78986
  • who am I 7
    Nem, nem ezért mennek el, hanem mert erőből megy a game, nem pedig AI-ból.Persze, a f0s loot is biztos, h közrejátszik embereknél, de javarészt szerintem nem az..másrészről, nézzük meg a másik oldalt : Mi lenne, ha mindenki végig nyomta volna end game és ezalatt a 20-50 óra alatt, mindenből esett volna neki top item...Na EZ AZ, ami biztosan nem lett volna jobb, mint ami most van :)
    Már párszor leírtuk egyébként, h miért van így..konteo szagú, de van alapja.Amíg nem esik mindenkinek godly item, addig jó.
  • Voyager5
    Reggel szapultam publicosokat, hát picit visszaszívom, mert ultimate partyban voltam előbb :D

Esett jóféle item is:

• Fpocok
    Nagy szar... összetöröm és eladom.
  • Susarc
    villantsd mi az:P
  • Sunrider924
    Orulj neki, tobb nap mint kolbasz, tudod. :)
  • Fpocok
    Én nem tudom mi van ezzel a kibaszott játékkal ma. MA MÁR HARMADIK LEGENDARYm. MOST KEZDTEM RUNT... még egy buff sincs rajtam és esik egy szaros ládaféleségből...
  • 1Darton1
    De act3/4 kivételével ebből a szempontból negatív irányba semmi nem változott. És igen, ez a játék a farmolásról szól orrvérzésig
  • Susarc
    egy hét alatt több mint 300 61/62/63-as itemet törtem be vagy adtam el és egyetlen használható sem esett:P esni esik,de minek?:D
  • Madi92
    Hali!
    Kérdés, terveznek a játékhoz kiadni dlc-ket? Új területek, esetleg egy új kari? Szóval ilyesmik.. Azt tudom, hogy pvp az lesz elvileg, de más egyéb?
  • 1Darton1
    Release óta jelentősen nőtt a sárgák dropja, úgyhogy nem értem miről beszélsz. Az egyedüli dolog, amit kinyírtak, az az act3/4 értelmes dropok aránya.
  • Susarc
    tegnap én is diskuráltam hasonló dolgokról és mikor megkérdeztem egy 62-es ringről,amin volt 1 stat!!! ,hogy ez miért 62-es egy srác azt válaszolta: azért ,mert az van ráirva azért 62-es....:D:D
  • unknown nick
    Bizonyos tekintetben ez a fórum hardcoreabb, mint az index fórumok :D Tulképpen ettől érdekes.
  • Susarc
    "amennyiben annyira szerencses voltam hogy i63as cuccot dobott nekem a jatek akkor az legyen mar 6 statos, nem 6 perfekt de menyisegileg feleljen mar meg az ilvl szintnek, maskepp semmi ertelme ilvlt irni ra"

én is ezen az állásponton vagyok! VALÓBAN legyen már 63-as za a kurva tárgy ami esik! nem ilyen egy statos lófasz!

elfelejtettem shotolni ma is találtam egy 63-as chest armort amin volt egy üres socket és csáááááá! joke
  • rogan99
    Az hogy lehet h új bid érkezik egy cuccomra ah-ban majd amikor legközeleb megnézem a régi bidet írja? Már 2x előfordult ezzel a gatyával amit beraktam.
  • Frank99
    mint itt a fórumon....
    :-)))
  • unknown nick
    8 percig beszél a semmiről, amit 3 tömör mondatba le lehet írni, legalább azt mondaná melyik item milyen, ahogy mondja, affixeket vagy statokat kaphat. Na, annak lenne információ tartalma. :)
  • Sunrider924
    Ok szoval ezt az elsot megneztem csak mert vetted a faradtsagot hogy belinkeld, ha mar joindulatuan segiteni akartal.
    A helyzet egyszeru, en mindig megnezem a jatekosok mit spekulalnak ki 7000-es sample alapjan, aztan megnezem mit papol a blizzard ugyanarrol.
    De amig ilyen okorsegek jonnek ki mint az altalam emlitett 1 statot tartalmazo magic i63as belt addig ez meg mindig parasztvakitas. Neked hogy orulj mert magas ilvl cuccot kaptal ami gyakorlatban semmit se er.
    Gondolkozz, hogy nez ki a nehezsegi fokozat skalazodasa? normal 1 affix a mobokon, nightmare 2, hell 3, inferno 4. Hogy nez ki a craft? 4 statos craft az i61, 5 statos i62, 6 statos recim nincs, de valoszinu az is i62 vagy az mar i63. Mindenhol mashol a blizzard betartja ezt a logikat de a droppoknal felrug mindent.
    Amit en irtam es te felreertetted, azt mondtam, hogy amennyiben annyira szerencses voltam hogy i63as cuccot dobott nekem a jatek akkor az legyen mar 6 statos, nem 6 perfekt de menyisegileg feleljen mar meg az ilvl szintnek, maskepp semmi ertelme ilvlt irni ra. Ha jobban belegondolunk 1.0.3 elott nem is lehetett latni az ilvlt, csak a blizzard valahogy be akarta fogni a panaszkodok szajat, na azota van i63as loszar rare is meg magic is boven.
  • Frank99
    és pont ezért mennek el a Zemberek a gémtől....

mert lófax nem esik 50 órákon át... Ja, hogy vegyünk RMAH?????
    alma a fa alatt...
  • Susarc
    tetszik a 2.000.000.000-os gyűrű......ménemmegyazanyjába a blizzard????
  • Susarc
    haverom!:)
  • Sunrider924
    Mondok mas rendszert lassuk ahoz mit szolsz:
    i61, 4 sor stat garantalt, primary stat erteke min120-max150, random/slotnak megfeleloen atack speed, crit, skillsource regen stb.
    i62, 5 sor stat, primary stat min150-max220 tobbi ugyanugy mint i61nel, i63, 6 sor stat, primary stat min225-max300 stb.
    Nem kell minden mobbol i61+ essen, de amikor a roll pass es nem miss akkor hadd ne kecskeszar legyen mar az rohadt i63as cucc.
    Amugy igen, a blizzard fele random szar generalo az olcso es kb mindent megsporoltak vele ami ahoz kellett volna hogy egy remek jatekot oszehozzanak.
  • Hegi90
    Már milliószor le lett ide is írva, de tessék itt van most mozgókép formátumban is:

• who am I 7
    szerintem ezen ne agyalj, lényeg, h minél ritkábban jöjjönek össze az említett statok...így marad értéke egy darabig a cuccnak.
  • unknown nick
    Nem paraszt vakítás az, hanem tökéletesen random. Mindennek csak a maximuma meghatározott, emellett jó alacsony minimuma van az adott szintre, valamint korlátos mi nem mehet az adott cuccra. A többi stat szimpla mázli.
  • Sunrider924
    Furan hangzik de en mar jo ideje nem nezem milyen a szine, se az ilvl-t, mert jelenleg parasztvakitas az egesz. Orulnek ha a Blizzard pontosan elmagyarazna hogy mikepp johet letre olyan i63as ov(belt) amin van 200+ armor es egyetlen egy darab stat, ilvl requirement reduced by 5. Tehat egy ilyen loszar cucc mitol i63? Egyaltlan mit jelent az ilvl? A hivatalos game guide is megint egy nagy nesze semmi, mert szuper, hogy az mf segit abban hogy minnel magasabb quality itemet sorsolhasson a rendszer nekem, de miutan eldolt a minosege, es hurra i63, jon a kovetkezo roll ami az affixek szamat donti el, aztan egy masik roll ami az affix mennyiseget pontositja, es ebbol a csodas katyvaszbol kijon majd az en 1 statos i63as ovem. Fasza.
  • Sunrider924
    Az maris turhetobben hangzik.
  • berlinboy6329
    Na jó tényleg.Egy orbitális vicc az egész....Toltam még egy runt.De pár helyet kihagytam..Jól tettem.

EGY darab 62-est találtam.A többi 61-es.Kb 5-6.Sárga.A többi meg moslék 5X-es.Hihetetlen.

Bezzeg mikor kijött a patch helyem nem volt a sok sárgát elpakolni,állandóan tele voltam.Most meg....
  • who am I 7
    funy, múlthéten nekem is esett...csak 120 str-el, 120 loh-al meg 23 cd-vel :D
  • Szakesz
    AH-ban van ebből dögivel. Nekem is esett már kettő, ami elment 100K/darab áron. A fene se gyűjtögeti ezeket. :)
  • 1Darton1
    Valahol act3-ban, talán a keepben.
  • esgerus
    Szép, hol fogtad?
  • SLICK
    Én úgy szoktam, hogy sorba megyek a waypointokon. Ja és a Questet oda állítom mikor Zoltun Kulle-t meg kell ölni...
    Egyedül a Severs of Caldeumba nem megyek le.
    1. Black Canyon Mines
    2. Khasim Outpost
    3. Road to Alcarnus
    4. Dhalgur Oasis (itt egyedül abba a járatba nem megyek be ahol Zoltunk Kulle fejét kell emgkeresni, ne mtom már m ia neve)
    5. Ancient path (azért itt érdemes kezdeni, mert általában van goblin ahogy felmész a Desolate Sands területre, ott pedig teljes egészében feltérképezem, minden járatba bemegyek, főleg a Vault of Assassinba 5-6 elit garantált)
    6.Archives of Zoltun Kulle (innen én általában egyből megölöm Zoltunt és irány Belial, de van hogy benézek a két szélső portálba is)
  • Sunrider924
    Az ilyen cuccokat inkabb csak a statusa miatt gyujtogetem, van egy mule kari akinel tarolom oket, van koztuk ami hasznalhato, de tobbnyire legendasan szarok. De na, legendary
  • elitehun
    kösz. És Fpocok neked is!
  • who am I 7
    pocok írta.
  • Savmacska
    Vit-es gemmel akár használható is !
  • elitehun
    Act 2-ben mettől illetve miket érdemes farmolni?
  • Különc
  • Sunrider924
    Kozepszar
  • 1Darton1
    Végre. Most egy kicsit befogom a pofám a sok önsajnáltatás után.
    Köszi, és grat neked is a gyűrűhöz, remélem valami pofás darab.