78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
megut3 #52393 senki nem akar, vagy nem tud válaszolni az alábbira?:
"withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?"
-
#52392 Nekem is azt volt a legnehezebb beszerezni -
#52391 na én újabb 5 milkával gazdagodtam :) Így már a tegnapi eladás után összesen 15 millióm van. Az a baj egy normális nadrág nincs a barbáromra ah-ban :| -
Ferrari23 #52390 Most pottyant, nem nagy szám szokás szerint...
-
#52389 te úgyis darkspore-ozol :] -
#52388 Nekem nem jön be a játék. Túl gyors a karakter futása... ha állítanak rajta, akkor esetleg. De néztem videót és elég nevetséges volt. -
megut3 #52387 Srácok, withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?
-
maci9341 #52386 - no reklám - -
#52385 aki akar az jöhet, vegyetek fel mf-et azt jóság lesz. -
BlazeH #52384 Jól hangzik, bár diablo 3-ban se 7-es szinten kezdődtek a gondok :) -
#52383 végig is farmolom vele act3-at párszor -
#52382 igen, EU-n még megy, lentebb írták -
#52381 megpróbálhatom:
- jutalmaz a játék: értsd úgy, hogy van kedvem bejárni minden zugot, mert tudom, hogy lesz egy boss / láda / akármi a mellékutakon, amikből esni fog egy item, ami jó
- pörgős: elég nagy az alap movement speed, ezzel sokkal pörgősebb élményt nyújt, mint a dio
- választható nehézségi fok: engem kurvára idegesít diabloban, hogy infernoig ásítozva végigszaladok, és kötelező végigszaladnom 3x (normal-nightmare-hell), hogy elkezdhessem élvezni a játékot - itt nem így van, én pl. veteranon kezdtem (4ből a 2. legnehezebb), és pont nekem való, figyelni kell
- áthoztak mindent az első részből, ami jó volt: pet rendszer (pet inventory, pet eladja a dolgaidat, halászat), skill fa, stat pont osztás, item rendszer, sok sok mellékküldetés, stb.
- változatos területek már az elején: 7es szintű vagyok, és már változatosabb területeken jártam, mint mondjuk diabloban egész act1-ben
- itemizáció: 7es szinten (~fél óra játék után) van rajtam pár fehér tárgy, 3 magic (itt zöld), 2 rare (itt kék), és 3 socketed, amibe pakolom serényen a gemeket (ala diablo 2) - ezzel szerintem mindent elmondtam
- ÁGYÚ: ÁGYÚVAL NYOMULOK, ezt nem lehet űberelni (ja, shotgunt cseréltem le vele) -
#52380 ehhez képest most jöttem fel és még mindig működik. -
clio1616v #52379 a második már tovább tart ^^ -
BlazeH #52378 max 5 pontban össze tudnád foglalni, hogy miért is érné meg egyáltalán letölteni a bétát?
torchlight 1 elég unalmas lett, nagyon hamar... -
#52377 off:
torchlight 2-be most kicsit jobban belemerültem, nos... üt. ver. aláz.
minden, ami a diabloban szar, az a torchlightban jó, és ez a lényeg.
akit érdekel, hogy hogy lehet most bétázni, írjon privit
az, hogy ágyúval nyomulok, meg kb. 100% EPIC WIN. -
#52376 én is gyakran elmegyek az első a(c)ktusban...hogy miért van? hm... -
eLiXir #52375 Sziasztok! Az első actusban mindig elmegyek! Ez Miért lehet? Vagyis úgy értem, hogy elmegy az életerőm.
188.143.124.67
(188-143-124-67.pool.digikabel.hu) -
#52374 Van female armor is?
Szerk: ám ja -
#52373 DH-n a male armorok sokkal jobbak szvsz -
#52372 Mi az a DH, ugyan... -
#52371 jó, mert a DHnál 2-t tudok mondani, amelyik kinéz valahogy, a többi nem.. -
#52370 Balor és az Astral azok makik, többi jó
Szerk: barbárnál -
BlazeH #52369 és az első 15 sor elpazarolt dizájn, mert:
1. maximum csak pár óráig használod mindegyik
2. egységes cucca sose lesz a karinak, mert keverve fogod használni ami általában hülyén néz ki
jó lenne ha később valahogy megoldanák hogy a korábbi kinézetek is életképesek legyenek infenón, akár set-ekkel vagy más módon -
#52368 megnézed, mert kíváncsi vagy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#52367 ez egy sima critical mas wizard, egyedül az volt benne bugos hogy wicked wind 100% lifeonhitet szedett vissza, de ezen kívül ez sosem volt bugos build -
BlazeH #52366 Jelenleg viszonylagos egyensúly van az átlagos de még használható tárgyaknál, mert itt a piac telítődése és a gold inflálódása kiegyenlíti egymást. Viszont árban egyre inkább nő a szakadék az igazán jó cuccok és az átlagos cuccok között, mert a top cuccokat nem érinti a túltelítődés, annál inkább a gold értékcsökkenése. -
#52365 Hibás elképzelés, mivel nincs item sink és a piac telítődik akármit csinálnak ellene. -
Dr DeViLKiNG #52364 EU-ban még nincs javítva. Mentem egy full a4-et 280mf+5 valorra (22k dpsel ), és a végére pontosan egy darab 63-as rare esett. Simán megéri a4-et farmolni... -
DORSANAX #52363 -
RoleePapa #52362 Van mar AH? -
#52361 Az a baj, hogy az RMAH-ból a bevétellel simán tudnak manipulálni csak a drop esélyekhez kell kicsit hozzányúlni. Kevés a bevétel beállítják hogy egy ideig jobb cuccok essenek, majd később ezt kiveszik (hogy ne rontsa globálisan az árakat hosszú távon) és ezt eljátsszák néha.
Aki valódi pénzért veszi a cuccokat annál sokkal nagyobb az esély, hogy hamarabb megunja a játékot és nem fog foglalkozni a cucc újra eladásával, esetleg azt gondolja hogy később majd újra előveszi a játékot ezért a jó cuccok úgymond kiesnek a forgalomból. -
#52360 még mindig nem csinálták meg ezt az ezeréves bugot?
meg kell javítani az itemet. 100/100nak írja, de valójában van rajta egy hangyafasznyi kis sérülés. -
Lantee #52359 Az a baj, hogy már kb. 100x megfogadtam, hogy abbahagyom, de mégsem sikerült. :)
Most éppen egy DH-t húzok fel, és egyelőre élvezem.
Amúgy ja, tegnap este INF ACT1-ben tényleg esett rare rogyásig, csak éppen lvl52-60 közöttiek. Semmi, ismétlem SEMMI értelmes nem esett két Butcher köt alatt. -
#52358 Itt nincs havi díj, ellenben van rmah "adó", ebből azért akad bevételük. Más kérdés, hogy mennyi. És megint más kérdés, hogy mennyi is lehetne, ha rendesen összerakták volna ezt a játékot. -
Noodlee #52357 Én is unom már, hogy inferno act 1-et kell farmolnom, kb. a semmiért, mivel lófax sem esik, nem hogy eladható cucc, de még olyan sem, amit egy másik karakteremre ráadhatok. -
#52356 Komolyan rengeteg fejlődést vársz a D3tól az elkövetkező pár évben?
Eddig mi fejlődött pozitív irányba a megjelenés óta?
Egy MMO tud folyamatosan fejlődni, mert fizetik a havidíjat rengetegen és az a cél, hogy ne unja meg senki és mindig legyen új cél ami kezdetben elérhetetlennek tűnik később azonban már nem lesz az (emlékeztek mit mondtak D3 megjelenése előtt az Inferno fokozatról? mennyi idő telt el az első Inferno Diablo ölésig? max pár hét?).
Itt max akkor lesz kis fejlődés ha el akarnak adni jó drágán egy kiegészítőt a játékhoz (ami ha jól gondolom már nagyjából össze is állt, sajnos ezt úgy szokták összeállítani legtöbben, hogy kihagynak dolgokat az alapjátékból, hogy kiegészítőként jobban el tudják adni).
Akkor sem lennék meglepve ha a sokat emlegetett pvp patch is egy kiegészítőhöz tartozna amiért majd fizetni kell valamennyit (bár tudom, hogy azt ígérték ez nem így lesz).
De valamit lépniük kell a közeljövőben, mert a játék sokaknak fog unalomba fulladni, jópár embernek már abba is fulladt... -
#52355 Basszus, tegnap pont nem léptem be. -
Writers #52354 Egyébként tegnap nektek nem volt olyan, hogy Act 1 és Act 2 közben elvétve dobált 60 feletti cuccokat, inkább 51-60-ig?