Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Tegnap nekem peches napom volt elsõ körben. Logoffoltam, rá óra múlva na mondom még egy kör és teljesen más képet mutatott akkor. Persze mind szar volt 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tegnap este térdig gázoltam sárgákban 5NVvel majdnem mindenhol 3 jött packokból még ládából is az esett.
Persze mind szar volt...
Marfy
Pedig ahogy olvastam tervbe van véve, de nem a közeljövõben.
Nem is értem hogy hogy gondolták ezt õk, kiadták úgy a játékot, hogy a elvileg legjobb itemektõl jobbak a mezei kékek. Olvastatok errõl valamit, hogy ez miért így lett megcsinálva?

A cimbijeim mind lehagytak. Új, 40 körüli cimbiket keresek Nightmare Act 1-2-re és tovább. Esténként sivatagi séták és barlangászat, egzotikus állatok megfigyelése, vacsorára varázsital. Gyûjtögetõ beállítottság, pozitív hozzáállás, melee képességek elõnyt jelentenek. Varázsolok vagy nyilazok, és akkor sem teleportálok a városba csata közben, ha tele a hátizsákom és legendary esik. Fiúk is jelentkezhetnek, de akkor szex kizárva 😊 PM vagy cleric#2416.
jazzy
Withdraw
greyfox
Elmennènk valami jobb ètterembe az eddig befolyt összegbôl, de nem találom hol lehet cash-outolni. 😞

Steam: greyfox

igazán adhatnál akkor nekem 1 milliót mert nekem elfogyott a sok javítás miatt ...

Avenger
Paypal-os kifizetéshez mindenképp kell bankkártyát linkelni a paypal accounthoz?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

én veszek 1 milliót 100k goldért.áll az alku?😄

PSN ID:misi2mezei

valaki venne goldot? nekem van fölös!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Avenger
Igazán igyekezhetne már a blizzard a legendary-k újratervezésével 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Pénzes AH-ban esély sincs rá, hogy megnézzem mit vettek meg tõlem utólag? 😞

Én meg ott lakom...😄

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Avenger
Act 3-ba néha benne lennék, de lehet csak lassítanám a haladást(egyedül nem tudom még farmolni hatékonyan). 😊

aki farmolna act2õt 3mat vegyen fel : skillcopper#2399

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Marfy
Nekem az enchantress 2600as dpssel, alapból 2-3000 között, spec képességgel pedig 10k körül sebez, szerintem ez annyira nem rossz. Pedig még bõven van rajta fejleszteni való. Sokszor sajnos jobb mint egy public party...

Fpocok
Nagyon fasza lenne, ha lenne egy kicsit több dps :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

DH-knak ajánlott bow a piac topikban (dex, loh, chd, 850dps)
skinnyman
Fõleg ellenségelterelõnek jók, plusz vannak hasznos képességeik, pl enchantress növeli az armort, ad attack speed-et, ellenségeket néha egymás ellen fordít egy idõre, stb. Ha feltápolod õket, valamennyi sebzést tudnak csinálni, de nem túl jelentõset.

Regards,

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

AntiHero
Igen van.

Õ is fejlõdik és egész jó skilljei vannak. Nagyon hasznos fõleg infernon.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Igen van...

Get a life!

A followereknek van valami értelme? Meg a peteknek?
Witch dokival kezdtem a diablos pályafutásom, és mivel többen mégis csak jobb, a Tempelárt magammal "cipelem"!
Adtam neki jóféle vasakat is, de még egy koszlott zombiba is 2õt vagy 3at sebez. Ez normális, vagy csak nálam ilyen harmat?
Pet-ek sem nagy számok.. kb azok is csak ilyen 3akat sebeznek.
Tehát azon kívül, hogy legalább nem engem csépelnek addig is, van valami értelmük?
Frank99
persze igazad van.

1 év múlva nézd meg majd a topicot.
nem, 6 hónap múlva.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

60+ -os kék/sárga itemeket, el adjátok vagy szétszeditek ?! Exquisite Essence-nek van értéke ah-n, vagy van rá kereslet ?

Get a life!

Hedgehunter
En is jobban szetneztem es sikerult talalnom 1-2 dolgot olcson most mar mehet a farm egy kicsit.. 😊
Koszi a tanacsot jolesett....<#papakacsint>
Hegi90
pontosabban csak az, mert az összes cuccom azon kívül vagy nightmares vagy talált.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
kb 200k-t költöttem eddig hellen wizára, ebben benne van a fegyó is.

unknown nick
"Valakinek tapasztalatok a witch dokiról? Kicsit bõvebben? Fejlõdés,farmolás: könnyûsége, gyorsasága, élvezhetõsége.
Mennyire felszerelés igényes?"

Közepesen nehéz karakter. Fejlõdés lassú singleben, mint minden nem meleenek. A pet-ek infernon használhatatlanok. Egészen infernoig sok variációs lehetõség van, de aztán már szerintem kizárólag a 4 skill lock + 300% manaregen + zombi bear kombó az effektív, ez extrém módon halálos a karira, mert be kell menni a mobtenger közepébe. Esetleg a poison dart kombinálva support skillekkel team gameben.

Elõnye, hogy van menekülõ spellje, és egy-két jó varázslata bár nagyon szituáció függõk, emiatt kicsit randomizálják a karakter teljesítményét.

A felszerelés kifejezetten drága, mert nem csak int az elsõdleges neki, hanem armor+str+vit legalább annyira fontos és dex se árt. HC-ba ne kezdj vele. Softcoreban nem tudom megítélni.

PvP: lesz olyan? 😄

Nem kell oda az sem csak ésszel kéne játszani 1-2 vadbaromnak publicon és le lehet ölni mindent szar gearben is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

elitehun
egyáltalán nem kell annyi, hellhez semmikép se
Hedgehunter
Ja en is kileptem egybol..😊 De rajottem csak love kell es mehet... 😊
Hedgehunter
jo otlet mar csak egy par millio arany kellene es kafa lennek.. 😊
Publicot kerüld hellen. Kivéve ha ismerõssel vagy. Eszméletlen balfaszok vannak. Ha 3x hal egy elite pakkon már leavela sok saláta mert jajjdenehézneki. (pedig csak az eszét kéne használnia)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hegi90
60-as fegyverre keresel, req. level reduval.

unknown nick
"ismét bezony. errõl szól a Blizzard. a haver röhögött rajtam, hogy min kínlódok, mondta, fizessél, leszel király!"

Vicces egyébként, hogy az elvárttal ellentétben jórészt softcore-os sírással van tele a fórum 😊

Hedgehunter
hmm akkor nagyon hurka vagyok valahogy... <#zavart1>

Mit hasznalsz? Fegyvert nem talalok 300 dps felett? abbol hogyan lesz 15K damage?
Frank99
persze ez is Dio 3....

Hegi90
most léptem meg 56-ot wizámmal, jelenleg 15k damagem és 17k hp-m van.

Frank99
ez király!

fijjú vagyol-e vagy jány????

popsi-tortád is lesz?????

:-)

<#nemtudom><#lama>

Get a life!

elitehun
<#lookaround>
Hedgehunter
Beleptem egy public-ba es 4x haltam meg 2 perc alatt....Hulyek ezek..???? Nem tudtam meg csak megsebezni sem senkit... Nem ertem... 54 level Wizard 2500 dps meg 7K hp...
Különc
<#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Én Rubint Réka popsiformáló gyakorlatai után el merek menni, erre varrjál gombot.

Különc
Ha Zumba Fitnessezel, legalább elmersz menni Zuglóba, anélkül h félnél hogy lekéselnek és még kocsi se kell

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A Krav Magát túl sok helyen tanítják, hozzáteszem szarul 😊 lassan olyan divat lett belõle mint a Zumba fitnessbõl vagy a Prána Nadiból...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

RMAH-n érdemes ezzel próbálkozni?

Persze, mivel kungennek is õ mutatta meg. És még mindig müködik, csak mi nem értünk hozzá, nekünk ezért nem sikerül. Szeretnék egyszer olyan jó lenne mint itt a legtöbb ember, hogy végre én is a lehetetlennel harcolhassak, az az igazi kihívás, de nekem eddig csak legyõzhetõ packokat adott a játék. 😞
j0nNyKa
nyilvan arra gondolt amikor x verzioval ezelott kungen hasznalta ezt a masik geprol bejelentkezos mentest, dehat az volt egy honapja, es sose hivtak logoutnak

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/