare act 3 ban? Ha igen írhatna 1 üzit aztán tolhatnánk együtt 😊

In space no one can hear you scream.

Nekem egy rendes run act1 inf. általában 400-500e 1-2óra vagy még annyi se!

McHaals
48600 gold 1 nap alatt?
hmm.
kb 250+ gold find és 100+ MF van a DH-n, sarkoth run max 1 perc, egy kör 3-5 ezer arany.
tehát átlag 20-25 perc alatt jön össze 48600 (ebben benne van a sarkoth 50% spawn, üresjárat kb 30mp)
napi 3-5 milliót össze lehet vele szedni, más kérdés, hogy ehhez a teljesítményhez már bot kell

MadWolf#11626

NecroJoe
Mivel semmi személyeset nem raktem a videóba, meg eleve kisérleti jellegû az egész nem láttam értelmét annak hogy bármit hozzátegyek. Szar szar szar (mégtíz szar) fasza szar repeat..

Necro

Hegi90
ebay esélyes, helyedben vennék egy lottót is.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ez az év lootja inkább, legalábbis piszkosul megkell magát a rendszernek eröltetnie ahhoz hogy ennél jobb fegyvert dobjon, 100% crit dmg, socket, maxos life steal, és a dmg is elég nagy, ráadásul balta, igy pörög a passiveból a crit rate.

Az egészel csak 1 hiba van, hogy max 250 eurot lehet kérni érte, jóval többet érne. Goldban ennél sokkal szarabb fegyverek is több száz milláért vannak...

Vicces volt ahogy a videoban meglátod a statokat, és már mész is a következõ itemre, én ott visitottam volna 10 percig ha ezt meglátom. 😄
NecroJoe
Komolyan mondom fingom sincs hány runt mentem, elég lehetetlen tûnik nekem is hogy ilyen kevésbõl összejön 2 tab, de asszem egy kicsit dob azért a mennyiségen hogy van ott pár kasztspecifikus szar aminek 62 a max szintje. Megyjegyzem a legutolsó itemért (az öv az üres slot felett) másfél órát szoptam 5 valorral, de komolyan kínomban már minden szarba lementem de nem esett ki, resetelenem kellett. Az új gameben kiesett kb a 7. pakkból.

Necro

PAZMEG! ez odabasz! socket és default 100% crit? JESUS CRIST!😄 és ráadásul axe ami még 50% crit dmg Barbároknak.....GZ!

NecroJoe
Act2. A runok számát max tippelni tudom, szerdán kezdtem, szerdán csütörtökön mentem asszem 2-3-at, pénteken vagy négyet, ma meg vagy hat-hetet. Unbuffed 210+ MF-el indulok, Vaultba vagyok bementve, zoltánra meg ilyenekre nem megyek.

Necro

berlinboy6329
Act2-t farmolod v csak ott vagy?
Hány runból jött ez össze?
MF?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NecroJoe
Ma identfy-oltam két tabnyi max szintû cuccot, ha valakit érdekel:

Necro

TVelvet
nos ez ilyen 200 juró
NecroJoe
Nap lootja.

Necro

48600???

Frank99
inf act 1. nekem elég jól dob aranyat.

cemetery az összes kinyiló (asszem 3) lejárattal....

a napokban 48600 volt az eladott cuccal együtt....

ui, nekem a 48600 gold jó volt....

overpower crushing runa már javítva lett? ha nem akkor ahhoz loh és már megy is.
mert a zöld trutyi prcoloja a lohot + az ütések is. szóval lényegében 4secig healel. onnantól tényleg már csak annyi kell , hogy legyen elég defed /hpd.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Különc taktikája is 100%-ig mûködõképes, de ha egyszerûen akarod megoldani barbárral, akkor pár 100K-ért veszel 2db, egyenként 800LOH-es sword-öt, vagy dagger-t min. 450-500dps-el valamint revenge, iron impact, aztán ráfekszel a frenzy-re...
Carmang
Igen, kénytelen leszek ezt csinálni... Viszont a gold drop így sokkal kevesebb lesz.

Valaki meg tudja erõsíteni egyébként, hogy plan-t Hell Act3-4 is dobhat? Azok elvileg iLv60+ cuccok?

Különc
Pár oldallal ezelõtt írtam Ghomról tank barbár POV

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
hell act3-act4-et farmolsz, amig nem birod inferno act1-et, es igy tovabb
ez volt a terv, ez lett megvalositva, vegulis ezzel nincs is baj

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carmang
"Szuper" ez az infernó fokozat. WD-vel is elakadtam, az elsõ rare pakk kinyír a temetõ felé vezetõ úton. Az elõtte levõ fél órát meg elég nevetséges lenne újra meg újra farmolni, hogy összeszedjek lét AH-zni...
Alap cuccok kraftolása a lv10-es kovácsból pedig lutri, vagyis egy csomó pénz...
Tényleg érdekelne a Blizz véleménye, mit gondoltak a Release elõtt, hogyan fognak így farmolni az emberek jobb cuccért, vagy plan-ért?

Frank99
így van.

Carmang
Semmi 😊

Valaki összefoglalná, hogy mi történ az elmúlt kb. 600 kommentben?
Az egyszerûsített moderáción kívül?

Sziasztok!

Régi nagy kedvencem a Diablo II. Mielõtt megvenném a III-at szeretném kipróbálni. Valakinek van még fel nem használt kódja? Privátban kaphatnék egyet?
Köszönöm szépen!

Fpocok
De nem ír ilyet, hogy a többi benn lenne... eltûnt a maradék.

UltraZord
szerintem 3.5 öt vettek meg a 6ból a többi még eladásra vár

Crokin
Barbi cimbim pont tegnap húzott át rajta, egy szó: overpower 😊

Repatarurgyán

Fpocok
Valaki megmagyarázná?

Most akkor buktam a harmadát? Vagy még benn van? Vagy visszakapom majd? Vagy ez volt a beugró?
Emennyire látom, buktam.