Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Legalábbis amikor tome of secrets-t raktam be 0,25-ért, rákeresve ugyan arra a mennyiségre nem lehetett 0,25-ért vásárolni, csak 0,26-ért. Lehet goldnál is ez a helyzet csak nagyobb réssel.
Lehet ez azért is mert a 2*15%-ot csak így tudja egész összegben levonni.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Don Kartács :)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Hivatalos fórumon is ez most a top téma 😄
Don Kartács :)
"Rare items are colored yellow. These items are tough to find, and there is a good chance that they’ll be extremely useful. Rare items contain multiple special properties, but they need to be identified to reveal those properties."
meg hogy
"Legendary items are colored orange. These items are the things of myth, and are extremely rare, but immensely powerful. If you are fortunate enough to find one, rejoice!"
Szep elgondolas volt a weboldal keszitesekor, kar, hogy kurvara nincs igy....jah, forras
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
én már semmin.
sztem szarrá hackelik, + botolják.
hülye aki vesz eredeti játékot.... egyre inkább ezt mondom.
egy igen barom.
most belépek, van 7 db tárgyam, és semmi a completedben, aranyam nem lett több...
mivan???
jó ez így, sztem
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
:-)
annak tudatában, hogy pár nappal ezelõtt ua.a flame-ért mindenki 2 sárgát, jonny brávó 1-et kapott... miután ezt írta nekem:
"szerintem a kollégák az ilyen nyomorult megjegyzéseidre várnak / vártak
egyébként ha kilógna a fejed a seggedbõl, látnád, hogy én vagyok az egyetlen, aki próbált figyelmeztetni, hogy következményei lesznek annak, ha folytatod ezt az 5 éves stílust, dehát akár el is mehetsz a picsába, nekem nem lesz kevesebb az életem, ha kirakják a fórumról az idióta fejed"
:-)
goldban talan 30000,-
normális választ (erre meg fõleg!!!) nem kapsz.
tényleg.
http://egyebek.szolnokikutyasuli.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/18912721
És szerintem nem muszáj senkinek látogatni a topicot, ha van életed akkor miért nézegetsz olyat, ami nem tetszik?
de akkor miért is kell tovább hergelni a topicot?
csak hogy be legyen zárva? erre gyúrtok? sztem én pl. el vok' nélküle, de érdekes, hogy hirtelen olyanok is megjelentek, aki soha nem voltak itt..
sokat írtál ide? csak úgy kérdem.....
aki amúgy soha nem szólt ide hozzá, bezony troll.
és pont Õ ír a trollokról???