Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Pár dolgot mondanék, hogy jobban élvezzétek a játékot :)
Ha jól akartok szórakozni, és közben hatékonyak is szeretnétek lenni (rare / óra), akkor meg kell tanulnotok kihagyni pakkokat. 2-3 fekvés még azt gondolom belefér, de ennél több már a javítási költség miatt sem célszerű, és amellett hogy borzasztóan idegesítő, időpocsékolás is. Szóval learn2skip. :)
Sokan panaszkodnak a nehézségre. De ez a játék egyáltalán nem nehéz, csak a játék mechanizmusa nem olyan egyszerű, mint elsőre tűnhet. Emellett sajnos kevés és nem mindig jó támpontot ad a skillekhez és a cuccokhoz. Az első 3 nehézségi szint például kifejezetten rossz irányba oktatja az embert, emiatt koppan szinte mindenki akkorát elsőre Infernón. Akinek nem megy a matek, vagy nincs türelme, ideje, fantáziája akármije theorykraftolgatni, próbálkozni a különböző cuccokkal, skillpack-ekkel, annak azt javaslom, hogy Guglizzon rá a kasztjára. Nagyon sok jó írás van már a neten, amik szépen részletesen leírnak egy-egy életképes build-et a hozzá szükséges statokkal és gear ajánlásokkal együtt. Nézz meg párat, és válaszd ki a játékstílusodnak legmegfelelőbbet.
Act 1 gyors farmolásához nem kellenek drága cuccok! Én anno act1 armorokra 5-10k, ékszerekre 20-150k, fegyverre 200-500k goldot költöttem.
Ha egyedül mész gyorsabb a farm, ha mégis a csapatolás mellett döntesz, akkor érdemes jól felszerelt ismerősökkel menni, mert ha akár 1 ember is gyengébben gearelt a csapatban, az már nagyon lelassítja, megnehezíti a farmot.
Másik sokat hallott probléma a gyenge drop. Ez sajnos igaz, sokat kell farmolni, mire esik valami értelmes cucc, ezért nem is érdemes göcsölni rajta, csak élvedz a játékot, majd egyszer kiesik a tuti dropp. :) És ha egyszer kiesik (ki fog esni), onnantól nagyon szépen lehet továbbhaladni. Nekem pl múlt héten ütött be a szerencse, egy kardot sikerült 25M-ért elpasszolni. Ennyi pénz elég volt ahhoz, hogy gyakorlatilag inf act3-ig minden farmolható a karakterrel.
Apropo, act2-3 farmhoz jól felszerelt társa(ka)t keresek! Ált este 8-10 körül játszok Barbárral. Írj rám vagy vegyél fel "Dogmeat" gamer tag.