• Sunrider924
    Agyaltam azon, hogy van-e ertelme ragni meg a temat, mert itt amugy is csak beszelunk rola es nem oldunk meg vele semmit. Amit nem ertek sehogy se ezzel az en jatekos multammal/ismereteimmel, miert olyan atkozottul fontos a blizzardnak balannce-olni az item poolt hogy ne legyen telefloodolva az AH? egyaltalan ki a feszkes fenet erdekli az AH? Miert ez a legfontosabb szempont a jatekban?
    Tegyuk fel hogy a jelenlegi droprate 1:100, minden 100ik item hasznalhato annak a classnak amivel jatszom. Ha ehelyett lenne 1:10, akkor en szemely szerint maris jobban elveznem a jatekot. Mit kezdenek a felesleges itemekkel? Egyreszt felreteszem mas karijaimnak, masreszt odaadom havernak akinek pont kell, aztan bedobhatom AHba hogy mas is oruljon neki(itt feltesszuk hogy nem 6szamjegyu osszegert hanem valami normalis aron) es vegul torhetem is, hogylegyen mibol craftolni. Szoval nalam az AH az csak 1 opcio a 4bol, es nagyon nem az elso a sorban. Szerintem itt van elkefelve az egesz D3 a gazdasagon keresztul, mert az AH miatt korlatozasokat alkalmaznak a drop rateben.
    Miert kell egyaltalan a balance? ez nem mmo, itt senki senkivel nem kell versenyezzen, kinek faj hogy a dh vagy a wizard OP? na es inditok en is egyet, en is OP leszek.
    Mestersegesen elnyujtott szavatossag? Ennek a jateknak annyi hianyossaga van, hogy ertelmetlen szavatossagrol beszelni, content kell bele, nem balance meg nerf, hanem szorakoztato jatektartalom. Ide rogton lehet kotekedni hogy kinek mi a szorakoztato, nahat a Blizzard a hatalmas hirnevevel eddig azt bizonyitotta be hogy erti, mi az ami a nagy tomegeknek szorakoztato, de itt es most a d3ban meg azt, hogy nem latja a fatol az erdot, es a wowos hc mode meg a nerf/balance okorseget ugy akarta ateroltetni a d3ba, hogy kozbe elfeljtette, hogy itt nincs item sink, az AH teljesen mashogy mukdik, pvp meg sehol, a craft rendszer egy rakas szar.
    Lehet hogy sok d3 jatekos elegedett ezzel ami van, de aki kicsit regebb ota tolja mondjuk a wow-ot az mar ezeken a gyerekbetegsegeken regen atesett es valoszinuleg ugyanigy ertetlenul vakargatja a fejet hogy mi ez a visszafejlodes?
    Ha meg az lenne a nagy joker, hogy majd az expansion helyrerak mindent, haat, lesz meg ember aki hisz nekik es bizalmat szavaz majd az expansionre? En erosen meginogtam mar azzal kapcsolatban is hogy a Pandara befizessek, pedig a felesegem szerint a d3 bukasahoz nem hasonlithato semmi, ennel akarmi csak jobb lehet.(Magyarul ekkorat nem fogok vele pofara esni)