Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyaxyBoy
Hogy lehet itt a Blizztagomat beállítani?
lOl

Különc
Reggelire eszem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Np, most harcoltunk 8 milliós invulnerable minionos ellen, meg 7,7 milliós extra healthes valami extra gyorsan regenerálódós paraszt pók ellen, ami fast ráadásul és agyonver.
gondolod te...most képzeld el, hogy kb annyi a különbség act 2 és act 3 között, mint a1 és a2 között.. :D :D :D most viszont már kezd felbaxni, hogy az 1-2 millió hp-s champok élete 1 mp alatt vissza ugrik 100%-ra, mire nagynehezen leszedem 5-10%-ra pfej

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TVelvet
Hát azért a DH már rég nem "szétimbult"
Különc
Gratulálok hozzá, de nem demon hunterekrõl volt szó

GyaxyBoy
Én nem! De haverom igen! Talált a héten valami jó legendary cuccot és ma 50 Euroért eladta. :) Azóta nyomom én is jobban a dio 3at. :)
Carlos
igen, olvass vissza.

Þór vígi þessi rúnar

Csak úgy poénból kérdezem. Adott már el bárki is bármit pénzes AH-ban. Ha igen mit és mennyiért?
berlinboy6329
hell act3 és HAT all resem van.infernora sem fog megnõni...Alt. DH.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hegi90
Nem elég bazmeg, hogy a szétimbult DH-k uralják a piacot, de még a gazdaságot is szétbasszák.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"Dont agree with RMAH, in this current european economic crisis selling imaganary items on RMAH for allmost as much as i pay for my mortgage i think is a compleat !@#$ing joke and as a father of 3 i find it compleatly irresponsible as it devalues real money, i dont want my kids growing up to think that a few lines of code in a gamming enviorment holds the same value as a weeks worth of food shopping or paying the mortgage to keep a roof over our heads."

Nap posztja. <#taps>

Carlos
Szintén.
Act 1 könyökölve meccset nézve farmolós, act 2 halál az elsõ jöttment champon.

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Act 2 és 3 között is van ekkora, ha nem nagyobb, szvsz Act 2-re öltözni még mindig egyszerûbb barbárral

rage
Nálam 40K HP, 54K dps - idõnként akár egy teljes percig is kihúzom halál nélkül..:-)
Elite packok ellen esélyem sincs.
Ugyanez act 1-ben úgy néz ki, hogy szétverek mindenkit, miközben fél szemmel a meccset is nézem.
A két act között nem lett volna szabad ekkora váratlan ugrást beletenniük.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Carlos
hát ezaz...
Ha sok armort akarok azon nincs allres. Ha van, akkor 10 misi.

Þór vígi þessi rúnar

Különc
500-550 allres shouttal, 6k armor, ezeket hogy hozzátok össze? Nagyon kevés

Carlos
Csatlakozom...
Én ezzel tolnám az act2-t de esélytelen:
40K hp, 13K dps, 6K armor, buffolva 500-550 allres, 1kezes + shield.

továbbá a buildet is átgondolnám...a passzivak ok

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Õszinte leszek hozzád, life steal lószart sem ér, life on hited nem is rossz, armorod picsafüst, zoknimon több armor van, hp kevés, resist szintén zenész ráadásul 2 kezessel tolod

Várj a patchig mert a Jóisten se segít rajtad ilyen statokkal Act 2ben

j0nNyKa
gold findos cuccban egy hell wirmshire 60-70k arany, szóval végülis hosszú távon meg

a fentiekre pedig: ugyanabba a szopóágba kerültél, mint mindenki más is
most az jön, hogy nekiállsz farmolni, AH-zol, és veszel magadnak jobb geart, hogy act2-ben ne csomagoljanak össze

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na végre beszabadultam inf. act2-be. Butcher meglett 2.-ra (elsõre is meglett volna, ha nem fût be kb. 3 perc után mindenhol, dehát ebben pont ez a pláne :) ). Gondoltam most aztán begyûjtöm a frankó cuccokat (legalábbis act1-hez képes), de ehhez képest csak a fetrengés van még az alap szörnyektõl is, ha egy picit többen vannak... holott act1-ben alapokat legnagyobb mennyiségben is seperc alatt szétszórtam, champion-okból is csak a leggecibbeknél haltam többször. Szóval ez lenne az a fal? Vagy én fejlesztek rosszul? Esetleg képességek? Damage: 19K alap, armor: 5k, HP: 28K, resist-ek: 390. Fegyver kétkezes, de van rajta 3%life steal és 540 life per hit.
Képességek: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beXYiT!bVe!YYcZab
Ha valakinek van kedve, megnézné és véleményezné? Tanácsokat szívesen fogadok.
Más: hell whimshyre farm megér 500K goldot?
Troyan
RMAH online, annyi cuccot beraktam, hogy egy nap alatt összegyûjtöm a kövi kieg árát. Sõt, jövõ héten be is adom a felmondásom és napi két óra farmból fogom eltartani kiscsaládom.

JIPIIIIII...

oh wait

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

tapasztalom:P

Fpocok
Tökre hasonlít Whitfieldre :D

Amúgy nincs igaza, a játék broken inferno act2+ n... mondjuk már leszarom, de akkor is az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tonnaszámra van legendary az ah-ban..ráadásul jóval xarabbak mint a rarek..én is találtam már egy tucatot, de az alja mind.Amik meg a legjobb legenderyk, azok is xarok :D szal, nézzél szét ah-ban, dugig van vele...van már 5 euróé is..meg 10-20 ezer aranyért legendek...kb csak dísznek van a játékba.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

gépre is van authentikátor : http://www.wowwiki.com/Battle.net_Mobile_Authenticator
http://code.google.com/p/winauth/

még csak most kezdtem használni. szóval nem tudok segíteni.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

én se értem. Ki a F..szom fog fizetni 200 eurókat egy fegyóért amit használ 1 hétig és megunja a játékot? Egy vicc a pénzes ah most!
j0nNyKa
<#eljen>

http://www.youtube.com/v/y-DjYYZitRU&version=3

elitehun
az összes androidos telóra le lehet tölteni tudtommal.
van valakinek HTC telója illetve tudja e valaki, hogy van e hozzá authenticator?

unknown nick
Bernard Madoff US legbefolyásosabb üzletemberét is lazán lecsukták, mert manipulált. Ugyanaz a kategória lenne majdnem, ha rejtetten árfolyamot befolyásolva odapakolgatná Blizz a cuccot.

elitehun
nekem is durván 80-90 órám van és még egy se esett XD
eddig 90 óra után 1 legendery esett msot 5 perc alatt 2
j0nNyKa
nem lehet ennyire egyszerû, abban nem lenne semmi trollkodás
igenis blizzard feltöltések!
sõt, amit te raksz fel legendary-t, azt sem te találtad, hanem a blizzard adta!

Az :D:D:D Blizzard feltöltés :D:D:D:
Hányjátok még a hülyeségeiteket kééérlek!!! :D

Rengetegen vannak akik a Legendary cuccaikat tartogatták az RMAH miatt. Ennyire egyszerû.
A világ azon részén komolyan veszik a törvényeket. Apróbb szépítésekbe még belemennek, de durva törvénysértésbe nem.

Ezt csak simán hidd el, nem kell képzelõdni mindenféle összeesküvésekrõl. Van bõven elég ökörség, amiben hihetsz még. Számos agymosó szélsõséges idióta terjeszt hasonlókat.

Fpocok
Ki büntetné meg? Ki ellenõrizné? Ugyanmár...

clio1616v
miért lenne büntetés?

olyan ez mint a szerencsejáték... szórakozásod pénzbe kerül és te pedig fizetsz érte, saját szándékodból jóhiszemûségbõl költöd el a nehezen megkeresett pénzed

egy szava nem lehet senkinek, sehol nem ígérték, hogy õk nem tesznek elérhetõvé Legendary cuccokat, amikkel játszhatóbb a játék

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Az a watch tower farmolós pálya, ha coopba együnk, akkor nem jó :D Akkor nincs 4-5 elite csak 1 max 2 + nincs láda....

clio1616v
nyugi nem dobja ész nélkül :)

amit AHban látsz az 99%-ban blizzard feltöltés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Az már erõsen törvénysértõ lenne azért.
Bõven pörög náluk a számla így is, semmi értelme nem lenne a büntetést kockáztatni.

Fpocok
Ha paypalozni akarsz, akkor kell SMS szar is.

kakaoskalacs
Srácok kérdésem ak övetkezõ lenne , Legandary cuccot mikor dob a játék ? Nightmaren ActII ben járok és még egy leganadary fegyvert vagy cuccot sem láttam , ne is számitsak semmire? : D

Tudom AH tele van leggendary cuccokkal de az nem olyan mintha én Lootolnam.. : ) Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

clio1616v
azért az is érdekes, hogy a Blizzard telenyomja az AH-t real money-s legendary itemekkel :D

csak akkor miért kell fizetni a játékért...

vannak már ilyen játékok egy rakással, ami ingyenes és utána a cuccok fizetõsek, hogy haladni lehessen benne

TVelvet
Elég az authenticator, vagy kell sms szar is? Angliába vagyok regelve...
unknown nick
Na akkor fogom abba hagyni a gémet, eddig nincs bajom vele. :)

Ha viszont money-t visznek HC-ba bye-bye. Vissza only SC2.

1000 köszönet! Még beestem 6-kor, hogy megvehessem a Diablo-t! :)

Nagyon nagy a készlet hiány a boltokban. Amikor a Starcraft2-õt vettem nem volt ilyen gond. Pedig azt is szinte rögtön megvettem megjelenés után.
Lehet h kevés Diablo-t rendeltek a boltok? :)
CalebJoe
250-ért majd vissza lehet vásárolni a halott HC karaktert is<#eplus2>