• Agaba72
    Azt még mindig nem értem, hogy ha valakinek ennyire nem tetszik a játék, mint itt pár embernek, akkor miért foglalkoznak még vele, beleértve a fórumozást is???
    Nekem régen a vanilia wow nagyon tetszett, de már nem játszom vele, mert szerintem teljesen "elbutult" kiegről, kiegre de mégsem írogatom tele a wow-os fórumokat, hogy milyen szar már a játék stb.
    Szerintem a d3 a hibái ellenére is (sok itt is felhozott dolgot, én nem tartok hibának) egy igen jó játék, sőt bizonyos szempontból még korszakalkotónak is tekintem (a szaksajtó és a közvélemény ellenére). Gondolok itt arra, hogy gyakorlatilag eddig az összes (általam ismert) h&s ugyan azt a sémát követte: ha jó a gear, akkor vad kattintgatás+poti ezerrel, ha gyenge a gear adott szinthez akkor meg szívás....egyszerű mint a faék.
    A d3 igen is újított azzal, hogy a gear már nem minden (hiába irogatják itt páran, hogy csak az számít). Igen is kell az ügyesség és igen is kell a jó helyzetfelismerés, a skillekel való taktikázás stb. tehát már nem csak arról szól a játék, hogy megvan a gear és agyatlan hent, hanem komoly kihívást tud lenni újra meg újra az eliteken.
    A lootról csak annyit, hogy a d2-ben sem esett ám öt percenként a jóság, kellet hozzá seggelni rendesen. Contenet meg pont meg van benne , már ami egy jó h&s-be kell, ez nem egy mmo vagy kaland játék a contenet az ítem vadászat maga, akinek ez nem jön be, annak talán el kéne gondolkodnia arról, hogy nem a játék rossz, hanem, hogy ő választott nem megfelelően játékot a saját szórakoztatására. (Egyszerűen gyűlölöm a titanoc című filmet és nem is nézem meg soha többet de ha még is megtenném és "szenvednék" tőle talán én lennék a hülye, hogy nem valami nekem tetszőt nézek bár neki állhatnék enragelni, hogy javítsák már ki jeleneteket, meg más tartalmat bele mert így ez már milyen szar)