• Sunrider924
    Na talaltam egy fasza kommentet, hatha ebbol mindenki ert(wall of text incoming):

A végtelenségig farmolhatsz, ha esett ezer cucc abból mákod van ha 10 eladható Ah-n, de hogy saját magadnak itemet nem ütsz az szinte biztos.
    Ráadásul ha nincs endgame tartalom akkor a fanatikusabb fél(nem prozunk és casualozunk :D ) mindig elkezdte kihozni a maxot a karijából. Én is elkezdtem és elakadtam a monkommal.
    Nincs az, mint annó, hogy leírom milyen itemek kellenek. Tudom mik lesznek a legjobbak a buildem mellé. Hogy most nekem kell egy perfect Hoto vagy egy perfect Grief PahseBlade.
    Mit csinál az ember ilyenkor D3-ban? Egész nap az AH-t nyűvi jobb itemekért, mert kifarmolni sosem fogod a jobb geart. NEM LEHET INGAME összehozni egy über geart.
    Ekkor jön be az, hogy lassan 3 hónapja bugos még mindig az AH. :) Meg 3 kereső feltétellel trükközve is lapozz végig 10-20 oldalt a keresett cuccért. Addigra persze ha bekerült valami jó egy bot régen kikapta. xD Tehát a fanatikusabb félre nem vár más, mint eszetlen goldfarm és AH a végtelenségig.

Jah és hogy unjátok az elégedetlenkedőket? Meg minek járunk fel és minek írogatunk?
    Mert megtehetjük. Mi is megvettük. Mi is heteket szoptunk béta kulcsért. Mi is évekig néztük a videókat és erre elszúrják. Túl szép lenne a világ ha mindenki csak pozitív lenne. Tudjátok az első mátrix is katasztrófa volt. xD Ha nem tetszik a sok negatív hozzászólás akkor
    szokjatok hozzá. Az arányokból meg már leszűrhettétek volna, hogy több a negatív. Ergo ne bennünk keressétek már a hibát…

“Kérdéses viszont, hogy akik unják a game-et, állításuk szerint már rég nem játszanak vele, fel vannak háborodva, stb. azok miért nézegetik a diablo3.hu oldalát nap mint nap, miért kommentelnek minden cikkhez?” Mert reménykedünk, hogy változtathatnak jobb irányba és talán újra lesz értelme játszanunk azzal amire ennyit kiadtunk és ennyit vártunk.

A patchről:
    Ezeken túlmenően azt mondom, hogy a patch kezd elmozdulni végre a D2 lootrendszer felé. A legendarykat remélhetőleg a helyükre teszik, azaz rare felé. Azokból meg már el lehet indulni újra a legjobb gear felé. Remélhetőleg az MF-et is éri egy-két pozitív változás és akkor a nekem fájó inferno nerfet én ezért cserébe lenyelem. De legalább ha visszamegyek a monkomra nem az fog várni, hogy 200 órát AH-zak, mert kifarmolni jobb geart úgysem lehet ingame, hanem tudni fogom a legjobb itemek nevét amik végre legendaryk lesznek, és talán még a legjobb farmhelyeket is az adott itemre nézve. Remélem így lesz.