78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eddy12345 #51865 szerintem add el inkább vendornak vagy törd be -
#51864 ez nem ér 100k-t -
Savmacska #51863 100k-ért oda adjam szerintetek ?
-
cateran #51862 Igenyes ember lehetsz...."kicsit sarga, kicsit savanyu, de a mienk" es meg tapsolsz is? "elvagyok evvel a bétával..mintsem 1 évvel később kapjam meg" ez mindent visz..nem baj, ha fizettem a szarert (vagy legalabbis a nem teljeserteku termekert) teljes arat, az a lenyeg, hogy legyen.
Pont te, en es a tobbi vasarlo, az aki tehet az ellen, hogy ne felkesz termekeket adjanak ki (hala az aproszenteknek mashol nem ennyire birkak az emberek es tisztaban vannak, azzal, hogy vasarlokent vannak JOGAIK, lasd korea)
Az EULA (mert valaki tuti felhozza, mint uberpowerful erv) 1 altalanos ervenyu szerzodes, ami nem biralja felul (hogyan is tehetne...)a helyi fogyasztovedelmi eloirasokat es torvenyeket, szoval kb lofaszt nem er...
Angliaban elve megtanultam, hogy bizony verhetem az asztalt, ha valami nem tetszik (nem mintha kellene...a cegek, boltok hozzaallasa a vasrlokhoz peldaerteku. Nem sok mindent kedvelek angliaban, de ez az egyik. Meg nem fordult elo olyan, hogy 1 boltba belepve ne ugrott volna oda elado hozam 10 secen belul, max ha tokig tomve volt az adott bolt. Turelmesek, keszsegesek es hihetetlenul segitokeszek, de ez mar off:D) -
who am I 7 #51861 azért baromság...most azok sírtak, akik azért sírtak, hogy adják már ki :D kiadták, lehet vele játszani..van rajta mit csiszolni, de én úgy vagyok vele, hogy én elvagyok evvel a bétával..mintsem 1 évvel később kapjam meg.Szal baromság az első komment. -
Dr DeViLKiNG #51860 És az utána levő commentekből látszik is, hogy egy ilyen "eddig is tudtuk, csak itt van egybe" hülyeség is elég, hogy néhány egysejtű abbahagyja a sírást, és örüljön a semminek. -
Savmacska #51859 Semmi értelme nincs betenni 60+ -os itemeket, mondjuk csak bid-re 1000gold-tól és akkor majd viszik amennyiért akarják ?! Nincs szivem eladni vendornak... beárazni meg nem nagyon tudom őket. Az se érdekelne ha mondjuk 6-8k-ba menne el... csak elmenjen. -
#51858 -
#51857 Első komment mindent visz:
If someone doesnt want to read this wall of text this is short version:
"Yes we know that we launched this game atleast 1 year to soon. Yes we know that this game is still in beta. Thanks for feedback beta players".
Rest is unimportant. -
#51856 jól hangzik, úgy legyen...várom a legendás cuccokat, tényleg legendások legyenek... -
Sunrider924 #51855 Mike Morhaime friss nyilatkozat Diablo jovojerol -
ShaiHulud #51854 marmint abba mar bele van szamolva az esetleges +block chance is. -
ShaiHulud #51853 igen -
megut3 #51852 Pajzsoknál, a bónuszokhoz a felsorolásban említett + block esély, hozzá van számítva a fentebb említett block chance hoz? -
#51851 identification exploit ftw -
Dr DeViLKiNG #51850 Magyarázza már el nekem valaki, hogy a 9.23-kor cuccon még 3óra 30 perces idő van az hogy jár le 11.48kor.
És amin ugyanekkor 2,5 óra volt, azon hogy van még 1 óra hátra? -
Dr DeViLKiNG #51849 Nekik valószínűleg nem sok közük van hozzá. -
sata75 #51848 én adtam el goldot, Bnet-re ment az összeg és 2,12 Eurt kaptam egy milla goldért. gondolom ha PP-re megy akkor kevesebbet kapunk. -
#51847 Na feltámadt az AH, tele is pakoltam gyorsan mielőtt lehal. :D -
#51846 Én még nem tudtam eladni goldot rmahban, pedig azóta próbálok, hogy bevezették. -
who am I 7 #51845 most keltek fel a csigazabálók -
Dr DeViLKiNG #51844 Tegnap délután óta szar. Nem volt idő rá megcsinálni éjszaka. -
#51843 Itemeknél úgy van hogy 1eurot von le +15% ha Paypal ra megy az összeg. Craft alapanyagoknál meg 15%von le alapból ha paypal-ra kéred megint 15% vagyis összesen 30%. A goldnál nem néztem de gondolom a 2 közül valamelyik eset. -
#51842 Mivel be.. az ah folyton error 31076 írt ki ha be akartál rakni valamit szal igen indokolt a mostani javítás :D -
Dr DeViLKiNG #51841 Látom megint nap közben kell aht javítani. -
Savmacska #51840 Akkor magyarázd el légy szíves. -
#51839 "nyersanyagokból" nem 1 EUR-t von, hanem kétszer 15%-ot, ha jól tudom. -
1Darton1 #51838 Szólok. -
Savmacska #51837 Jól értem ? 0,25euro 100k arany, tehát 1m arany 2,5euro az durván 675Ft és a blizz levon minden rmah-n eladott végösszegéből 1eurot. Így 1millió goldot eladtunk kb 405ft-ért és mire megjön paypal-ra lesz 365ft ?
Szóljatok ha tévedek ! -
#51836 -
#51835 Itt a helyes megfejtés. :D Érdekes ez a random loot. -
ShaiHulud #51834 azt mutatja hogy 2 item tok ugyanaz az inventoryban (egymasra vagott 2 kep) -
#51833 Szerintem inkább azt akarja mutatni, hogy kétszer jeleníti meg a mouse over tárgyat... :) -
#51832 Az a helyzet, hogy a két kezes nem nagyon kell... még 1100 körül sem. -
#51831 egy hasonlót árultam 4 napig, bár csak 909 es dmg-e volt, a kutyának nem kellett, talán mert kéz kezes volt....
10.200-eért vitték el tagnap.... -
#51830 semmi másért nem teszem be, csak talán valamivel többet adnak érte, mint Vendor.... -
HolyZoly #51829 Ma reggeli furcsaság:
-
#51828 Nekem sosem tűnt el még tárgyam Ah-ban, bár ezeket a szarokat nem is sajnálnám annyira. :D -
#51827 a tegnap eltűnt 2 tárgyam se jött elő..... -
#51826 Pontosan, és egy órán belül lejár szinte az összes aukcióm. :(