78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54602 még akkor vettem 750 darabot mikor 80k volt:) -
unusual #54601 Tegnap még csak 180k volt /db ;) -
#54600 Azért nem mindent buffolnak:
"Not Everything is Changing! - Sometimes a Legendary just being really powerful is enough, and some Legendary items are already really good. Helm of Command, for example, won’t be changing in 1.0.4."
-
fakanal #54599 Jo Reggelt.
Szerintetek a profilon levo offhand fegyo megert 9m goldot?
Ejjel 1 kor vettem, kicsit mar fel alomba:) -
BlazeH #54598 Akkor most örülök :) Én még 130k-ért vettem pár millióért :) -
#54597 280 ezerre szökött a brimstone ára, szép. :D -
BlazeH #54596 "Crafted Legendaries - If you currently have a crafting plan for a Legendary item, and if we change the item that you’re able to craft in any way, you will NOT have to get a new crafting plan for that item. If you craft something right after 1.0.4 comes out you’ll get the new item."
Na ugye hogy megérte volna receptekbe beruházni.
Gondolom ma a legendary recept árak, és a fiery brimstone ára fel fog szökni. Még szerencse hogy utóbbiból bevásároltam. -
#54595 hogyne lenne. rengeteg.
tudom hogy neked a pénzkeresés ez a játék, ha nem lenne AH és RMAH játszanál vele? Szerintem már nem. -
BlazeH #54594 Megúsztam az akasztást? :) -
#54593 Szerintem az a baj ezzel, hogy vannak legendary-k amik jók és használják őket. Lehet nem örülnének ha kapnának helyette egy unid-est az új fajtából, amin nem jönnek be a statok olyan jól. :) -
#54592 Gondolom ez mint ahogy már mondták, csak a frissen esett tárgyakra lesz igaz?
Milyen érdekes hogy persze a attack speedet minden tárgyról le tudták venni... -
joeyecc #54591 Egy kis info az 1.0.4 legendary tárgyak tervezett erősítéséről:
Rakanis.Hu - 1.0.4. legendary tárgyak fejlesztése -
#54590 - vagy. -
#54589 Egy ilyet találtam:
"Paypal adress and name needs to be the same as bnet account name and adress, dont take my word or granted but before you are doing any move,look foward into this."
Tehát egyeznie kéne... ezt egy random emberke írta, ezért nem 100%, de valószínű. De ha tényleg jó haver vagy... és gondolom csak eladni akarsz, nem venni... esetleg lebeszélheted vele. -
#54588 Teljesen megbízható.. gyerekkorom óta ismerem.. igen mindent megkaptam. emailt titkos kérdés dvd stb stb..
nem próbáltam.. ezért kérdem hogy nem cink ha az acc az ő nevén van.. de majd a paypal az enyémen lesz ? vagy ezt leszarja a blizz ? -
#54587 1. Mennyire megbízható a haver?
2. Megkaptál minden infót az accról?
3. Próbáltál már paypalt beregelni rá? Vag még nem is próbáltad meg? -
#54586 Kajak senki nem tudja a kérdésemre a választ ?
Ha havertól vettem a diablo 3 accot.. azzal tudok real money ah-zni ? Nem cink ha a játék az ő nevén van.. de a bankkártya / paypal az enyémen ? Pls valaki help.. -
#54585 Hmm... kb én is valami ilyesmire számítottam :D Végre megint fellendül az ah, lesz értelme játszani.
-
cateran #54584 Szvsz kicsit atestek a lo tulso oldalara....
193% crit dmg bonus? Holy mother of cows...100% gold find?...Szinte hallom, ahogy a botterek pezsgot bontanak (elobbi az uj maximuson, utobbi az uj goldskinen talalhato, gondolom max ertekek, de akkor is...) -
#54583 ezt amugy sokaig en sem tudtam, itt forumon tanultam meg
es ahogy mondod, szerintem is ugy van: a userek eleg magas szazalekanak fogalma sincs a bid rendszerrol, ezert utolso percben nyomkodjak a minimum +bidet -
Skill #54582 igazából azt kéne megérteni, hogy annyit kell rádobni goldot amennyit ér neked.
nem pedig egy picivel többet. persze ha neked csak x+1 goldot ér a cucc ok. ha viszont valakinek többet akkor ő viszi és nem kell sírni. -
Skill #54581 csak azért van bid verseny mert sokan nem értik az ah rendszert. -
#54580 az elsőre: értelek, és tök jó ötletnek tűnik
másodikra: azért lenne rage, mert bid-verseny van, ahol minden másodperc számít, NAGYON nem illene bele ilyen kódbeírós izé -
hnt #54579 Sziasztok, rég jártam erre, és nem tudom mennyire van ennek itt helye, de eladóvá vált a Diablom, azaz a battle.net accom, rajta D3 és D2+LoD.
7ezer jó magyar forintért lehet vinni, ha valakit érdekel.
Ha ilyesmi itt nem megengedett, akkor elnézést. -
Traky70 #54578 - nem ismerem a gold botok működését, de feltételeztem, hogy egy automatikus script fut, ami elindít egy bizonyos küldetést, majd ugyanazt az útvonalat bejárva, ugyanazokat az akciókat végrehajtva, GF, nagy gold pick up range... Tehát én arra gondoltam, hogy minden egyes küldetés indításakor kérné, nem a diablo indításakor. Vagy a botozók folyamatosan ülnek a gép előtt és kézzel indítják a küldiket, majd jöhet a script... hmmm, nincs az az isten aki ezt órákig/napokig bírná (gondolom én)
- miért lenne rage? bid - kód - accepted, boyout - kód - accepted -
#54577 a játékot kézzel indítják, szóval ott nyilván nem
vásárlásnál... elég nagy rage lenne a bid rendszer miatt -
Traky70 #54576 Laikus vagyok, de ezeket a botokat (AH, Gold farm) nem lehetne egy egyszerű pl. 3-4 számjegyű azonosító visszaírásával megfektetni vásárlás, vagy új játék indításakor (hasonlóan, mint amikor regisztrálsz egy honlapon)? -
Dr DeViLKiNG #54575 De legalább reggel 10-ig menne, hogy utána be lehessen rakni egy kis goldot, amit talán így még meg is vennének. De neeeem, elég 2 óra olyankor, amikor még azért elég sokan játszanak. -
who am I 7 #54574 milyen jók is ezek a maintenanszok, ezt kapjuk, hogy több legyen a profit nekik :D in the name of stop piracy hát persze. -
Dr DeViLKiNG #54573 Jahogy, egész bnet down. Szerencsére ki van írva hogy 1-től nem lesz server. Hiába, szar az órám úgy látszik. -
Dr DeViLKiNG #54572 Ééééés, ezzel a mai napnak is vége. AH down. -
#54571 gmt-ben még csak 23:43, ez lehet az oka .. ! -
Dr DeViLKiNG #54570 Már holnap van, és semmi! akasszukfel! -
#54569 köszi, hogy reklámozod a saját készítésű programom -
#54568 Ne sértegesd attiGT-t. -
Susarc #54567 pazmeg! dögölnének meg az ilyenek! -
#54566 Azért megy a gyűlölködés a videó alatt rendesen, de meg tudom érteni. -
sanyiiiii #54565 ha esetleg valaki még nem jött volna rá miért nem bírja az ah a terhelést :)
Nem új keletű de remélhetőleg most hogy már publikus és megy miatta a nagy rinya ezzel is csinálnak valamit. -
rogan99 #54564 Annyira kevesen játszanak már hogy behalt AH, vagy csak nekem van pechem?
Áron alul bent van több cuccom de nem visznek semmit:(
Pont elkezdtem húzni egy wizardot, de ha ennyire nem viszik a cuccokat nem lesz miből felgearelni. -
[SiX] Boci #54563 Tudja valaki, hogy miért lett 2-3szor olyan drága a 8as gem mint tegnap?