Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
╯°□°)╯︵ ┻━┻
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Tomb of Freedon Nadd
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tomi13: nem lehet
Szerk: vagyis de, legendaryra
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ah-n lehet konkrét tárgyra keresni a nevével valahogy?
Amúgy szerezz olyan gear-t amin sok a gold find, és nézz körbe Act1-en, ölj le mindent ami szembe jön.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Egész nap itt ültök, és 2 mp alatt reagáltok 10-en ha ök beirnak valamit. Csak nem nektek is megy a nyári szünet, hogy van erre idõtök?
A stílusotok nektek is szánalmas, ti is pont olyan "gyerekek" vagytok, mint amilyennek õket hivjátok.
Még a végén pisztácia lesz a fórum esze, miközben veszi a goldot meg az itemeket, hogy ne legyen életképtelen a játékban, és nem meri az adatait megadni paypalnak vagy blizzardnak mert ellopják a személyazonosságát? 😄
Hagyjuk már, ti akik egész nap instant ugratok különc meg a többiek kommentjeire semmivel nem vagytok náluk többek és pont annyira romboljátok ezt a fórumot ha nem jobban. Stilusotok meg még szánalmasabb, mert annál nincs undorítobb, mint ha valaki fórumon, le gyerekez, anyu apu kisfiáz valakit, miközben fogalma sincs arról ki is ö valójában, és pláne senkinek fogalma sincs arról, hogy ti kik is vagytok valójában. Fõleg, hogy mint itt kiderült már, a nagy felnõtt családapák, akik csak azért nem jutnak semmire a játékban mert van életük, 2x annyi idõt toltak bele a játékba mint azok akik "gyerekek".
Lehet pár embernek itt nagy az arca, mert jól megy neki a játék, halad, nem szenved, élvezi és összejöttek a dolgok, és ennek itt hangot is ad. De valóban ök roszabbak lennének azoknál, akik erre azonnal azzal reagálnak, hogy szánalmas alakok vagytok akiknek nincs élete, és anyi apu tart el titeket? Ettõl vagytok ti náluk jobbak, érettebbek, felnöttebbek? Észrevehetnétek már magatokat.
Illetve mióta nem szólhat ez a topic másról mint a sírásról? Ha valaki besír hogy ez szar, egyszerre 10-en veregtik a vállát, és törölgetik a könnyeit, de ha valaki ezzel nem ért egyet, arra ugrani kell, és ilyen véleménynek itt helye nincs?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ja nem... nyári szünet van... regelnek másik accot...😞
Kibaszott szánalom, hogy bárki bármi rosszat mer szólni, akkor megjelenik egybõl Jhonny-ka haverjával és elkezdik osztani az illetõt.
Õ egy igazi <#kocsog>#kocsog>...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Get a life!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Töröltem minden hsz-t ami ehhez kapcsolódott.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Act1 pl onnan hogy teljesen esélytelen volt a legelsõ elit zombicsoport is a mostani szintig hogy butcher meg sem kottyan, viszonylag minimális farmolással, és csak egy kis ügyes ah-zással, jellemzõen néhány tízezres, legfeljebb néhány százezres tételekkel full abszolválható volt. Act2-re való készülésbe már legalább ennyi erõt öltem és kilátás sincs hasonló eredményre, de még csak arra sem, hogy ne kurva nagy veszteségekkel kelljen haladnom a javítások miatt.
Regards,
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
hogy lehet kisállatot befogni az ördög vadászomnak?
elõre is köszi
Sokan szidják az új "javítást", de nekem mint napi 1 órát játszó low player, eddig bevált. Inf act 2 elite-eket most se könnyû megölni, de nem is az a cél, hogy végigfussak. Drop rendszer is bejön, elég sok rare esett, és bár használni nem fogom, de AH-ba tuti el lehet adni.
Összességében eddig nekem tetszik.
Egy kis off: (bocs hogy ide, de nem találtam errõl a témáról fórumot)
Külsõ USB 2.0-és vinyót, lehet partícionálni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én is a criten dolgozom, most van 31% chance, de még a damage%-on növelni kell, mert az meg csak 88%...
Act1-et farmolni pont annyira izglamas mint act2-t. Ha unalmas a farmolás, ez nem a te játékod. x ideig biztos más, de aztán ugyis megunod azt is. Minek erõltetni az egészet akkor?
Vagy neked act1-et 50x lefarmolás után unalom jön, de act 3-at nem unnád meg 1000 farm run után se? Kétlem.