Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ egy igazi <#kocsog>#kocsog>...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Get a life!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Töröltem minden hsz-t ami ehhez kapcsolódott.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Act1 pl onnan hogy teljesen esélytelen volt a legelsõ elit zombicsoport is a mostani szintig hogy butcher meg sem kottyan, viszonylag minimális farmolással, és csak egy kis ügyes ah-zással, jellemzõen néhány tízezres, legfeljebb néhány százezres tételekkel full abszolválható volt. Act2-re való készülésbe már legalább ennyi erõt öltem és kilátás sincs hasonló eredményre, de még csak arra sem, hogy ne kurva nagy veszteségekkel kelljen haladnom a javítások miatt.
Regards,
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
hogy lehet kisállatot befogni az ördög vadászomnak?
elõre is köszi
Sokan szidják az új "javítást", de nekem mint napi 1 órát játszó low player, eddig bevált. Inf act 2 elite-eket most se könnyû megölni, de nem is az a cél, hogy végigfussak. Drop rendszer is bejön, elég sok rare esett, és bár használni nem fogom, de AH-ba tuti el lehet adni.
Összességében eddig nekem tetszik.
Egy kis off: (bocs hogy ide, de nem találtam errõl a témáról fórumot)
Külsõ USB 2.0-és vinyót, lehet partícionálni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én is a criten dolgozom, most van 31% chance, de még a damage%-on növelni kell, mert az meg csak 88%...
Act1-et farmolni pont annyira izglamas mint act2-t. Ha unalmas a farmolás, ez nem a te játékod. x ideig biztos más, de aztán ugyis megunod azt is. Minek erõltetni az egészet akkor?
Vagy neked act1-et 50x lefarmolás után unalom jön, de act 3-at nem unnád meg 1000 farm run után se? Kétlem.
Van egy haver akivel most toltuk egy kicsit inferno act 2-t, de valahogy feleslegesnek éreztem a barbáromat mellette... A DH meg percenként feküdt a champokon, mert már azt se láttam, hogy jön a mortar vagy szénnénukoltam magam a RD miatt... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Infernon nem fejlõdik a kari, az egyetlen dolog amiért egyáltalán érdemes játszani az az aranyszerzés és nagyritkán jó cuccok szerzése. Ezekbõl az aranyszerzést teljesen baszhatjuk az új patchnek hála, 10 percek alatt elbaszol javítási költségre annyi aranzat amiért elõtte órákig farmoltál. Csak úgy van esély aranyszerzésre ha a már ötvendszer bájárt könnyû helyszíneken mész végig ötvenegyedszerre. Haladásra kilátás sincs. Röhej.
Regards,
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szerk: extended névsorral
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
(termékek(gear stb) gyors forgása biztosítja a hosszútávú fenntarthatóságot)
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Nem értelek benneteket, direkt élvezitek hogy magatokat szivatjátok és utána itt sirhattok, vagy mi?
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Nagyapám is mindig ezzel ijesztgetett.
A valóságban viszont az európai emberek tisztában vannak vele, hogy miért szeretnének pénzt kiadni, és azt is tudják, hogy mindent el lehet adni, ha van rá kereslet.
Get a life!