Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #52825 Látom nem jött a szövegből akkor, hogy az én karimra is ráteheti ugy a falat, de az nem jelenti azt, hogy ebbe meg is kell halni, vagy hogy ez komoly problémát okozzon. Nekem fura a gondolkodásom, de persze az természetes, hogy amit x ember nem tud megcsinálni, azt más se tudja megcsinálni.
És ha figyeltél, már az elején azzal kezdtem, hogy ok, hogy egy DH meghal, de egy barbár ilyenbe nem halhat bele, erre már te vagy a sokadik, aki azzal jön, dehát a DH meghal, meg cristaras meghal, meg a magdi anyus is meghal.
Közben én végig arról beszélek, hogy barbárral mit lehet csinálni, és hogyan lehet túlélni, ennyire nehéz megérteni amit irok? Nincs DH-m, nincs Wizardom stb, csak barbárom, nem is szoktam más témákba beleokoskodni, mert csak a barbárhoz értek. De ha egyszer barbár témában beszélek valamiről, könyörgöm hagyjatok békén azzal, hogy a DH mit tud megcsinálni meg mit nem, kit érdekel, és mi köze van a DH-nak ahoz, hogy barbárral mikor mit kell csinálni, hogy ne halj meg?