• 1Darton1
    1. Nem vagyok a barátod. Nem kell ennyire alpári szinte lemenni.
    2. Fogalmam sincs honnan idéztél, mert nem írtad oda azt sem, és azt sem, hogy miért. A legjobb tippem sajnos csak a blue post volt.
    3. Miben kapcsolódott az a korábbi kommenthez, hogy miért nerfelik az említett actokat? (Nyilván nem tűnt fel, amikor egyet is értettem a tartalmával.)
    4. Milyen mantráról van szó, és mi nincs úgy? Mert ezt megint kihagytad a tartalmas hozzászólásodból.
    5. Leírta a cipzárszemű, hogy act1 után nagy ugrás volt nehézségben. (Én sehol nem írtam olyat, ami bármiben is ellentmondana ennek.) Ezt szembeállítod azzal, hogy megemlítem, hogy közel sem volt lehetetlen az a nehézség. Amivel persze lehet vitázni, de semmi köze a kettőnek egymáshoz.
    6. Én megemlítem, hogy szar gearben trükközni kellett, neked pedig az a válaszod, hogy melyik actból milyen lootok esnek. Felfoghatatlan logika.
    7. Az utolsó előtti mondatodban legalább felcsillan valami. Valóban meg kellett venni ah-ból a jobbat, azért létezik az ah. De ez is inkább a melee karakterekre nézve volt probléma, mert volt egy óriási lyuk a melee-ranged nehézség között.
    8. Nem tudom, hogy eddig miért nem sikerült rájönni, mert nekem az összes defektes haverom is egyből leszűrte, hogy nem upgrade-et kell farmolni, hanem ah-ban eladható cuccokat.
    9. A konzekvenciád az, hogy a hivatalos álláspont az én véleményemet cáfolja. Viszont egy kapcsolódási pontot sem találtál a kettő között. Az pedig igaz, hogy azt hittem, hogy csupán hasraütés-szerűen találták ki a dropot, és azért ilyen szar. Közben kiderült, hogy az ah-t is figyelembe veszik, de még az sem segít rajtuk. Talán gyakrabban kellene az ah-hoz igazítaniuk a dropot. De ebben úgyis Te vagy a szakértő, a rengeteg Hell Act4 farmolás után.