Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Tegyük fel, hogy van egy 100K-s lakáshiteled (ami manapság már tényleg az alja), rezsi mondjuk 50K, kaja másik 50K.
Kitermelsz 200K-t 1 hónapban a farmolásból?
Szerintem nem. (hacsak nem botolsz 100 accon, ami megint csak beruházás valamilyen szinten).

Þór vígi þessi rúnar

Sajnálom azokat akik rendes pénzért vesznek dolgokat. 😊 Nem normálisak. Aki meg ügyesen csinálja játékkal kereshet egy csomó pénzt. Simán meg lehet belõle élni.
andrews: folyamatosan lehet allitani, minden aukcional.

off

Semennyit nem vittek, nincs idom vele foglalkozni, 11 oras melom van 😊. 2 napja meg 2300/1M volt a legjobb ajanlat, addig vittem le, amig mar 1500-ert adjak, csak nevetek rajtuk 😊. Ennyiert meg kb mar el se adom, max ha tobb lesz belole. Jatek ara majdcsak visszajon, ha azon felul sorre is marad, az mar jo 😊.

off

De idegesítõ hogy mindig be kell állítani hogy Paypal vagy Bnet balance. Nem úgy volt, hogy csak az egyiket lehet választani? És aztán végleg az lesz?

Paypalra akartam rakni mindet de lehet hogy most az egyiket balance-ra állítottam a sietségben. Mivel el kell mennem munka kapcsán mindjárt.
Carlos
Ha már a kiegre vagy a villanyszámlára összejön a zsé a gold eladásból akkor már beljebb van az ember.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
és hány millát adtál el? kb. semennyit a "hivatalos" sellerekhez képest😊 esti kocsmázásra gyûjteni =/= ebbõl megélni

En is arulom, soha eletemben nem hasznaltam botot, d2-ben sem. Soha nem is fogok. Csak AH 😊. De most gondolkodom hogy leszedem, es inkabb visszaforgatom a rendszerbe, majd kiarulom ingame euroert, lehet jobban megeri. Ez az 1500ft/1m mar keveske.

off

Carlos
hmmm...ezis igaz.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
aki nagy üzemben árul, az se magától farmolta ki, a magyar botter semmivel sem jobb a kínainál

jazzy
Mert sok volt a visszaélés és sokat veszített a blizzard az uk accokon..
antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
Pontosan. Báááár...
Ha tényleg lemegy az 1 misi ára kábé 1 euróra vagy 2-re, akkor a magyar srácok még a vaterán 2000-ért árulják... Csak épp senki sem fogja megvenni.
De ha lesz magyar srác aki tényleg 2 euro-nyi forintért árulja, akkor tõle veszek. Inkább, mint egy kínai köcsögtõl aki összelopta a 100 accountot.

Þór vígi þessi rúnar

Miért van az, hogy minden adatot meg tudsz változtatni battle.net.en kivéve az országot... Most küldözgessek igazolvány képeket, meg még várjon is az ember zzz..

Aradebil2
15% miatt fog ugyanúgy virágozni fekete piac sztem mint d2ben, valamint a 250es limit miatt... már most ebayen landol egy rakat cucc 500euró feletti árakkal

jan5650
15% 😛
greyfox
10% a paypal transaction fee?
Miaf*sz?

Steam: greyfox

jazzy
Hehehe gz 😊
Carlos
cseréltem.

Þór vígi þessi rúnar

ja! 😄DD

off

j0nNyKa
békával? ok.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Ezzel magamat lepem meg szülinapomra:

(45-50K)

Þór vígi þessi rúnar

jan5650
Hát igen...Azt mindenki tudja, hogy meggazdagodni csak a gazdagokon lehet
Aradebil2
vki meg bélyegeket gyûjt ,milliókért, a k*rva anyjukat!

Carlos
Hú de frankón megmondja a tutit! Respect!

Þór vígi þessi rúnar

De azert megiscsak durva, hogy valaki 15ezret kiad, es ez csak egy rohadt belt, legyen az barmilyen is... gondolom ez most felszerelkezik 1000+ eurobol...hat kapja be, azert az meg nyugaton is penz 😊.

off

Jaaaaa. Az nice, addig soha nem tekertem el, csak 2.5millaig 😄. Ha ilyen cuccod volt, jogos a 15e penz 😊.

off

jan5650
Nem tudom... Ez a tökéletes változata volt... 20% dmg redukció, 14% MF, 12% allres, +vitality, +str-es változat...

Utólag belegondolva lehet kicsit olcsón adtam 😄
Nice. Hany millat ert kb?

off

Aradebil2
harcipocok?😄

jan5650
Ezzel 15.000-et kaszáltam 😄 Lényegében egy dobozos Diablo III ára 😄
jan5650
óóóóó igen 😄
Megvan az elsõ eladott cuccom :

Greetings ***** (Harcipocok84),

Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name 1 String of Ears
Time of transaction 15 Jun 2012 06:48 AM BST
Sale price EUR60.00
Transaction fee EUR1.00
Paypal transaction fee EUR8.85
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR50.15

The proceeds from this auction will be automatically transferred to your PayPal account. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface.
az,hogy leesik a Nephalem buff mikor beteleportálsz a városba eladni/javitani illetve random leesik akár champion pack! megölése után is /WTF/ az work as implented?😛

Már megcsináltam mindent. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Sziasztok. Mindenképpen kell Authenticator,hogy tudjak RMH-zni? Vagy miként tudom a paypal-omat hozzáadni?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

mukika
nekem rendesen mûködik, elsõ berakás után kaptam egy visszaigazoló sms-t és kész azóta már beraktam 5 terméket.

Fpocok
Egyelõre lófaszt sem tudok berakni paypalomra... talán majd meló után.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem mûködik rendesen pénzes ah? Azt írja, hogy nyomjam ok, és akkor megcsinálja. De lófaszt sem csinál. Újabb fail?

Fpocok
Azt írja, hogy nem addoltam paypalomat, pedig megtettem? Akkor lehet várni kell kicsit, míg frissíti?

Nem mondod...16! eve van mar bnet...Jo reggelt...(na jo, novemberben lesz 16 eves...)
Marfy
Ja <#vigyor5>

Fpocok
Éééés már nem is megy az AH.

Marfy
Elindult a pénzes AH, lehet költeni <#wow3>

Ebben a játékban tényleg lehet találni Kovács terveket, seteket, meg legendary tárgyakat? Olyan gyenge a drop rendszer, hogy 80 óra után 1 legendary tárgy, az is kuka már rég. Biztos jó ez így?

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

egyetértek, viszont ha valaki adna a mágusom kezébe egy baltát jó dpsel intel én bizony örülnék neki.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

elég idétlen egy wizard baltával meg pajzzsal nemde ?!😄

mért ne ? tudja használni nem?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mucsácsó
Valamint továbbra is botrány a droprendszer, ezt is remélem kicsit megpiszkálják majd patchekben (bár miért piszkálnák, takarodj az (RH)AH-ba csak és kussolj 😊). Minap találtam egy 2kezes xbow-ot, ami egy WITCH DOCTOR skillt (igen, jól olvassátok) turbózza..könyörgöm, mi a fasz?! WD-k nyíllal?! Mivan?! 😄 Valahogy nem annak a classnak való, és ezen nincs mit fényezni szerintem... Meg a +220 Int-es 2 kezes balták...áhh 😊 Nem azt mondom, hogy minden cucc legyen használható, de ez így tényleg mi már... meg hogy esik egy legendary, és olyan fos statokat ad, hogy szégyen felhúzni, és még AH-ban se lehet elpasszolni...
mucsácsó
Végre valaki megmondta a frankót, teljesen jogos, ezek a dolgok mellett értelmes ember nem megy el, sorry... tényleg botrány amit a blizzard mûvelt ezzel a szerencsétlen játékkal, nagyon sajnálom hogy ez lett ennyi év fejlesztés (?????) után (azt meg pláne, aki ezzel így ezen formában elégedett 😉). Én csak abban reménykedek, hogy maaaaaaajd a patchek valahogy helyrehozzák ezeket a bibiket - bár valahogy szkeptikus vagyok a dolgot illetõen, fene se érti miért... 😊
komoly sorsol az emberek közül és ad nekik csak úgy 2 millió goldot , faja 😄