78986
  • clio1616v
    eléggé meg tud szivatni, ha beránt, fagyaszt, diszkófények és még immovable is
  • Savmacska
    Feladó: eLiXir
    Elküldve: 2012. 07. 16. 14:08
    Tárgy: Nincs tárgy
    egy nyomorult utolsó BUTA csicska kis köcsög faszfej vagy továbbra is

• Savmacska
    D3 Piac Vol.II Oda lehet offolni az eladó meg a mi mennyit ér képeket, még vissza nem kapjuk a másikat.
  • greyfox
    Egyszerű?

1 hiba és meghalsz, vs állsz a tócsában és közben írsz egy hozzászólást.

• Különc
    Veszek majd Ebayen egy Stormshieldet 2000 euroért amin van %Life és jó lesz 8(
  • McHaals
    fúbazz, vérkoczka vagy, nekem csak 65k hp, meg kb 900 phys és 800 mindenmás res. armor-dmg meg kb 13k.
    act3-ban csetlek-botlok.
  • j0nNyKa
    nem írtad hogy szemüveges
  • Különc
    Nem dolgozol
  • Psychedelic #51416
    Vagy nincs életed! :D
  • j0nNyKa
    nem, a dh egy egyszerű, túl erős class, ennyi.
  • Dr DeViLKiNG
    Érdekes, nekem dh-val még sosem volt probléma se a desecrator, se a molten, se a plague (se más semmi reflecteden kívül) mf gearben (13k hp, 0 resi).
    Csítes a dh, ennyi. Vagy meg kell tanulni játszani? :D
  • Különc
    Ezt elírtam, 100k hp dual wielddel van, akkor nincs annyi resistem csak 1100 all, shielddel van annyi amennyit írtam, akkor csak 84k hp
  • Különc
    Most már végképp nem tudom, hogy a desecrator az phys vagy fire, de így h 1260 a phys és 1100 felett van a fire 100k hpval igen, csak ennyi a titka nem több

Napokban írtátok itt páran hogy mennyibe került a gearetek, hát én kismiska voltam ahhoz képest, mégis mindig én vagyok a vérkocka meg az élettelen hülyegyerek, úgy h kb két hete nem játszottam többet 30 percnél

Szerk: I'm a sad panda
  • McHaals
    akkor neked jobb a geared.
  • Különc
    3

Jonny: 6 ujjal pötyögve 3 sor
  • skinnyman
    Gondolom nem act4 :)
  • Agaba72
    Kicsit elmélkedtem unalmamban pár dologról a játékkal kapcsolatban.
    Leírom, kíváncsi vagyok véleményekre (ha van).
    Nos, a játék jelenlegi állása szerint az egyik legnagyobb gond, hogy a gold nem "ég" el és a jó tárgyak is halmozódnak a rendszerben, amivel egy idő után a játék talán legfőbb motivációs tényezőjét elveszíti ( a folyamatos fejlődésre gondolok, már alább is írta valaki, hogy talált jobb cuccot annál amije van de eladta, mert már minek tartsa meg, ha így is simán halad).
    Szerintem a blizzard is dolgozik a problémán de azért egy gondolat ami már működött más játékokban is. (fura de pont arra a kettőre gondolok, amit a d1 és d2 alkotói csináltak a kiválás után).
    Nos, kéne egy új npc akinél a tárgyak fejleszthetők lennének igen sok goldért.
    Pontosabban: Talál a játékos egy fegyvert mondjuk igen magas loh-hal meg pár közepes stattal, de nincs rajta dps növelő. Most megy a kukába. De ha lenne egy npc ami mondjuk 1m goldért random rárak még valamit, akkor ha mák van meglesz a dps növelés is ha nincs mák akkor égett a gold a semmiért. A rendszer úgy lenne az igazi, hogy nem biztos a fejlesztés csak esélyes mondjuk 60%. 20% esély lenne rá, hogy nem történik semmi (ég a zsír ég a zsír.....ööö a gold) és lenne 15 % esély, hogy az összes tulajdonság eltűnik a fegyverről.....(ég a gold is ÉS van esély a tárgyak kikopására is ha mondjuk egy eleve jó tárgyat akarunk erősíteni, ha proccol a 60% sem biztos, hogy sokat dob a tárgyon mert ugye vannak nem túl erős tulajdonságok is, mondjuk barbár fegyó intet kap a remélt crit helyett stb.)

Más.
    Szerintem a d3 nem a h&s-k új királya mert nem is h&s a szó szoros értelmében és ez a legfőbb "bűne".
    A d3-ban sokkal nagyobb szerepe van az ügyességnek mint általában egy h&s-ben van.
    Számomra a d3 sokkal inkább egy akció-ügyességi játék h&s motívumokkal. Mikor e szerint állok neki, nem is idegesítenek a hibái annyira.

• j0nNyKa
    ez 2 sor, az üres sor nem számít.
  • Különc
    Ezt én értem, de kb egy ilyen 3-4 soros hsz-t biztos megtudok írni úgy hogy 3 stack desecratorban állok, én tartom magam a #51402 utolsó előtti sorához

Szerk: csak hogy meglegyen a három sor
  • j0nNyKa
    én nem merem azt reagálni, hogy egyetértek, mert jelentenek
    szóval nem értek egyet, a desecrator az egy bonyolult, megoldhatatlan affix, neked meg nagy a szád.
  • skinnyman
    "ha nincs Jailer vagy Horde affix"
    vagy frozen ami belefagyaszt, vagy waller ami belefalaz, vagy vortex ami belehúz, stb, stb. És ez desecrator mellett hasonló szopással jár a molten-plagued-arcane (főleg az utóbbival), főleg ezek finom kombinációi.
  • McHaals
    valamiért minden harmadik desacratoros mob agyonver, annak ellenére, hogy úgy ugrálok kifelé a szmötyiből, mint egy jól tréningelt népitáncos.
  • Különc
    Én például nem értem hogy a desecrator miért probléma? 1 yardot kell csak arrébb állni, ha nincs Jailer vagy Horde affix, ami miatt az egész képernyő desecrator lenne

Arcane enchanted, nightmarish, frozen, többi affix lame

/flame on
  • j0nNyKa
    amugy hogy ne csak trollkodjak:
    azt tudtuk eddig is, mostmar foleg tudjuk, hogy a legtobb ilyen tuzes affix nem tuz, hanem fizikai sebzes, oke
    tehat a fire res nem szamit bele, oke
    nade: az allres ugyanugy noveli a fizikai vedelmet is (physical resistance a karakterlapon), ami viszont ezek szerint ved ezen tamadasok ellen
    kerdem en akkor: ha ugyis mindenki az allrest pumpalja (pl. te is), akkor vegulis szamit-e tenylegesen, hogy fire, vagy physical damage pl. a desecrator?!
  • Sunrider924
    Jaja, a bejovo sebzest es a defense statjaimat, kb ez minden :)
  • clio1616v
    lehet egyenlőre akart hozni két dolgot ^^

• Voyager5
    Ejj bazze. 3-mal jobb vagy :D
  • j0nNyKa
    marmint egyelore
  • Noodlee
    nekem van hozzá gatyám :)

• Sunrider924
    Igen de megerositest keresek, es diablofans/hivatalos forumon olvasni ugyanezt kicsit komolyabb hangsuly kap mint az hogy mi itt velekedunk.
  • BlazeH
    Azt tudtam, hogy a medianos táborban vannak a legbetegebb arcok a d2 érából, de az 5. hozzászólásban lévő screenshot még engem is meglepett:
    http://modsbylaz.14.forumer.com/viewtopic.php?t=25202&postdays=0&postorder=asc&start=400
    és állítólag ez egy "older screenshot"
    anyád :)
  • Sunrider924
    Pedig odairtam, teljesen ingyen van, mivel sajat dropp vagy coopbol kertem/kaptam. :) A simazashoz meg annyi kell, hogy kideruljon tenyleg bugos a fire sebzes, vagy mi lesz ha meg rapakolok 150 all resit. Ha bugos a fire sebzes, akkor kb semmi nem lesz, kiderul hamarosan. A nem fire sebzo pakkokat mar tegnap is megoldottam, shieldinges soul ripper rare vagy invulnerables demon trooper pl. Ami a vicces volt es nem is mertem megkerdezni, hogy az invu mobokat miota lehet fagyasztani de a shieldinges mobot meg nem?
  • ShaiHulud
    az tuti hogy azmodan meteorja is kurva nagyot sebez 1000 allresre is, majdnem 1 hit 34k hpra.

de latod mar multkor is irtam tippnek, hogy "ja nem lenne meglepo ha bugos lenne a molten affix es nem veszi figyelembe hogy van ra damreded."
  • 1Darton1
    Ez nekem nagyon távolinak tűnik a sima act3-azástól, és még ez a gear sem lehet olcsó.
  • sata75
    akkor kellett kilogolni és új játékot kreálni...
  • McHaals
    barbárként is általában a desacrator mobok csapnak le.
  • Sunrider924
    Nem ertem az utalast, soha nem toltam normalon tul es az is iszonyat reg volt, valami 6-8 eve :(
  • jazzy
    Na kinek ugrik be Diablo 2 fire enchanted? Főleg Ancientsnél?
  • Susarc
    Siegebreaker 3x52......:P:))
  • Sunrider924
    Egyenlore keresem a megerositest, de ja, egyre tobb wizardnak tunik fel hogy a fire sebzes valahogy atmegy mind a 90000000000000000000 resijen.