• cateran
    Igenyes ember lehetsz...."kicsit sarga, kicsit savanyu, de a mienk" es meg tapsolsz is? "elvagyok evvel a bétával..mintsem 1 évvel később kapjam meg" ez mindent visz..nem baj, ha fizettem a szarert (vagy legalabbis a nem teljeserteku termekert) teljes arat, az a lenyeg, hogy legyen.
    Pont te, en es a tobbi vasarlo, az aki tehet az ellen, hogy ne felkesz termekeket adjanak ki (hala az aproszenteknek mashol nem ennyire birkak az emberek es tisztaban vannak, azzal, hogy vasarlokent vannak JOGAIK, lasd korea)
    Az EULA (mert valaki tuti felhozza, mint uberpowerful erv) 1 altalanos ervenyu szerzodes, ami nem biralja felul (hogyan is tehetne...)a helyi fogyasztovedelmi eloirasokat es torvenyeket, szoval kb lofaszt nem er...
    Angliaban elve megtanultam, hogy bizony verhetem az asztalt, ha valami nem tetszik (nem mintha kellene...a cegek, boltok hozzaallasa a vasrlokhoz peldaerteku. Nem sok mindent kedvelek angliaban, de ez az egyik. Meg nem fordult elo olyan, hogy 1 boltba belepve ne ugrott volna oda elado hozam 10 secen belul, max ha tokig tomve volt az adott bolt. Turelmesek, keszsegesek es hihetetlenul segitokeszek, de ez mar off:D)