Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nap posztja. <#taps>#taps>
Act 1 könyökölve meccset nézve farmolós, act 2 halál az elsõ jöttment champon.
Þór vígi þessi rúnar
Elite packok ellen esélyem sincs.
Ugyanez act 1-ben úgy néz ki, hogy szétverek mindenkit, miközben fél szemmel a meccset is nézem.
A két act között nem lett volna szabad ekkora váratlan ugrást beletenniük.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha sok armort akarok azon nincs allres. Ha van, akkor 10 misi.
Þór vígi þessi rúnar
Én ezzel tolnám az act2-t de esélytelen:
40K hp, 13K dps, 6K armor, buffolva 500-550 allres, 1kezes + shield.
továbbá a buildet is átgondolnám...a passzivak ok
Þór vígi þessi rúnar
Várj a patchig mert a Jóisten se segít rajtad ilyen statokkal Act 2ben
a fentiekre pedig: ugyanabba a szopóágba kerültél, mint mindenki más is
most az jön, hogy nekiállsz farmolni, AH-zol, és veszel magadnak jobb geart, hogy act2-ben ne csomagoljanak össze
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Képességek: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beXYiT!bVe!YYcZab
Ha valakinek van kedve, megnézné és véleményezné? Tanácsokat szívesen fogadok.
Más: hell whimshyre farm megér 500K goldot?
JIPIIIIII...
oh wait
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Amúgy nincs igaza, a játék broken inferno act2+ n... mondjuk már leszarom, de akkor is az.
Parasite Eve 2, best game EVER!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
http://code.google.com/p/winauth/
még csak most kezdtem használni. szóval nem tudok segíteni.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
igenis blizzard feltöltések!
sõt, amit te raksz fel legendary-t, azt sem te találtad, hanem a blizzard adta!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Hányjátok még a hülyeségeiteket kééérlek!!! :D
Rengetegen vannak akik a Legendary cuccaikat tartogatták az RMAH miatt. Ennyire egyszerû.
Ezt csak simán hidd el, nem kell képzelõdni mindenféle összeesküvésekrõl. Van bõven elég ökörség, amiben hihetsz még. Számos agymosó szélsõséges idióta terjeszt hasonlókat.
olyan ez mint a szerencsejáték... szórakozásod pénzbe kerül és te pedig fizetsz érte, saját szándékodból jóhiszemûségbõl költöd el a nehezen megkeresett pénzed
egy szava nem lehet senkinek, sehol nem ígérték, hogy õk nem tesznek elérhetõvé Legendary cuccokat, amikkel játszhatóbb a játék
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amit AHban látsz az 99%-ban blizzard feltöltés
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Bõven pörög náluk a számla így is, semmi értelme nem lenne a büntetést kockáztatni.
Tudom AH tele van leggendary cuccokkal de az nem olyan mintha én Lootolnam.. : ) Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
csak akkor miért kell fizetni a játékért...
vannak már ilyen játékok egy rakással, ami ingyenes és utána a cuccok fizetõsek, hogy haladni lehessen benne
Ha viszont money-t visznek HC-ba bye-bye. Vissza only SC2.
Nagyon nagy a készlet hiány a boltokban. Amikor a Starcraft2-õt vettem nem volt ilyen gond. Pedig azt is szinte rögtön megvettem megjelenés után.
Lehet h kevés Diablo-t rendeltek a boltok? :)