78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#52798 Játékos is fele annyi -
#52797 Én úgy tudnám elképzelni ezt a farmolós dolgot, hogy Inferno végigvihető lenne Hell után egyből. Persze nem kell könnyűnek lennie*, de lehessen végigmenni benne. Diablo kill után aztán elölről kezdeni az egészet. És ekkor folyamatosan változik a helyszín, a küldi, nem unalmas, mint egy Act-ot folyamatosan farmolni.
*Simán maradhatna a sebzés akkora, mint most, csak szórja sűrűbben a mob az életerő gömböket, hogy legalább esély legyen az életben maradásra LoH, meg Regen nélkül. Még nem hozta fel senki, de ezt az új HP rendszert elég jól elrontották. Minél magasabb a nehézség, annál kevesebb gömb esik, plusz a mob-ok is erősebbek. Ez így nem "simán" nehezebb, hanem duplán nehezebb. -
#52796 hát én minden nap belefutok a láthatatlan gumikötélbe, amitől visszarepülök pár lépést :D -
markastor #52795 Kösz mindenkinek, aki segíteni próbált. -
#52794 kékeket automatikusan skip, bár néha az amuletet és gyűrűt megnézem, sárgát csak 58+ felett veszek fel... -
Archenemy #52793 lol én pont fordítva látom a Path of Exilet, szerintem a grafika fos és a gameplay király :) (nem akarom itt a d3 topicban reklámozni, de érdemes act1 végéig eltolni, 6-8 óra sztem, addigra kb. látja az ember, hogy mik a lehetőségek benne, tetszik-e neki) -
#52792 Hát valami ösztönzés lenne a minimum, de azért *erősen* vicc hogy a coop annyit jelent az esetek 99%-ában hogy lassabban haladok szarabb lootért. -
#52791 MMO endcontent jó esetben pont nem a farmolásról szól, az csak egy kis része. Inkább az endcontentig eljutás szól a farmolásról, onnantól sokkal inkább pvp-ről meg egymással való versengésről ami mondjuk itt (még) nincs. -
#52790 Mostanában kicsit felbasz hogy 10 percenént tele van a táska szarral, és annak a felét még eladni sem lehet identify nélkül. Két ötletem van:
- Nem szedem fel a 61 alatti sárgákat már név alapján. Kékek jöhetnek, azokat nem kell identifyolni
- Teleszedem az invenory-t és az előző pont alapján amikor esik valami kritériumnak megfelelő item akkor kibaszok egy szarabbat, így kb runonként egyszer kell identifyolni -
#52789 jaja, az elmúlt kb 1.5 hónapban nálam sem volt lagg -
Dr DeViLKiNG #52788 Hát azt maximum csak te látsz akkor. Vagy egy hónapja nem volt olyan, hogy laggoltam volna. -
Susarc #52787 kihagytad a random lagokat..... -
#52786 Úgyértem, h a d3ban szar a farmolás. D2ben fun, titanquestben fun, 100 másik játékban fun. Itt "lassú, gagyi, és a 'nehézség' irritáló", ahogy az előbb írtam. Pont azt vártam a játék egy jó farmfest lesz, de nem az lett. -
Dr DeViLKiNG #52785 Szerintem csak 2 hibája van a játéknak most, de azok nagy bakik.
1. Multiplayerre való ösztönzés teljes hiánya.
2. Pvp még mindig nincs. -
Bhalage #52784 szubjektum: megvettem, nalam elso vegigjatszas utan kuka volt a jatek. addig szorakoztatott, megneztem, de hogy megtovabb menjek... nem erzek kesztetest.
a borderlands 1et szorakoztatobbnak tartom (nemreg szedtem elo)), es nemsokara jon a 2! ha mar farmingolni/lottozni kell -
Psychedelic #52783 De ha nem akarok farmolni, nem diablozom, mert a diablo a farmolásról szól, illetve ha nem akarok farmolni, végigtolom normalon, és ennyi, pont annyi ideig fog tartani végigtolni normalon diablot, mint ameddig egy mai átlagos játékot tart végigtolni.
De erre hoztam a max payne példát is, ha én nem akarom azt játszani, amiről az a játék mindig is szólt, akkor nem játszom vele.
Ha az mmo end content is farmolásról szól, és nem akarsz farmolni, akkor ne MMO-z.
Van ezer játék, amiben nem kell farmolnod, told azokat. Ez olyan bonyolul? Csak azért nem kell megvenni a diablo 3-at, mert állitólag a 2 is jó volt, meg most mennyi ember várja. -
#52782 Nem az a baj, h nincs endkontent, vagy ilyenek. A farmolás maga unalmas. Lassú, gagyi, és a 'nehézség' irritáló. Na ezért fos a játék.
(zárójelben: mmo endkontent miről szól? farmolásról...) -
cateran #52781 +1
A baj az, hogy H&S szempontbol is szar. (ezt az end content dolgot en sem ertettem soha:S Hack and slash: mesz es halomra olsz mindent, ami a szemed ele kerul, ennyi...En szemely szerint sosem csiptem a multis reszeket ebben a mufajban, szimpatikusabb a maganyos hos hentel hozzaallas, de ez egyeni szoc problema:D)
Mondjuk a 4x vegigjatszast 1 kicsit en is soknak erzem, foleg ugy, hogy az 1. 2 nehezsegi fok akkor is faceroll, ha matt hulye az ember, a 3. mar okozhat kellemetlen meglepeteseket, de meg mindig viszonylag konnyu. -
#52780 Látod itt fórumon is ezt írták elég sokan, azt nem fogják fel, hogy a dió nem változott maximum az igények (:
Nevetni fogsz én bennem már eleinte ez merült fel, hogy nagyon sokan wowoztak és itt is vmi hasonlót várnak. Ha nem is raideket, de vagy új acteket/dungeonokat havonta..
Az uccsó kérdésedre majd a nagyközönség válaszol, én is kíváncsi vagyok. -
Psychedelic #52779 Én már az elején elakadtam, azt irja nagy diablo fan, aztán azzal indít, hogy nincs end content, farmolgatás szar, és amugy is unja hogy 4x végig kell menni ugyanazon.
Rohadt nagy diablo fan lehet az, akinek pont az nem tetszik amiről a diablo mindig is szólt. Milyen end content volt az elözö részekben? Pont ugyanez volt, farmoltál...
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy én nagy max payne rajongó vagyok, imádtam az első 2 részt, de hát ez a 3 szar, mert miért nem egy multiplayer alapu fps.
Milyen end contentet várt, raideket mint wow-ban? Vagy mit, ez még mindig egy szar HnS, és még mindig az a content hogy farmolsz, ölöd a mobokat ezer számra, és fejleszted a karid. Más HnS-ben milyen egyéb end content volt?
Bele lehet kötni dolgokba, sokkal jobb is lehetett volna a diablo 3, de szerintem ez egy baromság, és innentől nekem nem ér annyit hogy végigolvassam a kisregényét.
Én diablo fan-nak tartom magam, és én nem akarok egy másik játékot, én nem akarod mounted combatot mint amit ö emleget, meg leszarom a randomizált küldetéseket, én gyilkolni akarok és tápolni a karimat. Egy diablo fan-nak erről szól a játék, mert erről szólt a diablo. Sokmindent én is máshogy csináltam volna, de ilyen szarok nekem aztán nem kellenek.
Ő meg kb, egy wow-ot akart, diablo formában. De soha nem volt arról szó, hogy a diablo 3 az olyan lesz. Minek vár olyan dolgokat az ember, amiket sose terveztek berakni a játékba, és ami soha nem volt a diabloban? -
#52778 bocs, de amit írtam, az mind kell, anélkül jöhet bármilyen stat :D
nem kötekedni akartam, csak poén volt, nem kell felkapni a vizet. -
Susarc #52777 jaja amikor kevesebb mint 1 percen álltak a cumók akkor nyomattam,de egyszerüen hiába toltam ezerrel elvitték:_P vagy elvitte az addon:PO ,hogy kapnábe:D -
#52776 Egy olvasást megér -
who am I 7 #52775 én 10-5 mpvel előtte is szoktam :D meg vannak még trükkök...de igen, a winfosos órát azt figyeld..elég, ha csak az konkrét oldalt lépteted a AH-ban, és amikor 1m-re vált, na onnan tudod, hogy még 1 perc..aztán onnan nézheted az órát :D -
#52774 Ha glass cannon-t épít, akkor ennyi hp is felesleges. Én azt írtam le, amivel én nyomultam act2. -
Dr DeViLKiNG #52773 Még csak program sem kell ahhoz, hogy tudja az ember hogy másodpercre pontosan mikor jár le egy aukció (segítek: ha bideltél a cuccra akkor berakja abba az ablakba, ha figyeled a perceket, és ide-oda váltogatsz az ah ablakai között, akkor látod hogy mikor megy egyel lejebb, és ránézel a windows órájára, és csodák csodájára már tudod is, hogy mikor fog lejárni a cucc.). Nem semmi mik vannak! -
#52772 Res tök fölösleges, ha tud kiteolni. -
Psychedelic #52771 Nem, te azt kérdezted, mi kell DH-hoz act2-re. 3. nekifutásra sikerült feltenned értelmesen is a kérdést. -
#52770 45k hp, 40k damage, 350-500 közötti resek, 1100 loh, 0mf simán pucolható act2 -
markastor #52769 Ebben mi nem volt komoly? Azt kérdeztem, hogy legalább milyen értékek (dps, res, hp, stb.) ajánlottak Demon Hunternek Inferno Act 2-hez? Barbárnál elég szépen ki lett vesézve (pl.: 52754, 52755). -
#52768 Van olyan program, igen :D -
Susarc #52767 srácok van valamilyen addon ami tudja figyelni az aukciókat és bidel? ,mert tegnap pár középszar itemre bidelgettem és volt 2 olyan is amit úgy vittek el előlem,hogy 1 percnél még bideltem rá majd valaki/valami megint felnyomta az árat és néhány seccel a vége előtt elvitték.....
létezik,hogy valaki épp akkor épp arra bidelt és ő volt a szerencsésebb? vagy van valami külső progi? -
#52766 Hát ez így nincs kőbevésve, hogy MI KELL... én most 42k hp, 32k dps és 110mf es gearrel simán kitakarítom act2-t. -
#52765 Esetleg komolyabb kérdés? -
markastor #52764 Csodálatos vagy. Esetleg komoly válaszolók? -
Traky70 #52763 Ha amcsi szerveren játszom, dollárban tudok RMAH-ozni? -
#52762 jobb gomb, bal gomb, 1234 -
markastor #52761 DH-hoz mi kell Act 2-re? -
#52760 Nézőpont kérdése. Szerintem mindenben jobb, mint a D3. Igaz annál is csak végigjátszás és 80-100 óra után derül ki minden. -
who am I 7 #52759 khaki.kivéve a grafikát.