78986
  • Tisszi
    Nem kötekedés, csak tipp:
    Bár az allresed nem látom(300-400 nekem elég volt act1-re), de ilyen statokkal mehetnél Conviction-Overawe mantrával, primarynál pedig thunderclap. Sokkal gyorsabban menne a farm.
  • Lammer
    haaaat en megprobaltam :)))

nem baj... most kicsit pihi...
  • skinnyman
    0 :)
  • Lammer
    na, delelotti magic findos geares run (act1 ofkorsz, mi mast lehetne ezekkel a statokkal?)... eletemben csinaltam ilyet eloszor... (marmint direkt MF-es cuccal farmolas)

na ki mit tippel? hany lesz ertelmes targy?

(oke kimaradt 2 slot, de mar unom :D meg meg nem reggeliztem xD btw a "prok" remelem nem kotnek bele sem a gagyi statokba, sem a skillekbe :)
  • Noodlee
  • sokoo
    Pár dolgot mondanék, hogy jobban élvezzétek a játékot :)

Ha jól akartok szórakozni, és közben hatékonyak is szeretnétek lenni (rare / óra), akkor meg kell tanulnotok kihagyni pakkokat. 2-3 fekvés még azt gondolom belefér, de ennél több már a javítási költség miatt sem célszerű, és amellett hogy borzasztóan idegesítő, időpocsékolás is. Szóval learn2skip. :)

Sokan panaszkodnak a nehézségre. De ez a játék egyáltalán nem nehéz, csak a játék mechanizmusa nem olyan egyszerű, mint elsőre tűnhet. Emellett sajnos kevés és nem mindig jó támpontot ad a skillekhez és a cuccokhoz. Az első 3 nehézségi szint például kifejezetten rossz irányba oktatja az embert, emiatt koppan szinte mindenki akkorát elsőre Infernón. Akinek nem megy a matek, vagy nincs türelme, ideje, fantáziája akármije theorykraftolgatni, próbálkozni a különböző cuccokkal, skillpack-ekkel, annak azt javaslom, hogy Guglizzon rá a kasztjára. Nagyon sok jó írás van már a neten, amik szépen részletesen leírnak egy-egy életképes build-et a hozzá szükséges statokkal és gear ajánlásokkal együtt. Nézz meg párat, és válaszd ki a játékstílusodnak legmegfelelőbbet.

Act 1 gyors farmolásához nem kellenek drága cuccok! Én anno act1 armorokra 5-10k, ékszerekre 20-150k, fegyverre 200-500k goldot költöttem.

Ha egyedül mész gyorsabb a farm, ha mégis a csapatolás mellett döntesz, akkor érdemes jól felszerelt ismerősökkel menni, mert ha akár 1 ember is gyengébben gearelt a csapatban, az már nagyon lelassítja, megnehezíti a farmot.

Másik sokat hallott probléma a gyenge drop. Ez sajnos igaz, sokat kell farmolni, mire esik valami értelmes cucc, ezért nem is érdemes göcsölni rajta, csak élvedz a játékot, majd egyszer kiesik a tuti dropp. :) És ha egyszer kiesik (ki fog esni), onnantól nagyon szépen lehet továbbhaladni. Nekem pl múlt héten ütött be a szerencse, egy kardot sikerült 25M-ért elpasszolni. Ennyi pénz elég volt ahhoz, hogy gyakorlatilag inf act3-ig minden farmolható a karakterrel.

Apropo, act2-3 farmhoz jól felszerelt társa(ka)t keresek! Ált este 8-10 körül játszok Barbárral. Írj rám vagy vegyél fel "Dogmeat" gamer tag.
  • Kandurex
    milyen pajzs volt?
  • j0nNyKa
    mind2
  • jazzy
    Menstruálsz, vagy failelek?
  • Ferrari23
    Az mind1, hogy mi szerintünk mit nem ér, marha sok balekot ki lehet fogni AH-n. Múltkori pajzsot is 700k ért megvették, miközben itt mindenki azt mondta adjam el vendornak....
  • Kandurex
    szerintem nem sokat ér
  • yesname #52827
    Ok, benéztem. Sorry.
  • Psychedelic #52826
    Nem igaza, mert csak 1 gyerek vagyok aki egész nap játszik mert itt a nyári szünet, nincs életem, se családom, hogyan lehetnék igy menő? :)
  • Psychedelic #52825
    Látom nem jött a szövegből akkor, hogy az én karimra is ráteheti ugy a falat, de az nem jelenti azt, hogy ebbe meg is kell halni, vagy hogy ez komoly problémát okozzon. Nekem fura a gondolkodásom, de persze az természetes, hogy amit x ember nem tud megcsinálni, azt más se tudja megcsinálni.
    És ha figyeltél, már az elején azzal kezdtem, hogy ok, hogy egy DH meghal, de egy barbár ilyenbe nem halhat bele, erre már te vagy a sokadik, aki azzal jön, dehát a DH meghal, meg cristaras meghal, meg a magdi anyus is meghal.
    Közben én végig arról beszélek, hogy barbárral mit lehet csinálni, és hogyan lehet túlélni, ennyire nehéz megérteni amit irok? Nincs DH-m, nincs Wizardom stb, csak barbárom, nem is szoktam más témákba beleokoskodni, mert csak a barbárhoz értek. De ha egyszer barbár témában beszélek valamiről, könyörgöm hagyjatok békén azzal, hogy a DH mit tud megcsinálni meg mit nem, kit érdekel, és mi köze van a DH-nak ahoz, hogy barbárral mikor mit kell csinálni, hogy ne halj meg?
  • Hegi90
    ez azért van, mert te vagy a menő.
  • yesname #52823
    Akkor a Te karid kivételezett és nem teszi rá úgy a falat. Nézz utána aztán rájössz hogy van ilyen bug. Ami veled nem történik meg, az mással sem lehetséges, nem igaz? Fura gondolkodásod van.
    Egyébként nem mindegyik fajta falnál teszi rád keresztbe. Ha észrevetted van többféle falazási technikájuk. Azt rakja keresztbe, amelyik nem bekerít, hanem csak egy csíkot rak eléd. Barbárnál nem nagy ügy az tény, de többinél igen, mert semmiféleképpen nem lehet kijönni belőle. Én DH-val smokeolgatni szoktam amíg eltűnik, de sokszor akkor elfogy a smoke és akkor egy hülye bug miatt halok.
  • Ferrari23
    Gondolhatjátok milyen faxa lehetett akkor a többi :D:D Bár ezt a gyűrűt pár milláért el lehet passzolni szerintem...
  • Ferrari23
    Mai 650000 rareból ez lett a legjobb....

• Psychedelic #52820
    És az én karimra nem teszi igy a falat? Vagy mi az oka, hogy még egyszer se okozott gondot HC-ban, és nem halt bele a karim?
    Pár mp mulva eltünik az a fal, ha nincs rajtad olyan gear amivel par mp-et kibirj, ugy hogy közben siman spamelheted a revenget ami szarrá healel, akkor ki kell lépni, rákeresni ah-ban a sima kék magic gearre, ami ad vit+ all rest, meg str+ all rest, és 4-5000 gold/ db áron veszel olyan geart amiben túl tudod élni.
    Bár most majd biztos azjön, hogy nagyképü vagyok, de barbár act1 infernon annyira easymode, hogy nem jelenthet ez gondot. 1000 str-t meg 1000 vitet 4-500 all rest röhögve összehozol fillérekből, SC barbáromnak is csak ennyi van, és siman 2h-val, még csak nem is tank skilllekkel, simán tudom vele farmolni act2-t.
  • yesname #52819
    A fal a legrosszabb abban az esetben amire Susarc utalt. Ez egy rohadt idegesítő bug, ugyanis rajtad keresztbe teszi a falat és Te nem tudsz mozogni semerre, a mobok viszont igen.
  • Psychedelic #52818
    Nemtudom, engem nem izzaszt meg, jailböl ki tud jönni a barbár, ha vortex beránt még skill se kell hogy elgyere onnan, fagyasztást nem kaphatod be, böven van idő arra, hogy amikor lerakja melléd elsétálj onnan, illetve mivel nem demonhunter vagy, ezért elvileg nem is kéne instant meghalnod csak mert berant a vortex. A fal meg legjobb mert nem tud tőle odamenni hozzád a mob se.
    A cd-ket meg nem eszetlenül kell nyomni, hanem akkor amikor igazán szükség van rá.
    Nem bonyolult ez a játék, és egy act 1-hez, pláne a téma indító Fast, Extra Health, Vortex, Frozen packhoz, még csak durva gear sem kell. És barbárrol beszélek, nem demon hunterröl.
  • Susarc
    épp most szopatja Christaras DH ját 5 jailer vortex mob:D:D láncban tolják ahogy a nagykönyvben megvan irva:P "fuck your family you vortex shit" és válogatott káromkodások közepette:D
  • SLICK
    nyílt terepen nagyon nem lehet hova bújni, na meg ha cd-n van pár oylan skill amivel tudnál menekülni akkor megint csak leszopoá van :|
  • Susarc
    amikor láncban jailereznek,vortexeznek fagyasztanak be akkor azért meglehet izzadni:)) vagy amikor ugye a karidba teszik a falat:P
  • Psychedelic #52814
    Fire chainnel beálsz a fal mellé vagy sarokba, és már nem is sebez, desecratorbol meg megint ki lehet állni. Mint ahogy az arcane-t, a frostot, meg az összes többit is lazán ki lehet kerülgetni, és ki is kell.
    Barbárral ezek nem okozhatnak gondot, legroszabb esetben van x db skilled amit használhatsz, charge, leap stb, hogy elkerüld őket.
  • SLICK
    ha Firechain vagy desecrator lenne még akkor talán szar lenne barbárral is, vortex berántja a sűrűbe és helló
  • Psychedelic #52812
    Aki barbárral Fast, Extra Health, Vortex, Frozen mobtól meghal, az nem is érdemli meg hogy tovább tudjon haladni...
    Ebben a packban mi a nehéz? ok Dh meghal rendben berántja gyors szétcsapja, de barbáral?
  • Carmang
    Ép most takarítottam ki Weeping Hollow-t, és szereztem meg a koronát munkatársammal. Ő DH, én Barb. Elég jól haladtunk. Aztán folytattuk Catherdarl lv2-n, és rögtön az elején belefutottunk egy Fast, Extra Health, Vortex, Frozen pakkba. Hullottunk, mint a legyek. Nade az igazi poén, hogy minél többször halsz ugyan ott, annál több a feltámadás ideje. Öröm volt nézni a negyedik halál után (11 másodperc alatt jól meg lehetett figyelni), hogy a mobok élete szépen visszatöltődik maximumra. Tökéletesen lehetetlenné téve a pakk kiirtását, és a játékban a tovább haladást.
    Miféle agyament dizájneri döntés ez mégis? Ezt a Wilson gyereket sürgősen el kellene távolítani a Blizz-től.
  • Ferrari23
    Na jó nem tudom mi van újrakezdtem most van elite, de mindegyik csak 1 rare dob 260 mf-fel valor 5-tel... Elmegy a faxomba ez a szar......
  • Ferrari23
    Watch tower 0 elite...
  • Ferrari23
    Mos tén valami bugot fogtam ki? Azon a 3 pályán, amin általában van vagy 10 elite, most 1 volt, annak se volt kiírva neve alatt, hogy milyen szarokat tud, csak a neve....
  • Szaruman
    A 2ben eleinte mefi ment csak a sorcival (az is nehezen, mana 2x fogyott teleport közben :D), aztán andi is. Ahogy jöttek a cuccok, folyamatosan 'nyíltak meg' a farmolható zónák, a végén már baal, dia, meg full hell rush ment(még mindig a sorcival). Volt egyfajta fejlődése a karinak. És nem CSAK a hellen eső cuccokat lehetett rárakni (occu, viper, soj, nagel!!, etc). Aztán ha a sorci kész volt, akkor az ember csinált egy drágább/hatékonyabb karit (hammerdin, javazon, vagy egy burzsuj lightsorc) a farmhoz. Ezzel is el lehetett lenni heteket, mire ezekhez meglett a cucc (ofc no bot, az a nuboknak való). Ha volt egy hatékony farmer, akkor lehetett kereskedni (jsp, ott tényleg élmény volt, illetve ingame vadászni a nubokra). És mindezek után lehetett építeni a pvp karit, ami kb korlátlan forrásokat emésztett föl (3/20/20 önmagában drágább volt, mint egy fullos hdin). És ezek mellett a farmolás fun volt (persze ennek nagy részben a teleport skill az oka, hihetetlen sokat számított).

Itt mi van? Eljutok 60ig, és a lvl 50 alatt talált cuccokat kidobhatom a f*szba (1-2 NAGYON ritka esetet leszámítva). Nekiállok farmolni a mobokat, amik harmatos lósz*rt dobálnak. 150 órát játszottam, de értelmes cucc nem esett. Ja, ebből a 150ból kb 100 óra inf a1 volt, ebből is 85 bucserrun. NULLA változatosság. Lassú farm, szopatós mobok (25k hp DH, jön a reflectes grp, és kb instant halott vagyok, majd megb*sznak még 3x, mire meghalnak). A2ben a mobok 90%-a 1hitelt, A3ban 98 (A4be nem mentem). Ezek után jött a szuper peccs, ami 50-70% dmg csökkenést adott (igen, nether tent+IAS), PLUSZ a rep ktg 5x nagyobb lett. Na azóta nem léptem be ebbe a szarba.
    És igazából nem nagyon tudom elképzelni, h ebből hogy lesz értelmes játék. AH alaból b*ssza el az egészet, skillek unalmasak, a karakterek lassúak. És, ami a legnagyobb gond: a játék nem modolható.
  • SLICK
    van ott bőven olyan fegyver ami túl van értékelve :D én is szörnyűlködök hogy ki az a pcös aki képes lehetetlen áron eladni egy amúgysem túl ütős fegyvert...
  • Susarc
    az aki nem szeretné,hogy te vedd meg:))))
  • Dr DeViLKiNG
    Istenem ki az a retardált, aki képes 924 dps immortal fegyverre 20 milliós bidet rakni.
  • Susarc
    én 100% ra mondom,hogy a program direkt rak be specifikusan ranged/melee szopató mobokat...sőt az nagyon összeesküvés elmélet lenne,hogy nézi a talentezésed is és az aktuális skilljeid ellen rakja össze a csempiön pakkokat?:P

ha WW/futó barbárral megyek minden kibaszott mob jailer! ha tankon megyek akkor ritkán van jailer akkor inkább jönnek a plague+molten kombók....ha ranged akkor mindegyik fast vagy mortar stb.stb.
  • McHaals
    soha senki nem mondta, hogy érdemes bossokat farmolni. Sőt, Bizzarrrd kifejezetten ellenezte.
    Más: ma egész nap molten-desacrator-arcane-nightmarishka mobokat fogok ki a warriorral.
    1 órán belül másodszot volt idegből altF4.
    elegem is lett mára.
  • Dr DeViLKiNG
    Nehézségről annyit, hogy a bejelentésnél még olyanokról volt szó, hogy taktika kell az egyes mobok megöléséhez (pajzsos csontit nem lehet elölről sebezni). Csak mindez elveszett a casual rengetegben.
  • cateran
    Az a rubberband "bug". Nem igazi lag, bar teny es valo, hogy nagyon hasonlit 1 lagspikera.Valamint meg letezo problema....
  • skinnyman
    Megint mocskos szarokat dobott Dio.
    Egy valamit biztos elértek: a világon semmi értelme bossokat ölni most már. 10 percet szopj azért hogy 5-ös buffal, swappolva 300 mf-el két mocskos szar rare-t odadobjon amiből az egyik még csak nem is 60-as... Vicc.

Arról amúgy van bármi infó hogy a legendaryk buffolását mikor tervezik?