Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #51608 Ok szoval ezt az elsot megneztem csak mert vetted a faradtsagot hogy belinkeld, ha mar joindulatuan segiteni akartal.
A helyzet egyszeru, en mindig megnezem a jatekosok mit spekulalnak ki 7000-es sample alapjan, aztan megnezem mit papol a blizzard ugyanarrol.
De amig ilyen okorsegek jonnek ki mint az altalam emlitett 1 statot tartalmazo magic i63as belt addig ez meg mindig parasztvakitas. Neked hogy orulj mert magas ilvl cuccot kaptal ami gyakorlatban semmit se er.
Gondolkozz, hogy nez ki a nehezsegi fokozat skalazodasa? normal 1 affix a mobokon, nightmare 2, hell 3, inferno 4. Hogy nez ki a craft? 4 statos craft az i61, 5 statos i62, 6 statos recim nincs, de valoszinu az is i62 vagy az mar i63. Mindenhol mashol a blizzard betartja ezt a logikat de a droppoknal felrug mindent.
Amit en irtam es te felreertetted, azt mondtam, hogy amennyiben annyira szerencses voltam hogy i63as cuccot dobott nekem a jatek akkor az legyen mar 6 statos, nem 6 perfekt de menyisegileg feleljen mar meg az ilvl szintnek, maskepp semmi ertelme ilvlt irni ra. Ha jobban belegondolunk 1.0.3 elott nem is lehetett latni az ilvlt, csak a blizzard valahogy be akarta fogni a panaszkodok szajat, na azota van i63as loszar rare is meg magic is boven.