78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Agaba72 #53118 Azt még mindig nem értem, hogy ha valakinek ennyire nem tetszik a játék, mint itt pár embernek, akkor miért foglalkoznak még vele, beleértve a fórumozást is???
Nekem régen a vanilia wow nagyon tetszett, de már nem játszom vele, mert szerintem teljesen "elbutult" kiegről, kiegre de mégsem írogatom tele a wow-os fórumokat, hogy milyen szar már a játék stb.
Szerintem a d3 a hibái ellenére is (sok itt is felhozott dolgot, én nem tartok hibának) egy igen jó játék, sőt bizonyos szempontból még korszakalkotónak is tekintem (a szaksajtó és a közvélemény ellenére). Gondolok itt arra, hogy gyakorlatilag eddig az összes (általam ismert) h&s ugyan azt a sémát követte: ha jó a gear, akkor vad kattintgatás+poti ezerrel, ha gyenge a gear adott szinthez akkor meg szívás....egyszerű mint a faék.
A d3 igen is újított azzal, hogy a gear már nem minden (hiába irogatják itt páran, hogy csak az számít). Igen is kell az ügyesség és igen is kell a jó helyzetfelismerés, a skillekel való taktikázás stb. tehát már nem csak arról szól a játék, hogy megvan a gear és agyatlan hent, hanem komoly kihívást tud lenni újra meg újra az eliteken.
A lootról csak annyit, hogy a d2-ben sem esett ám öt percenként a jóság, kellet hozzá seggelni rendesen. Contenet meg pont meg van benne , már ami egy jó h&s-be kell, ez nem egy mmo vagy kaland játék a contenet az ítem vadászat maga, akinek ez nem jön be, annak talán el kéne gondolkodnia arról, hogy nem a játék rossz, hanem, hogy ő választott nem megfelelően játékot a saját szórakoztatására. (Egyszerűen gyűlölöm a titanoc című filmet és nem is nézem meg soha többet de ha még is megtenném és "szenvednék" tőle talán én lennék a hülye, hogy nem valami nekem tetszőt nézek bár neki állhatnék enragelni, hogy javítsák már ki jeleneteket, meg más tartalmat bele mert így ez már milyen szar) -
unusual #53117 Ez az új javítás amit most eszközöltek nem tudom mire volt jó,de még rosszabb a drop-om,és nem is esik annyi sárga.....Bár tudom én vagyok a szerencsétlen.....300+ MF-el,vagy 200+ tök mindegy.....Több kék esik inkább mint sárga. Legalábbis nekem..... -
Sunrider924 #53116 Nagy a sarkitas, en nem azt irtam hogy minden 10ik item top gear legyen, annyit irtam csak hogy hasznalhato. Azt is definialtam mar regebben, hogy nekem mi a hasznalhato, es ebbe beletartozik, hogy a class specifikus itemeken nincs mit keressen mas class skill bonusa. Es az is beletartozik, hogy ha nekem most 50 stres chestem van es esik egy masik 55 str-el akkor az nekem HASZNALHATO. Gondold hozza hogy a max stat egy item slotra az 300. Es szamold az ossz slotokat es a max stat sorokat(6-8) egy slotra es igy tovabb. Es felejtsd el hogy Ahbol maris megveheted a 250+ stres chestet. -
#53115 egy HnS játékban nem feltétlenül akkora baj ám, hogy zúzol
az nagyobb baj, hogy nem tudod, miért zúzol, mert 0 jutalmad van érte -
Agaba72 #53114 " Ha ehelyett lenne 1:10, akkor en szemely szerint maris jobban elveznem a jatekot. Mit kezdenek a felesleges itemekkel? Egyreszt felreteszem mas karijaimnak, masreszt odaadom havernak akinek pont kell, aztan bedobhatom AHba hogy mas is oruljon neki"
Ez most komoly?
Elmélkedjünk picit. Ha minden 10. kieső tárgy javulást hozna a gearen, mert hűűűű de jó, akkor a kb. 3 napon belül olyan gearben feszítenénk amivel kikapcsolt monitorral is darálná az ember az eliteket fél perc alatt. (kell ezt magyarázni? szerintem egyértelmű, hogy miért).
-
#53113 Semmi, ezt a játékot alapjaiban baszták el, ezt nem lehet helyrehozni. Ahhoz, hogy rendben legyen, újból ki kéne adni, teljesen átdolgozva. -
#53112 nekem speciel elképzelésem sincs, hogy a majdani kiegészítővel mit tudnának gyökeresen helyrehozni.. :\
mik a lehetőségek?
egy új act, oké, mire végigmész rajta infernon, megunod százszor
talán új kaszt? oké, 60ra feltolod, felöltözteted ah-ból, megunod
???
.. mi van még? -
#53111 Nálam 3 hét volt a szavatossága ennek a foskazalnak, csodálkozom, hogy eddig bírtad, mikor láthatóan tisztában vagy a d3 helyzetével. -
#53110 a hell act4-ig olvastam. :D -
Sunrider924 #53109 Agyaltam azon, hogy van-e ertelme ragni meg a temat, mert itt amugy is csak beszelunk rola es nem oldunk meg vele semmit. Amit nem ertek sehogy se ezzel az en jatekos multammal/ismereteimmel, miert olyan atkozottul fontos a blizzardnak balannce-olni az item poolt hogy ne legyen telefloodolva az AH? egyaltalan ki a feszkes fenet erdekli az AH? Miert ez a legfontosabb szempont a jatekban?
Tegyuk fel hogy a jelenlegi droprate 1:100, minden 100ik item hasznalhato annak a classnak amivel jatszom. Ha ehelyett lenne 1:10, akkor en szemely szerint maris jobban elveznem a jatekot. Mit kezdenek a felesleges itemekkel? Egyreszt felreteszem mas karijaimnak, masreszt odaadom havernak akinek pont kell, aztan bedobhatom AHba hogy mas is oruljon neki(itt feltesszuk hogy nem 6szamjegyu osszegert hanem valami normalis aron) es vegul torhetem is, hogylegyen mibol craftolni. Szoval nalam az AH az csak 1 opcio a 4bol, es nagyon nem az elso a sorban. Szerintem itt van elkefelve az egesz D3 a gazdasagon keresztul, mert az AH miatt korlatozasokat alkalmaznak a drop rateben.
Miert kell egyaltalan a balance? ez nem mmo, itt senki senkivel nem kell versenyezzen, kinek faj hogy a dh vagy a wizard OP? na es inditok en is egyet, en is OP leszek.
Mestersegesen elnyujtott szavatossag? Ennek a jateknak annyi hianyossaga van, hogy ertelmetlen szavatossagrol beszelni, content kell bele, nem balance meg nerf, hanem szorakoztato jatektartalom. Ide rogton lehet kotekedni hogy kinek mi a szorakoztato, nahat a Blizzard a hatalmas hirnevevel eddig azt bizonyitotta be hogy erti, mi az ami a nagy tomegeknek szorakoztato, de itt es most a d3ban meg azt, hogy nem latja a fatol az erdot, es a wowos hc mode meg a nerf/balance okorseget ugy akarta ateroltetni a d3ba, hogy kozbe elfeljtette, hogy itt nincs item sink, az AH teljesen mashogy mukdik, pvp meg sehol, a craft rendszer egy rakas szar.
Lehet hogy sok d3 jatekos elegedett ezzel ami van, de aki kicsit regebb ota tolja mondjuk a wow-ot az mar ezeken a gyerekbetegsegeken regen atesett es valoszinuleg ugyanigy ertetlenul vakargatja a fejet hogy mi ez a visszafejlodes?
Ha meg az lenne a nagy joker, hogy majd az expansion helyrerak mindent, haat, lesz meg ember aki hisz nekik es bizalmat szavaz majd az expansionre? En erosen meginogtam mar azzal kapcsolatban is hogy a Pandara befizessek, pedig a felesegem szerint a d3 bukasahoz nem hasonlithato semmi, ennel akarmi csak jobb lehet.(Magyarul ekkorat nem fogok vele pofara esni) -
cateran #53108 Huuu baratom
ad 1:nem blue postok voltak
ad 2:elregeltek miert nerfelik act 2-3-4-et (latom nem tunt fel...)
Szeretem a hozzad hasonlok "velemenyeit", akiik meg akkor is mantrakent mondjak a maguket, amikor a bli$$ard mar maga is elismeri, hogy nem ugy van...
Lasd:"“Inferno balance right now has a difficulty gap in which Act I feels about right, but Act II feels like trying to bust through a brick wall,” said Cheng" vs " minden barbár, monk és wd haverom még előtte ölte Diablót, illetve farmolták act3-at"
Aztan megemlited a top bullshitet:"Az megint egy másik téma, hogy nem arra a nehézségre szánt gearben csak trükkökkel lehetett haladni."
vs " “The way the game is currently set up, Act I drops [item level] 61 gear and below, Act II drops ilvl 62 gear and below, and Act III and IV drop ilvl 63 and below"
Magyaran vagy ah-bol megvetted a jobbat (es vegtelen ciklusban toltad hell act 4-et, inferno act 1-et goldert)vagy szinten vegtelen ciklusban toltad act 1-et abban a remenyben hogy elobb-utobb esik upgrade (az eselye kisebb, mint a lotto otosnek)
Nem az en velemenyem a mervado, hanem, hogy meg a hivatalos allaspont szerint is hulyesegeket beszelsz (foleg az ah-drop kapcsolattal) -
Psychedelic #53107 Aszem fénymásolatot kér személyiről meg ilyenek, legalábbis havert letiltotta miután már tul sok pénz érkezett neki, és kellett küldenie pár dolgot igazolni. De ha érdekel, később megtudom tőle kérdezni pontosan mit is kértek tőle. -
clio1616v #53106 pm-ben légyszi dobjatok át egy item compare-t, amibe esetleg menteni is lehet egy egyedileg felvitt cuccot, hogy később visszanézhessem mit adtam el pontosan
köszönöm -
#53105 De szerintem nem véletlen az se, hogy paypal csak azután kéri a személyi adataidat ha átléped ezt a határt.
Izé, mi az hogy személyi adataidat? Azzal kezdődik az egész hogy mindent megadsz regisztrációnál. -
who am I 7 #53104 mármint itt .Köcsög pshack :D -
who am I 7 #53103 no, megvolt a mai ilvl63-as vadászat..eredménye itt látható : az összes un.id 63-as..és ebből 1 DB! volt használható... :D:D:D lol...Bullshitstatgenerator III. :D -
1Darton1 #53102 Szóval nincs véleményed, nem érvelsz, viszont be tudsz másolni olyan idézeteket, amelyek teljesen irrelevánsak.
A blue postokkal pedig egyetértek, elég nyilvánvaló dolgokról regél, amiket még bétában ki kellett volna szúrniuk.
Viszont köszönőviszonyban sincs azzal a hozzászólással, amire reagáltál. -
1Darton1 #53101 Én nem is mondtam, hogy az AH tökéletes (sőt), de csak nagyon kis részben felelős azért, hogy a játék egésze nem lett korszakalkotó. -
#53100 Talán így. -
Sunrider924 #53099 Hat ez annyira legendas, hogy par percre ra hogy beszurtam a hszbe eltunt a kep, Noob.hu kipurcanva, kepfeltoltesrol nem engedi, ez imgur probalkozas volt, egyelore otletem sincs hogy mi a gebasz. Amugy egy lvl 34es kesztyu 2 fix a crit chance es a reduced duration of movement impairing effect es ezek melle 3 prop, a neve Pendergrasps. -
Ferrari23 #53098 Mit tud? -
Sunrider924 #53097 Az elso legendary receptem
-
Sunrider924 #53096 Valahol csak egyetertunk akkor, mert en is azt allitom, hogy ezt a legalizalt csereberet(AH-t)a Blizzard szarul oldotta meg. -
Sunrider924 #53095 Igy van EZ a jatek nem lenne jobb, ellenben ha nincs is AH a jatekhoz tervezve hanem csak magat a jatekot kelett volna megcsinalni akkor lehetne egy jobb jatek mint EZ a mostani. -
#53094 Azt hozzáteszem, hogy nem szeretek erős pakkot skippelni, csak mert lehetetlen kombót "dobott" a gép. Vagy végigdarálok mindenkit tisztességesen, vagy belátom, hogy még nem vagyok Inferno érett.
(értelemszerűen az utóbbit választottam :)
Jah, mikor leszek Inferno érett? Lehet soha. Ez így nekem nem játék, hanem szenvedés... -
#53093 wizarddal és barbárral(bár itt még act2ben vagyok de nem a cucc miatt nem haladok:D) gyak kipörgettem, igaz ehhez kellett az is hogy óriási mennyiségű craft alapanyagom volt raktáron -
#53092 AH nélkül nem is tudom hogyan pörgettem volna ki Hellt. Akár Barbival, akár WD-vel. A Craft sem megoldás, mert az alap, kovács fegyók egyszerűen nevetségesek (armor-ok viszont egész jók). -
cateran #53091 "Also on the subject of softening the blow of Inferno, Blizzard will be modifying the difficulty at the outset of Act II. “Inferno balance right now has a difficulty gap in which Act I feels about right, but Act II feels like trying to bust through a brick wall,” said Cheng. “If a monk or barbarian is geared well enough that they can use a heavily offensive build and murder everything in Act I, they should be able to swap to a more defensive build and do okay in Act II.”" -
cateran #53090 Megvitatnad a bli$$-zel?
" Complaints have arisen about the steep ramp up in challenge, which requires you to replace your gear with better versions that may not be available without using the Auction House or doing a mind-numbing amount of farming in Act IV on Hell against less powerful creatures that aren’t as exciting to fight.
As Blizzard senior technical game designer Wyatt Cheng explains, “The way the game is currently set up, Act I drops [item level] 61 gear and below, Act II drops ilvl 62 gear and below, and Act III and IV drop ilvl 63 and below. Unfortunately this has caused two main issues. The first is players who find an Act too difficult feel compelled to use the auction house in order to progress. The second is that certain classes, skills, and play styles are less gear dependent than others, so although great items are making their way into the game economy, people feel pigeonholed into a handful of viable strategies.”" -
#53089 Ha nem lenne AH akkor sem lenne jobb a játék. Ha nem az AH köré készítették volna a játékot, akkor még AH-val is sokkal jobb lenne. :) -
1Darton1 #53088 Elméletileg az elején golddal sem lehetett kereskedni valós pénzért, mégis sokkal több fordul meg most is a feketepiacon, mint a RMAH-n keresztül. Aki valamiért ódzkodik az aukciós házaktól, az fogja fel úgy, hogy a Blizzard egy szükséges rosszat legalizált így, ami legalább mindenkinek elérhető, tehát igazságosabb.
A gyors kereskedésért az információs társadalom a felelős, a rossz megvalósításért pedig a Blizzard. -
Henty #53087 az a baj hogy nagyon sokan ebből akartak/akarnak meggazdagodni, de mint mondta a blizz ez egy opció. amúgy részemről oké az RMAH csordogálnak 1-2 naponta az 1-2 ojrók, de nem elsődleges célom és nem is zavar. az már annál inkább hogy a loot egy fos és nem a mennyiségre értem hanem egy only barb itemre miért kerül wizardos +10 arcane vagy mi ha critel és mellé 150 int... ezzel van a baj, meg a monk fegyverre "add xy fury...." ok hogy random de azért betehettek volna egy kivételes szabályt a forráskódba "0 programozási tudásommal sem egy lehetetlen feladat szerintem" -
Sunrider924 #53086 Hat jo, akkor gondolom ezuttal tokeletesen elegedettek hogy leteszteltek in vivo az ingame AH elmeletuket. De akkor megis ki a felelos? Valamiert ugy gondolom hogy a D2ot is hazavagta volna egy ingame AH ugy ahogy most van a d3ban. Nem allitok kevesebbet mint ezt: ha nem lenne ingame AH akkor kurvara senkit se erdekelt volna a dh smoke screen de meg a wizard force armor sot a monk healing mantra se pre nerf, de igy mindenki azon igyekezett lohalalaba, hogy ki er hamarabb act4be es talalja meg a csucsgeart amit villamgyorsan eladhat mielott meg telitodik az AH. Az egy dolog hogy jatekon kivul is lehet kereskedni, meg a d2ben is ez tortent de valahogy nem ment ilyen kozvetlenul es eppen ezert a jatekra kifejtett hatasa is lassabban nyilvanult meg. -
Psychedelic #53085 Ha nagyon biztosra akarsz menni, és 600k főlé mennél, család valamelyik tagjának, bankszámlájához hozzácsapsz 1 paypal szamlat, és arra mehet megint 600k. :)
Igaz itt páran ezt megszivják, velem együtt, mert ugye, se életünk, se családunk. -
#53084 Tényleg (évi) 600 ezer, korábban rosszul mondtam, bocsánat.
Egyébként valóban senki nem fogja direkt keresni az innen befolyó összeget, de ha havonta utalgatsz magadnak többszázezer forintokat egy külföldi bankszámláról, akkor lehet, hogy a bankod jelenteni fogja ezt a NAV-nak, mint gyanús pénzmozgást, ugyanis ez a bankod kötelessége. -
#53083 Ezennel közlöm önökkel, hogy bizonyos J. Azzy fedőnevű személyt eljárás alá vettük. Jelenleg épp kihallgatása folyik, kínzóeszközök társaságában. Ezennel figyelmeztetem önöket, hogy ha nem fizetik be adósságukat hamarosan találkozni fognak vele. Vagy legalábbis egy pár darabjával. Külön köszönet Különcnek a faltörő kosért. -
1Darton1 #53082 Level 13-ig nem sok minden derült volna ki a nagy AH-tesztelésből. Illetve a tesztelők létszáma is nagyon alacsony volt hozzá. Ugyanígy a belső tesztben sem voltak elegen hozzá, és szerintem a képességeik sem alkalmasak ilyesmire.
De én még mindig nem az AH-t tenném felelőssé a Blizzard hibáiért. -
#53081 Már sün alakzatban körbe is vették... -
#53080 Szerintem épp most törték át kossal a TEK emberei jazzy ajtaját -
Psychedelic #53079 Az ingó vagyontárgyak értékesítése 2012-ben
Fontos szabály, hogy nem kell megfizetni az adóév során keletkezett jövedelem adójának 32 ezer forintot meg nem haladó részét, vagyis évi 200 ezer forint jövedelem adómentes. További kedvezmény, hogy amennyiben az ingó vagyontárgyak átruházásából származó bevétel az adóévben összesítve nem haladja meg a 600 ezer forintot, nem kell jövedelmet megállapítani, tehát nem keletkezik adókötelezettség.
Az ingóértékesítésre vonatkozóan nem kell bevallást tenni, ha az ingó vagyontárgy átruházásából származó bevétel éves szinten a 600 ezer forintot nem haladja meg.
És mivel minden ingó-nak tekinthető, ami nem ingatlan, igy szerintem a viruális kard eladásra is ez vonatkozik.
Persze nem vagyok szakértő, én igy tudom. :) De szerintem nem véletlen az se, hogy paypal csak azután kéri a személyi adataidat ha átléped ezt a határt.