78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #54080 Na talaltam egy fasza kommentet, hatha ebbol mindenki ert(wall of text incoming):
A végtelenségig farmolhatsz, ha esett ezer cucc abból mákod van ha 10 eladható Ah-n, de hogy saját magadnak itemet nem ütsz az szinte biztos.
Ráadásul ha nincs endgame tartalom akkor a fanatikusabb fél(nem prozunk és casualozunk :D ) mindig elkezdte kihozni a maxot a karijából. Én is elkezdtem és elakadtam a monkommal.
Nincs az, mint annó, hogy leírom milyen itemek kellenek. Tudom mik lesznek a legjobbak a buildem mellé. Hogy most nekem kell egy perfect Hoto vagy egy perfect Grief PahseBlade.
Mit csinál az ember ilyenkor D3-ban? Egész nap az AH-t nyűvi jobb itemekért, mert kifarmolni sosem fogod a jobb geart. NEM LEHET INGAME összehozni egy über geart.
Ekkor jön be az, hogy lassan 3 hónapja bugos még mindig az AH. :) Meg 3 kereső feltétellel trükközve is lapozz végig 10-20 oldalt a keresett cuccért. Addigra persze ha bekerült valami jó egy bot régen kikapta. xD Tehát a fanatikusabb félre nem vár más, mint eszetlen goldfarm és AH a végtelenségig.
Jah és hogy unjátok az elégedetlenkedőket? Meg minek járunk fel és minek írogatunk?
Mert megtehetjük. Mi is megvettük. Mi is heteket szoptunk béta kulcsért. Mi is évekig néztük a videókat és erre elszúrják. Túl szép lenne a világ ha mindenki csak pozitív lenne. Tudjátok az első mátrix is katasztrófa volt. xD Ha nem tetszik a sok negatív hozzászólás akkor
szokjatok hozzá. Az arányokból meg már leszűrhettétek volna, hogy több a negatív. Ergo ne bennünk keressétek már a hibát…
“Kérdéses viszont, hogy akik unják a game-et, állításuk szerint már rég nem játszanak vele, fel vannak háborodva, stb. azok miért nézegetik a diablo3.hu oldalát nap mint nap, miért kommentelnek minden cikkhez?” Mert reménykedünk, hogy változtathatnak jobb irányba és talán újra lesz értelme játszanunk azzal amire ennyit kiadtunk és ennyit vártunk.
A patchről:
Ezeken túlmenően azt mondom, hogy a patch kezd elmozdulni végre a D2 lootrendszer felé. A legendarykat remélhetőleg a helyükre teszik, azaz rare felé. Azokból meg már el lehet indulni újra a legjobb gear felé. Remélhetőleg az MF-et is éri egy-két pozitív változás és akkor a nekem fájó inferno nerfet én ezért cserébe lenyelem. De legalább ha visszamegyek a monkomra nem az fog várni, hogy 200 órát AH-zak, mert kifarmolni jobb geart úgysem lehet ingame, hanem tudni fogom a legjobb itemek nevét amik végre legendaryk lesznek, és talán még a legjobb farmhelyeket is az adott itemre nézve. Remélem így lesz. -
Sunrider924 #54079 Ezt masok is kerdeztek -
Juhasz27 #54078 0:19-nél kíváncsi lennék hogy írja be az email címet és jelszót:D Nincs rajta billentyű :D -
#54077 ráadásul állítólag az egyszerűsített moderáció az olyanok ellen van, akik életükben nem látták a topicot, majd bejönnek mindenkit lehülyézni
még ha a sunrider által javasoltakat nem is tudja processzelni az agyad, ezt mindenképp próbáld meg, saját érdeked -
Sunrider924 #54076 Szerintem ne hulyezz csakmert nem vagy kepes alapveto dolgot megerteni, ez nem az a topic. Nezz mar utana a grind szonak kicsit. Azt mar ajanlani se merem hogy aD3 palyafutasanak is nezz utana a blue postokban. Azt meg vegkepp nem ajanlom hogy add ossze a kettot. -
Vincentcloud #54075 Nem, az a hülye, aki miután ezt megtette, elkezd hirdetni hogy ez mégis mekkora szar. -
Rehom #54074 Az szép ... -
Sunrider924 #54073 Diablo3 arcade cabinet -
#54072 Tegnap végre meglett diablo, ezzel az olcsó monk-al :)
Sorci haverral toltuk le act4-et, 2 pakkot skippeltünk. -
Dr DeViLKiNG #54071 Az a furcsa, hogy a konzol verzió még mindig sehol, pedig egyértelműen arra lett kitalálva a játék. -
Sunrider924 #54070 Hm, hogyismondjam, ize, szoval egy grindkozpontu jatekban a jatekos a hulye ha grindel, es foleg azert hulye mert napi 5-6 orat csinalja. Ertem. Szerintem ne eroltesd, maradjunk ennyiben hogy en masik vonatra valtottam jegyet. -
[SiX] Boci #54069 Jóhogy :) ty -
#54068 yay, te élsz! :)
grat -
[SiX] Boci #54067 Tegnap a patch hírére elég jól ment az AH farm, itt egy gyöngyszem:
AH farm -
#54066 pedig én is kajak magyarul írtam le
de a kedvedért bemásolom:
tenyleg az a baj, hogy pl. dio 2-be siman beleraktal 5-600, vagy akar 1000+ orat ugy, hogy minden pillanatat elvezted
itt kb. 50 ora elvezetes, ahol most jarsz, utana.. necces -
Vincentcloud #54065 Az egy mondatból mégis mit nem tudtál értelmezni? 13 hete jött ki a játék, ha ebből valaki átjátszott hármat, ami napi (nem számolom ki pontosan) 5:45 körül van, aztán rájön hogy ez a játék mekkora szar, az ne másba keresse szerintem a hibát hogy ő miért élvezi hanem szálljon kissé magába. -
Sunrider924 #54064 Kifejtened a veget? -
Vincentcloud #54063 Ebben van némi igazság, de azért szerintem számodra is belátható, hogy ha valaki 500+ órával kijelenti hogy szar a játék az kicsit erős. -
Sunrider924 #54062 Nehany napja linkeltem egy hozzaszolast, aminek az volt a lenyege, hogy 2 fele d3 jatekos van, aki vedi es aki kritizalja. A ketto kozott a kulonbseg a jatekba olt ido. Ha valaki engem kerdez, en inkabb azt a velemenyt hanyagolom, ami 50 ora jatekidovel mondja meg a tutit mindenki masnak. -
#54061 Bizonyos nagyobb forgalmú topicokban mindig egymást harapdálják az emberek, majd hozzászoksz ...
Az ilyeneket egyszerűen hanyagolni kell, nem a játék(ok) szerves része :) -
Rehom #54060 -
Sunrider924 #54059 Mutatkozz be szepen egy battletag-el, lassuk kit tisztelhetunk szemelyedben. -
Susarc #54058 a Blizzard ígyis-úgyis röhög,mert jól tartjuk őket...:)) -
Dr DeViLKiNG #54057 És íme egy elvakult fanboy. -
#54056 :D:D -
Homlokvillás #54055 Évek múlva majd a 3 kieg., meg 20 patch miatt fogok játszani ami kijön, amúgy meg ezt a fórumot gyorsabban untam meg, ennyi rinya lowlife gyereket még sehol nem láttam együtt, rendezzetek síróbulit ahol eltemetitek a Blizzardot, csak hívjátok meg a Blizzt is, hadd röhögjön rajtatok:) -
#54054 Elindult azon a bizonyos lejtőn lefelé a blizz és szerintem már csak tapéta lesz a szakadék alján ebből nem lesz mér fellendülés... ne legyen igazam de amit művelnek az alapján nem valószínűsítek semmi jót. Az 1.0.4 nem fogja megmenteni a D3-at szerintem a játékosok nagy része akik most játszanak az RMAH miatt teszik a kisebb százalék az akit még szórakoztat egyáltalán a játék. -
Susarc #54053 engem plusszban az olyan ninja nerfek és algoritmusok zavarnak,hogy 66% ma /69% lesz/ crit chance-el WW-barbárral Desolate sands /ezt szeretem ,mert jó nagy open space/ szinte összes mobját húzom magam után ,lövöm ki a kis mini tornádókat /amik azthiszem 3x sebeznek meg egy mobot/ tehát ez úgy néz ki,hogy másodpercenként kb. 20-30 critikus találat csattan a mobokon és nem tölt vissza a rage-em pedig a battle shout rúnája miatt kb. totál maxon kéne lennem egy ilyen helyzetben....
az meg az egész játék megkoronázása,hogy a boss csapatokat az éppen aktuális builded illetve karaktered ellen generálja ezt bátran kimerem jelenteni ennyi játék után!/tegnap pl. pár órát WW-tem kizárólag jailer +waller bossok amik kb. kinullázzák a karit/ szóval szinte az egész játék arra megy ki,hogy szopj ezerrel! még szép,hogy háborognak a népek! A blizzard túllépett egy határt! és a negatív irányba tette mindezt! -
#54052 Nyah... omg... hajnali negyed 4... meg este volt kezi meccs utan, hogy elkezdtem az act3-at hellen :DDD
szoval atvittem a kis varicsajszimat infernora ^^
akkor hogyasszondja:
Armor 4743
Damage 18168.8
Life: 41802
Elementalos energy armorral: 746-849 kozott vannak a resistek (jelzem, hogy a geart ki tudtam hozni eleg olcson, szvsz jo leszek act1-re)
Melee tankos verzioval tolom... nagyon phun meg mindig... diablo elol mar el sem rohangaltam... sem a csontbortontol, akkor sem ha enrage vo't :D kivancsi vagyok mikor lesz komolyabban elkenve a szam, evvel a build-el :)
jah es nincs penzem :Ð lehet nekiallni monk+MF geares komboval ujrafarmolni... -
az, csak tul keves ideig, bar ezt mar leirtam neked ketszer - mind1, harom a magyar igazsag
bar kivanom, hogy 1.0.4-ig ne und meg, es olyan epic patch legyen, ami miatt evekig eljatszogatsz vele
(persze nem hiszek benne, de kivanom) -
Homlokvillás #54050 Nem is szeretek focizni, a D3 pedig egy nagyon jó játék:) -
#54049 ne haragudj, azzal nem veded a jatekot, hogy szeretsz dugni, focizni, es inni :D
ezeket dio2 mellett is szerettuk csinalni, megis lekotott honapokra, evekre -
#54048 tenyleg az a baj, hogy pl. dio 2-be siman beleraktal 5-600, vagy akar 1000+ orat ugy, hogy minden pillanatat elvezted
itt kb. 50 ora elvezetes, ahol most jarsz, utana.. necces -
Homlokvillás #54047 Játsszon hónapokat egy játékkal az akinek nincs vesszeje, nem tud focizni a tolószéke miatt, meg allergiás az alkoholra:) -
cateran #54046 "Persze az is igaz, hogy még "csak" 50 órám van benne, ami így is bőven a többszöröse amennyire egy mai játék leköti az embert..."
Megprobalom szavakba onteni mennyire hibas logika es rossz osszehasonlitas amikor ilyeneket irnak/mondanak.
Ebben a mufajban (vagyis a hack and slashben) 50-100-500 ora picsafust...itt minimum honapokrol kell beszelni mint jatekido es itt nagyon elverzik a D3. -
Homlokvillás #54045 Én halál elégedett vagyok a Diablo3-al. Mondom ezt úgy, hogy az 1-el és a 2-vel is egy rahedlit játszottam.
Persze az is igaz, hogy még "csak" 50 órám van benne, ami így is bőven a többszöröse amennyire egy mai játék leköti az embert...
Ha majd 200-300 órája tolom, biztos halálra fogom unni, és majd minden szar lesz benne, meg ilyenek. Na majd akkor abbahagyom, és nem fogom lehúzni meg fikázni mások előtt azt a játékot ami többszáz örömteli órát szerzett...
Kiégett bagázs:) -
#54044 de
update: nem -
#54043 Nem vagytok elégedettek a D3-mal? -
#54042 én vagyok a legjobb -
Dr DeViLKiNG #54041 Titan tuti valami simses faszság lesz rmahval, és akkor teljesen le van fedve a casualok piaca. :D