Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt kell hogy mondjam, ez a játék egy nagy halom gõzölgõ kupac shit lett.Harmad annyi variációs lehetõség, mint az elõzõ részben, ott is idióta megkötésekkel, a story bárgyú,ami a kisebbik baj, de olyan fa hangon, vagy épp túljátszva van elõadva, hogy hányhatnékom támad,a grafika nem nagy szám, olyan 6-8 évvel ez elõtti szint,de bár ez lenne az egésszel a legnagyobb baj.Nincs igazi hangulat, mint anno a 2ben,és akkor az induláskor elõjött hibákról meg sem említettem.Mert ezek egy noname szar cégtõl, vagy egy hazug Eatõl elvárás,de egy blizztõl,aki tizenX éve üzemeltet mmo-t, igazi blamázs, vagy szándékos kibaszás az ügyfellekel.Az meg a taplóság netovábbja, hogy ha egyedül nyomná az ember fia/lánya,akkor is kell neki a nyomorék net, nem csak az autentikációhoz,tehát ha valaki más is használja a netet, akkor laggol mint az állatt mert ilyen szar módszerrel van megírva.Sajnálom, hogy pénzt adtam e szemétért,esetleg valaki nem akar ilyen szart venni?Bolti ár minusz 1K, és viheti is, isten hírével.

10 millaert felrakhatom vagy annyit nem er ?
Fpocok
Tuti megint valamit állítottak droprateben... tegnap alig esett rare, ma meg minden pakkból majdnem, meg sima mobokból meg minden lófaszból az esik... mondjuk mindegyik egy nagy rakás szar 😄 De akkor is...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voyager5
Fogtündér áthúz 😄
j0nNyKa
ne tudd meg, mire rágugliztam, kétszer vitt el a mentõ

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az hogy egy foggal már elõrébb járok mint ahol mostv agyok, na akkor áthúzol act 2-n ?
kösz, letört a kezetek a address másolásakor.. 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

valakinek van ismerõse usa szerveren ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Khm. Te nem a volvódról írtál, hanem a vezetésrõl......nem tetszik már neked a vezetés élménye, ne tessen másnak sem mert: olyan fárasztó, mert csak idõ pazarlás, mert nem igazságos a jobbkéz szabály stb.
No offense.

csak kivancsisagbol: ha nem megy az act2, akkor miert is jo ha athuz valaki rajta, az achin kivul? act3 se fog akkor menni.

j0nNyKa
miért nem próbálod ki azt, amit rajtad kívül mindenki más csinál? farmolod act1-et, és AH-zol, amíg nem megy act2?! minek húzatod át magad act3-ba? hogy azt még annyira se bírd, és újra picsoghass, hogy húzzon át valaki? tudod, utána mi fog történni (feltételezve, hogy találsz ilyen birkát)? igen, át fogod húzatni magad act4-en is.

Ha e4nnyire jól tolod az act 2-t nem húznál át rajta ?
skinnyman
Hát én infernót végigvittem már de inkább act2-t farmolom ha némi goldot is akarok szerezni, mert act3 végén olyan elit groupok vannak néha hogy csak nézek és pislogok, múltkor kb 200 ezer aranyat elcsesztem miattuk javításra.

Regards,

carlos meg a taplogyerek: no further comment.

Különc
Délibáb, a játék nehéz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
nekem kb minden friendem act3-at farmolja, és a 90%-uk innen sg-rõl van

Marfy
Hát max a mesében...
Bár ez egyik haverom haverjának a haverja ismer valakit, aki talán mér kivégezte act2-t.
Én sajnos 3 hete act1ben butchert farmolom, meg kis karikat húzok.És ez komoly...

Carlos
Ó... ha én azt mondom, hogy az én volvóm szar, akkor a te ford-od is szarrá válik?
Hogyis van ez?
Amúgy akkor és úgy írom le a véleményemet amikor és ahogy akarom.

Þór vígi þessi rúnar

Na és vmelyikõtök rá is érne ?
hogy ne lenne?

Különc
Van

van olyan erõs karakter aki át tudna húzni inferno act 2-n ? Az se baj ha nem végig
http://littlegoblet.deviantart.com/art/Diablo-three-parody-312174453

j0nNyKa
bocs, hogy átszervezem a saját programomat, de nem fogok ma "item huntolni"
nekem onnantól az nem normális vita, amikor közlöd, hogy én mit csinálok, és ezért még le is nézel
akkor neked meg jó faszverést, amíg én item huntolok, majd este számoljunk be mindketten az eredményrõl, mit szólsz? melyikünknek milyen volt a dropja?!

Altalaban nincs problemam az arnyekbokszolassal, de ma tul meleg van hozza. Neked is jo item huntot mara <#vigyor2>
j0nNyKa
a)egy aktualis instabil allapotra egy (sokugyanaz a 3-4) csalodott jatekos beirja a velemenyet (naponta ismételve)
tetszikérteni a problémát? volt itt már jópár normális, "élvezhetõ" vita bizonyos játékbeli problémákról, amikre soha egyik "fanboy" sem "ugrott"

a baj ott van, amikor leírja hétfõn, aztán hétfõn megint, mert nem bólogattak neki elegen, aztán kedden is, majd szerdán, és csütörtökre már kurvára unalmas lesz. aztán jövõ csütörtökre meg egyenesen "menj már a faszomba ezzel" kategória

Most filozofalhatunk azon hogy melyik is a hiszti: a)egy aktualis instabil allapotra egy csalodott jatekos beirja a velemenyet b)amire egy masik "rajongo" raugrik hogy degradalni probalja a jatekot az o szamara, es ez neki zavaro, mert o egyebkent "elvezi" a jatekot, de most ettol irgumburgum? Az en tippem a b).
Hegi90
ja, hogy közbe szerkesztgetsz.
#49395, ezért. Kicsit fárasztó már mindig azt látni, hogy beírod, hogy fos a játék, aztán várod, hogy bólogasson valaki. Tegyük át a circlejerket máshova.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
a topic degradálódik le egy kollektív óvodai kiscsoporttá, amiben ha nincs meg a délutáni szundi, azonnal könnyekkel kell eláztatni a padlót 😊
(= túl sok a hiszti)

Tehat neked a TE jatekod attol degradalodik hogy MAS azt mondja az OVEROL hogy szar? <#eljen>
Különc
Le jiu-jitsuzik ha nem értesz egyet

jo de akkro ne probald azok szamara degradalni a jatekot, akik meg veled ellentetben elvezik azt. koszi.

na csak hogy az indulatok ne csillapodjanak :
eladó diablo 3 gold. magyar hõsnek magyar arany! XD
nekem cipõt elvitték 150 font körül. szóval a 4k euro profit nagy mákkal simán meglehet. haverom 1000euro felett jár. igaz szinte semmit nem tud megölni a karakterével. nekem is most esett egy imba cucc. nehéz eldönteni hogy eladjam pár euroért vagy használjam. nyilván ha eladom nem sírhatok , hogy nem tudom act 4et farmolni.

Carlos
Megszokás...

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
+1, de ha én szólok be neki, akkor biztos troll geci vagyok.

engem is zavar hogy minden kommented arrol szol hogy fos a jatek, mit keresel akkor meg itt?

Hegi90
<#rolleyes>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Carlos
és?
Miért fáj ez neked? Játszál. Örülj. Ennyi.

p.s.: Igyál egy kávét...

Þór vígi þessi rúnar

NecroJoe
Amúgy arra gondoltatok már hogy egy rakás itemtípusnál lvl 62 a max szint, ezért a valóság sosem érheti el a blizzard által leírt akárhány százalékot? Mittudomén pukkan a boss, azt mondja a játék legyen gyûrû meg DH cloak rollolna mindkettõre egy jóindulatú 63-at, jabazdmeg az nem lehet legyen 62. Ennyit azokról a százalékokról.

Necro

Hegi90
bazmeg már egy hete csak azt szajkózod, hogy kuka a játék.
Akkor kuka, és? Én még vígan játszok vele. Ha neked nem jött be, get over it.

Már mûködik minden !

Avenger
Link
Kicsit off, tegnap láttam ezt a mesét. Egybõl a diablo-s barbár ugrott be. 😄 (11:10tõl, ha nem jó a link)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Amúgy miért mindig az EU serverrel van a legtöbb gond? valaki esetleg megosztaná a gondolatait?😊

Nekem az tetszett tegnap hogy vendorozas utan ott ragadt az Item sold a kepernyon, akarmit csinaltam, relog sem segitett, tok vicces volt.
Avenger
Ja de láttam, 9 találat volt ezekre a paraméterekre, abból nyolc darab 4 mill+ egy darab meg 100k buyout, szóval landolt is a ládámban. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
There was an error switching heroes. (Error 3006)
yay \o/

Avenger
200+ int, ~90 vit, ~4% krit esély sisak ilyen sokat érne? 3-4 millió alatt nem is látok AH-ban.

MEdievil
Elsõ 2 napon tényleg igaz volt a 4% act1-re aztán szépen ninja nerfeltek megint.

F

A linkelt topicban van egy hsz, ami nem kevesebbet allit, mint hogy a blizzard hivatalosan kijelentette hogy a dropp rate mindig az AH stabilitasanak a fuggvenyeben fog valtozni. Ennel tobbet errol egyelore nem talaltam.
Carlos
Mert abból van a bevétel, hogy szopsz és nem abból, hogy játszol.

Þór vígi þessi rúnar