Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #50929 Miért kéne akkor egyáltalán farmolni? fillérekből összeraksz olyan geart amivel lefarmolod infernot. Képzeld nekem is van ilyen gearem, akkor most mond el miért folytassam a játékot, ha nem azért, hogy jobb gearem legyen.
Tökjó 100 órát farmolsz van 1 olyan geared amivel letolod infernot, és aztán? Nem érted vagy nem akarod megérteni azt amiről beszélek?
Ezer éve megvan az a gear amiben tudok infernot farmolni, a kérdés az miért farmoljam tovább... ezt irtam már az első postomban is, nem látom értelmét annak hogy tovább farmoljak, mert ami előrelépés lenne az nem 1-2 millás item, hanem 20+ ha nagyon durva itemet akarok 100+ milla.
Nem farmoláshoz akarok 100 millas geart venni, nem azért kell 100 millas fegyver mert csak azzal tudnám leölni diablot, hanem azért akarok mert az a legjobb gear, és az ilyen játékokban az a végcél, hogy a legjobb gearben legyél, vagy legalábbis minél jobb legyen a karid. Az én karim már nem lesz jobb azoktól az itemektől amiket most te itt rám akarsz tukmálni hogy jó.