Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Agaba72 #55311 Számolgattam picit a meglévő adatokból és arra jutottam, hogy a botok nem feltétlenül lesznek nagy előnyben az átlag kocka játékosokkal szemben.
Úgy áll a dolog, hogy az első paragon szinthez kb. annyi idő kell, mint 59-ről 60-ra. 59-ről 60-ra kell 2.4m xp az első paragon szinthez meg 7.2m xp ez pont a háromszorosa, ami azt jelenti, hogy egy infernó act1 mob háromszor több xp-t ad mint egy hell act4 mob. A botok úgy tudom leginkább csak hellen életképesek, tehát továbbra is ott farmolnak, míg az átlag játékos azért már csak infernót farmolja tehát sokkal több xp-t kap mint a bot hellen (gondolom act2-3ban még többet) és ha esetleg a rendszert úgy csinálják meg (akár utólag is megváltoztatva), hogy mondjuk 50+ paragon lvl-nél már ne adjon xp-t hellen ki is herélték a botokat.
A másik dolog, hogy szerintem most is bannolgatnak rendesen botokat, de ugye mivel megérte, a kibannolt tag vett másik accot, 1 nap szintezés után ment tovább a botozás. Ez után a bann egy kicsit azért fájdalmasabb lesz ha magas paragon szintű accot bannolnak mert azt botnak sem kis idő új accon behozni.
Még egy dolog: ahogy telik az idő, úgy lesz egyre több közép-magas szintű paragon lvl játékos, akik már alapból több goldot szednek, tehát a gold inflálódik de a játékosok többet is szednek fel belőle, míg a capnak köszönhetően a botok nem tudnak bizonyos határ fölé menni, így csökken a hátrány a játékosok és a botok között. Persze az lenne a legjobb ha egy botot már az első percben kibannolnának de azért ez igen csak az álom világ.