Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eloim #57227 Sziasztok!
Végigolvastam az uccsó 20 oldalt, csak hogy vmilyen szinten képben legyek az itteni eseményekkel, és találtam is 1-2 érdekességet. Jelenleg elakadtam inferno act 3-nál, úgyhogy kis átalakítást kell eszközölnöm a karimon...
Vki azt írta, hogy az offhand fegyó sebzése WW-s barbárnál nem számít, ergó felesleges magas dps-űt venni, elég ha crit damage + socket van rajta (meg persze str, vit lehetőség szerint). Ezt ki tudná vki bővebben fejteni? Mármint hogy miért nem számít a dps? Illetve az ezzel kapcsolatos tapasztalatok is érdekelnek!
A set itemeket itt többen is említették, hogy nem akar esni, pedig naponta többször is végigzongorázzák act 1-2-t... A patchben mintha azt olvastam volna, hogy ezek fellelhetőségét áttették "late inferno"-ra. Erről vélemény? Egyáltalán mi számít late-nek? Act 3? Esetleg Act 4?
A válaszokat előre is köszi!!!
jaaa itt a karim: Eloim , ha van esetleg építő jellegű kritika, azt szívesen veszem :) (tudom, kicsit kevés a vit-em és a str-emen is lehetne még dobni vmennyit + cc-re akarok még gyúrni egy keveset)