Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #57109 Amikor kijött a paragon lvl, volt 1 milióm, meg olyan barbárom amivel act1-et tudtam jól farmolni, act2-t már nem érte meg, mert néha haltam, szenvedés volt stb, act3 totál esélytelen. 0 MF persze.
Most paragon 11 vagyok, tehát sokat nem farmoltam, ezalatt jött olyan 30 milla gold, amiböl összeraktam egy olyan geart, hogy most már elég gyorsan tudom farmolni act3-at duble tornado buildel. És nem kelett más az egészhez, csak az alap 1000 str 1000 vit barbáromnak 1 milióbol vettem 2 olyan fegyvert, amivel letudtam farmolni act2-t egész gyorsan. Persze van pár item amit cserélni kéne hogy még feljebb toljam az str-em, de már megéri farmolni act3-at. Közben 6 legendary esett, persze mind szemét, a legjobb egy stormshield, amit 1 milláért nem vesznek meg. Soha nem lesz olyan gearem mint a stream-es arcoknak, de nem is kell ahoz, hogy jól tudj haladni és én nem is irigylem másoktól. :)
Persze Frank-nek biztos én is botter vagyok meg nolifer, mert 3 paragon szintel magasabb vagyok, és amúgy is csak szerencsém volt, hogy esett eladható cucc.
Szerintem meg annyi volt a különbség, hogy nem kellett 2 óra 43 sárga kiütéséhez, hanem elég volt 20 perc, mert tudtam milyen itemeket érdemes megvenni a karira, és tudtam milyen buildel érdemes haladnom, hogy gyorsan tudjak champion packot ölni.
Nekem 30 milla elköltése után sincs 2400 str-em, mint neki csak 1900, nincs 60k hp-m mint neki csak 35k, viszont tudtam, hogy a 200 all res nem elég semmire, nekem van 800, hogy a sok crit és a sok crit dmg többet ér mint a sok str, és hogy a life on hit meg a life steal életben tart, egy értelmes buildel.
És mig ő, egy totál értelmetlen buildel, és egy totál értelmetlen gearel, 2 óra alatt letol 2 vault runt, és kiszed 43 raret, és neki 4-5 óra egy paragon lvl, addig én most 2 óra alatt többször végigfarmolom act3-at, és jóval több raret kiszedek mint ő, és gyorsan lépem a paragon lvl-t is. Ellenben én nem sírok 1 percet sem. :)
Amit viszont feltételezek, hogy aki ennyi idő után, se tudja milyen geart vegyen a karira, és hogy milyen buildet használjon, az vajon, amikor kiesik neki egy item el tudja dönteni, hogy ez eladható vagy kuka? :)