Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Traky70 #54608 Egy kis sírás a varázslóval kapcsolatban. Nemrég indítottam egyet, mert már untam a barbárt. Annyi elvárásom volt vele kapcsolatban, hogy legyen nagyobb sebzése, mint a barbárnak, aztán critical mass build, vagy blizzard/hydra kite.
Act II közepén vagyok, de sajnos lepkefingnak tűnik a harcoshoz képest.
Statok: 52K dps (csak glass cannon-nal), 41KHP, 700allres, 5K armor, 1300 life regen, 42% chc, 335% chd, 10 mana reg/critical hit.
A legnagyobb problémám, hogy szerintem gyengén szórja a critical-okat. PL. miért van,hogy MF barbimmal(dps shout-tal:32K, chc:23%, chd:200%) sokkal nagyobbat sebzek, mint a fent említett varázslóval (barbival repkednek a 50-80K sebzések, de 100felett is látok (nem berzerker módban), varázslóval meg 40-50K max. (ennyi az alap sebzése...) és az is csak piercing orb-nál? Hiszen neki sokkal nagyobb az alap DPS-e, nagyobb a critical hit chance és damage is. Akkor hogy???
A critical mass build fasza, amíg nem jön egy közepesen nehéz pakk. Archon meg nem immúnis a crowd control-okra, ráadásul 1000 allres-el, meg 6000-es armorral is hamar kinyírnak (pl. beránt a moltenbe+fagyi azt csók).
Leginkább azt érzem, hogy a sebzés nincs rendben..., de azonos, vagy erősebb védelemmel is sokkal hamarabb leütik, mint a barbit (pl. tegnap teszteltem a "szúnyogokat". Azonos védelemmel varázsló feküdt 7db-tól, barbár meg röhögött, miközben szétkenődtek a hosszú sorozatok egymás utána a mellvértjén...) Akkor én vagy balfasz, hogy próbáltam allrest, meg páncélt tenni a varázslóra???