Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
TQ egy iszonyat jó H&S, és ugyan az alapkoncepció már létezett, de nagyon jó ötleteket pakoltak bele. (pl a hybrid classok zseniálisak, sokkal sokkal változatosabb, mint a dio)
A grafika\animáció pedig igényes volt, nem egy sacred féle okádék.
Steam: greyfox
Szóval, mindenki más..nálam, nemhogy köröket ver, hanem annyit nem ér, h a vinyón legyen.
szerintem fel lehet fogni úgy is hogy sok cucc esik ami vendornál goldért eladható ezzel szerezhetsz pénzt pl javításra és néha-néha (nagyon néha) esik egy-egy értelmesebb darab ami használható/cserélhetõ/eladható.
A színeket el kell felejteni, gondoljatok minden tárgyra mint fehér és máris megszûnt a probléma, más játékokban is sok a szar és ritka a nagyon jó cucc, itt is így van (bár azért csinálhattak volna kicsit szûkebb kereteket legalább ilvl-ek szerint ill. tulajdonság csoportosítást).
"Jabar sa bu eeda murishani!"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Minek erõltetitek még ezt a szarfos gamet? :)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De tényleg elég értetlen programozó vagy, hogy ennyire leragadsz egy MF-nél. Vagy még cska korán van?
Az Mf-nek semmi köze nincs az itemizációhoz és a logikátlan, átgondolatlan felépítéséhez.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az a baj, hogy ha dob is valami értelmesebbet, már régen elõbbre vagyok a cuccban. Valamiféle fejlõdés hiányzik, ami a te karidhoz kapcsolódik...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mindenhol mûködött a LOGIKUS/ÉSSZERÛ rendszer és nem távoztak el az emberek... Ilyen hangorkán pedig az itemizáció miatt sehol sem volt, nem véletlenül. Hmm. Érdekes, kivel van a baj?
Nincs alternativa? Az a rettenetes, hogy de bizony van...Nem 1 es nem 2 jatek jelent meg a stilusban a D2 es a D3 kozt es bizony van koztuk sokkal jobb is (csak nem annyira hypeolt)mint a D3.
Kapasbol az orok favorit: Titan Quest+Immortal Throne 2006-bol (igaz, illik hozzatenni, hogy a kiegeszito nelkul nem annyira utos...)Koroket ver itemziacioban, ujrajatszhatosagi faktorban a D3-ra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem kell top item mindenkinek, elég lenne ha az itemizáció logikusan lenne felépítve, ahogy már írták és látják többen is:
Magasabb szintû tárgy primary statjai magasabb tartományban szerpeljenek, több tulajdonsága legyen, a topoknak (legendary, set) egyedi tulajdonsága is legyen stb. és logikusan csoportosítsa a tulajdonságokat.
Na ez így mûködne, ahogy tíz éven át mûködött/mûködik D2-nél is, illetve megy más hack and slasheknél is.
A baj az, hogy ezt a játékot az AH-nak csinálták, és nem fordítva vagy pedig egyszerûen idõspórolás/lustaság miatt ezt válaszottták, mert nincs vele gond, hiszen nem kell gondolkodni csak RNG-t dobni rá.
Mert ugye például az 1350 dex az 1350% (13,5-szeres) base dmg, szemben az 1900%-kal (19-szeres). Ez majdnem másfélszeres különbség. A fegyveren is 30%-nál nagyobb diffi. Hamar összejön az, a többi statról nem is beszélve.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az a baj nem nagyon akarok mást venni,mert akkor sok életet vesztek.48K-m van.
A chestem nem socketes,de ad 220 vitát meg 4% lifeot.Most ha lecserélem,akkor oda egy csomó élet.Olyan rohadt drága minden,hogy nem tudok szinte semmit se venni.Pénzt keresni meg sehogy se lehet...
Ha nincs pénz,nem lehet act3-at farmolni,ha nem lehet act3-at farmolni,nincs jó item.Ha nincs jó item,nincs pénz...200 óra alatt EGY item esett,amit 10milláért el tudtam adni.Abból talán 1-2 slotra tudok venni valami értelmeset,ami van olyan jó,hogy biztosan nem kell csrélni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mistery.
41crit chance,nálam 41,5
231 crit dmg,nálam kb 130/267 Dual wield-el,de nála shield volt
979-es fegyó,nálam 727-es
1900dex,nálam 1350
és mégis 22000K-val többet sebez.Ne mondja nekem senki,hogy 250 dmg ennyit dob a sebzésen,mert a WD-vel már egyszer megjártam.600dex,meg nem dobhat 22000-ret még +250dmg-dzsel sem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Van 19-23K-m,ami semmi és nem akarom beszopni,mint a múltkor WD-vel,hogy elszórtam egy halom pénzt arra,hogy 768-as kardot 906-os baltára cseréltem és kaptam kb +2000 sebzést.
+22000 sebzést akarok kapni.2 millából.
Van egy 727-es fegyóm sockettel,70 crit dmg gemmel.Gondoltam veszek egy 885-ös fegyót sockettel,aztán eszembejutott a WD..
..dot.. --Wh0FarteD-- Atfolyocso