Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ezekkel éri meg kereskedni ( de ez megintcsak titok, túl sok titkot árulok el :c )
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Jövõhét elején valamikor meglesz a játék, de gondoltam addig is letöltöm a hivatalos oldalról és majd utólag beírom a kódot.
Ez mûködik akkor is ha DVD-s változata lesz meg a játéknak, ugyan úgy elfogadja vajon?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Más. Megnéztem AH-ban a fegyó Plan-eket. Úgy tûnik minden meg van, ami a battle.net oldalon fent van, mint craft-olható cucc. Namost ez elég gyenge felhozatal. Megnézitek mondjuk a Grandfather (2h kard) lehetséges stat-jait, hát annál jobb Rare-t vettem tegnap AH-ból.
Gondoltam, hogy majd milyen jó lesz Plan-eket farmolni Inferno-n, de neeeeem... mert haszontalan dolgokat lehet csak csinálni belõle.
Alapvetõen a kovácsolásnál ez a "+5 random stat" cuccok craft-olása is hülyeség.
- Milyen stat-ot dob a gép? Olyan ami kellene?
- Ha a kívánt stat-ot hozza, akkor is elég magas-e az értéke?
Ez így ebben a formában tökéletesen haszontalan. Nem is értem hogyan gondolta a Blizz, hogy a kovács mûködni fog.
Én így csináltam volna egy jól mûködõ kovácsot:
- A "+5 random stat" helyett a játékos választhatná ki, hogy milyen stat-ok kellenek neki.
- A stat értékét random dobná a gép. Minél nagyobb szintû a tárgy, annál nagyobb értékekkel persze.
És akkor lenne értelme az egésznek, mert sokadik próbálkozásra úgy is kidobná a "minden stat megfelelõen magas értékû" cuccot, és lehetne örülni.
Persze ez meg hazavágná az AH-t...
Egy DH meg ennél jóval olcsóbban tudja farmolni. Igaz, hogy az is megfekszik rendszeresen, de közben a mobok is.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Délután zúztam le Hell Diablót, de még mindig 50-60 Res-el szaladgálok.
Build: mantra of evasionnél én inkább a backlash runát használom, nagy tömegnél jól jön. Breath of heavennél penitent flame vagy blazing wrath szerintem, blinding flashnél vagy az amit használsz vagy blinding echo és én az aoe aura helyett mystic allyt javaslok earth ally runával.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Most ölj meg uram, mert mindent elértem az életben. 😄DDDD
A statok az alábbiak
a buildem pedig most éppen ez.
Tudom, hogy a resisteken még van mit fejleszteni, meg a DPS is lehetne több, ezekre gyûjtögetek éppen. Valami egyéb észrevétel?
BF3: csucsorr
rmah-ban sikerult eladnom cumot, de egy nagy kerdojel van az eladott cumo mogott. a paypal accom jelenleg 0. elobb fel kellene tolnom ra valamennyi lovet, vagy varjak es egyszercsak ott lessz az eladott termek ara?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
A paypal az annyira nem gond, de ez a authos dolog kicsit elgondolkodtat, hogy belevágjak e majd a "kereskedésbe". De ha elég sok jó cuccom gyûlik össze akkor majd megéri lehet.
Hát még meggondolom, de elõször legyen meg jövõhéten a játék egyáltalán, aztán vigyem végig mindegyik karival, utána talán bótolok. <#nevetes1>#nevetes1>