• Zan
    Bocs az OFF-ért,de:
    Ez gyerekek, ami itt folyik....döbbenetes...nem tudom, hogy egyesek mit gondolnak, hogy bármilyen hangvételt megengedhetnek maguknak egy fórumon...! Azért mert inkogníto-ban tudsz maradni már akár hogyan megnyilvánulhatsz? Ez mi már? Feljöttem, hogy itt is elolvassam, ti mit gondoltok az új paragon levelezésről, meg hogy már lehet valaki belinkelt valami durva boostolnt ilvl63-as cuccot...erre azt olvasom, hogy egyesek bitanggul egymás vérét szívják a SZÁJBERTÉREN keresztül...! (tisztelet a szerencsére, egyenlőre legalább is nagyonbb számban lévő kívételnek) Mi ez az óvoda emberek...térjetek már észhez. Ez olyan, mintha én kiállnék egy 2000 fős tömeg elé és miközben a többiek hangosan beszélnek egymással, én fennhangon, trehány módon vitatkozom a másikkal...hogy mindenki hallja..! De még ez is jobb. Így, hogy ismeretlenül osztjátok az észt egymásnak,ezzel csak magatokat járatjátok le a többi ugyan csak ismeretlen előtt...! Szóval, gondolom ez abszolút hidegen hagyja azokat, akikre vonatkozik, szóval nem is rontom itt tovább a levegőmet. Szerettem ezt a topicot, de azt kell, hogy mondjam, hogy a "konkurens" mérföldkövekkel jobb légkörű, mint ez! Jó éjt mindenkinek!