Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
+

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Frank99
megdöglend?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

j0nNyKa
hát szerinted mit csinál egy DH egy sarokba zárva avanger desecrator molten rock giant-ek ellen? 😄

antgecc
Én vevõ voltam a hírre. Nem sok ilyen történik és okulni is lehet belõle.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Ja hogy el is dobtad a karaktert ? <#wilting>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Prody
mennyiért? 😊

j0nNyKa
<#rinya>

Omlás
<#vigyor>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

én sem értem, hogy mi evvel a probléma...a játék kapcsán jött a hír, és ez van.Mindenkinek ott a példa okúlni belõle.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Különc
<#ejnye1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
na hát mindenesetre avanger rock giantek ellen semmiképp nem okos dolog sarokba menekülni hcn, mert be találnak zárni abba a bizonyos sarokba 😄D

Omlás
Ne zavarjon, hogy nem a fórumot illettem negatív véleménnyel hanem azt a bizonyos gamer oldalt ahol kint a hír...
Szánalmas az, hogy ilyen hírekre egyáltalán van igén sõt tovább megyek, hogy az ilyet egyáltalán hírként kezelik...
Persze ez személyes vélemény...

pisztácia
Eladók a köv itemek:

[/url][/img]

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Mivel a fórum címével megegyezõ hír, így szerintem van itt helye. Szánalmas az, hogy valaki mindig kurvára negatív...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Szerintem a TQ+a kiegje odaveri még most is a dio 3-at. 2-õt lehet nem, de azzal nem is tudom összevetni mert kimarast az életembõl.
De a TQ-t aki nem kezdte anno el, még most se késõ. Hihetetlen nagy játék volt!

Omlás
Már egy "Gamer" oldalnak is ilyen híreket kell kitennie, hogy olvasók legyenek ? Nagy bajok vannak itt kérem szépen... BLIKK kategóriás lassan minden offline és online sajtóanyag... szánalmas...

a tajvani goldmaffia nem ismer határokat... 😄 inkább vett volna 1 botot 😄

összességében objective az volt a legjobb dió klón.A lenti, csak az én szubjektív véleményem..na meg túl földhözragadott volt nekem 😊 dio sokkal betegebb.No de mind1 is am, már elmúlt 😊

Különc
Szerencsére ezek a hírek nem súlyosbítják a sztereotípiákat a kockákról, gamerekrõl és azokról, akik hobbiként tekintenek erre

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
dejavu. tajvan, kávézó, 2 nap játék, blizzard, butaság.

pisztácia

Jabar
én tegnap 2 act1 runt mentem, az elsõnél kb 15-20 ilvl 63-as cucc esett (néztem is nagyot) és a többi is 60-62, 1-2 db kissebb, mindezt 0 mf+valor,
a második körben vettem fel 100 mf-et, már az elsõ pack is dobott sárgát, mondom na ez jó lesz, a kör végére 1!!! lvl 60-as cuccom volt, a többi mind kissebb :p
ez már csak egy ilyen elbaszott játék 😄D

hozzáteszem a sok 60-63as cuccból 1 közepesen jó gyûrû és egy so-so xbow volt, de legalább vendor jó pénzt adott értük :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

greyfox
Majd ha nagyon nem lesz mit csinálnod, adj neki még egy esélyt 😉

Steam: greyfox

akkor velem van a baj, a sacreddel is jóval többet játszottam mint a tq-val 😄😄 sorry 😞 😄

j0nNyKa
pedig tényleg jó kis cumó volt, fõleg a kieg, ott a világot is nagyon eltalálták
nem azt mondom, hogy egy diablo2-re rávert, mert nem - de élvezhetõ volt többszöri végigjátszásnál is, és ez manapság már nagy szó

nekem kb 280as mf-em van 5-ös valornál.Act 1-en 1 run alatt 1 db ilvl 63as rare sem esett 😄 ezzel a gearrel act2 végét tudom még farmolni gond nélkül.Ott asszem 1 run alatt 1 v. 2 db 63as rare esett.Viszont legendary meg set asszem csak act1-ben esett.Funy

greyfox
Your loss.
TQ egy iszonyat jó H&S, és ugyan az alapkoncepció már létezett, de nagyon jó ötleteket pakoltak bele. (pl a hybrid classok zseniálisak, sokkal sokkal változatosabb, mint a dio)
A grafika\animáció pedig igényes volt, nem egy sacred féle okádék.

Steam: greyfox

Annak nincs, aki a diohoz szokott.A TQ nekem nem konkurencia ez esetben (kb 5-10 órát játszottam vele össz, meguntam delete)..béna karakterek, béna mozgás béna itemek, nameg...az örök érzés, hogy csak egy koppintás.Ezek ált. grafikára jobbak...nem marad zsé és fantázia a mozgásokra, a spellekre az atmoszférára..zene meg kb tizede karakteres.Szóval, ezek egyszerû klónok számomra, ha valamelyik is jóval többet mutatna mint dió, akkor már rég avval játszanék..de nem, sajnos.
Szóval, mindenki más..nálam, nemhogy köröket ver, hanem annyit nem ér, h a vinyón legyen.

Jabar
mf ide vagy oda, tényleg egy nagy szar az item generálás, de ez van.
szerintem fel lehet fogni úgy is hogy sok cucc esik ami vendornál goldért eladható ezzel szerezhetsz pénzt pl javításra és néha-néha (nagyon néha) esik egy-egy értelmesebb darab ami használható/cserélhetõ/eladható.
A színeket el kell felejteni, gondoljatok minden tárgyra mint fehér és máris megszûnt a probléma, más játékokban is sok a szar és ritka a nagyon jó cucc, itt is így van (bár azért csinálhattak volna kicsit szûkebb kereteket legalább ilvl-ek szerint ill. tulajdonság csoportosítást).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
nincs több kérdésem.

antgecc
priv ment, nem akarok offolni

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

McHaals
összejön a GW2 ára RMAH-ból, így lehet annak is adok majd egy esélyt.

MadWolf#11626

denevérember
igen igen, tudnál nekem is ajánlani valamit?

In space no one can hear you scream.

McHaals
mondj akkor valamit, amivel mostanában érdemes játszani?

MadWolf#11626

McHaals
MINDENKIT JELENTEK!!!!
Téged, õt, magamat...

MadWolf#11626

antgecc
trollololok, de nem bírom kihagyni:

Minek erõltetitek még ezt a szarfos gamet? 😊

yesname
Minek? NV nélkül 214 az MF-em. Ha elhiszed elhiszed, ha nem nem.
De tényleg elég értetlen programozó vagy, hogy ennyire leragadsz egy MF-nél. Vagy még cska korán van?
Az Mf-nek semmi köze nincs az itemizációhoz és a logikátlan, átgondolatlan felépítéséhez.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
kérek screenshotot a karakteredrõl

Fpocok
lol cyntia...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
igazad van, én is így gondolom.
az a baj, hogy ha dob is valami értelmesebbet, már régen elõbbre vagyok a cuccban. Valamiféle fejlõdés hiányzik, ami a te karidhoz kapcsolódik...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

yesname
Hopp 300 az MF-em. Hopp. Te is értetlen vagy? A rendszer teljesen logikátlan, lazy designon alapul. Hogy programozó létedre ezt nem látod... A baj veled van, nem kicsi...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
veled. szedjél össze minimum 150 mfet, és gyere vissza utána.

yesname
Tényleg ilyen értetlen vagy? Mennyit játszottál Te D2-vel, Titan Questtel és társaival? Hogy nem sokat az biztos. Igen, ritkábban kéne esnie és ez nem baj.
Mindenhol mûködött a LOGIKUS/ÉSSZERÛ rendszer és nem távoztak el az emberek... Ilyen hangorkán pedig az itemizáció miatt sehol sem volt, nem véletlenül. Hmm. Érdekes, kivel van a baj?

yesname
Na az nagy baj, hogy le van írva a probléma szó szerint szájbarágósan is (millió helyen) és még sem érted...

A piros felkiáltójel akkor is ott volt, csak most ez hogy nem írja az összeget egy új "feature".

Nem az elõzõnél odaírta egybõl összeg meg jött mail, nem piros felkiáltójelezett, azt hittem ez valami bibit jelent...

Azert eddig valahogy megoldottak a hack and slash jatekokban.....
Nincs alternativa? Az a rettenetes, hogy de bizony van...Nem 1 es nem 2 jatek jelent meg a stilusban a D2 es a D3 kozt es bizony van koztuk sokkal jobb is (csak nem annyira hypeolt)mint a D3.
Kapasbol az orok favorit: Titan Quest+Immortal Throne 2006-bol (igaz, illik hozzatenni, hogy a kiegeszito nelkul nem annyira utos...)Koroket ver itemziacioban, ujrajatszhatosagi faktorban a D3-ra.
Akkor az elõzõnél becsuktad a szemed.

Már a 2.! 😄 Remélem lesz folytatás....

Eladtad az elsõ tárgyad rmah-ban (Gratulálunk Önnek!), és várnod kell egy kicsit, amíg megérkezik PayPalra.