78986
  • Különc
    Hagyjál már kajak
  • Frank99
    naja.
    itt van, hogy menjünk vissza farmolni aranyat, hogy meg tudd venni a vit + strg cuccokat, azt meg ezen a szinten alig találsz ah-ban, csak milliókért (vagy azért sem) vagy rmah-ban ajróért.... és akkor kis buzi, aki vesz aranyat.... na igen, így van ez.
  • Különc
    Úgy tudod kivédeni, hogy valahogy összeszedsz 15k dpst és nem enragel rád

Szerk: pl battle raget beteszed és/vagy wrath of the berserkert és/vagy új fegyver
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Barbárral nem tudom lenyomni Kulle Zoltánt infiben. kb. 500-600 all resistem van, sebzésem 9000, armorom 10000, HP-m 64000, de amikor a HP-ja felét leveszem, akkor kb. 50-60k-kat sebez 10-20 másodpercenként. Ha futok, akkor meg odateleportál és úgy talál el. Mi a franccal lehet kivédeni ezt a halálos ütést?
  • j0nNyKa
    visszasebzés.
  • unknown nick
    "Az 1. karinal..azzal farmoltad ki a geart a kovetkezonek, de az 1. nek mik estek?"

Első karinál lehetett alaptőkére szert tenni, amivel a következő karit is el lehetett vinni infernora. Ma már nem biztos, hogy meg lehetne megcsinálni nulláról indulva. Egyébként nekem is azért van másik fajta kari, mert annak volt cucc és nem azért mert meguntam az indulót. Megszoktam, dio2-ben sem esett nagyon soj-on vagy bul ringen kívül a karimnak való cucc, pláne high rúna.

Egyébként az tényleg vicces, hogy olyan alacsony a drop ráta tök mindegy, hogy 4 vagy 8 órát runolsz infernon, a szerencse dönt a sorsodról.
  • pisztácia
    Valaki tudja, hogy a resistek alatt a Thorns az micsoda?
  • Psychedelic #50937
    Persze semmi se kötelező, nem is tolom SC-t.

HC-ban 65 óra playeddel, csak Hellt farmolva, 1 percet se voltam infernon, ezt a geart hoztam össze, 0 haveri segitséggel, csak AH-t használva.

Még kell 2 item, fegyver mert ami van csak 600 dps, illetve egy uj sapka. Azzal már 10k fölé megy a dmg bőven és az armor is. Jobb gearben van a HC karim mint a SC.
    Ha meglesz csak akkor kezdem el inferno act1-et farmolni, és hasonló szisztémával, jobb geart szerezni.

Szerintem ez a módszer lényegesen jobb mint az ahova SC jutott. Amit farmolsz el is tudod adni, a szar itemet is, a jó itemet is, és ha akarsz venni valamit nem kell érte több száz miliót fizetni.

Ennek a fajta contentnek látom értelmét, itt van miért játszani, kevés játékkal is elöbbre lehet jutni, mégis több a kihívás. SC-ban csak 1 content maradt, hogy még jobb geart összeszedjek, ahhoz agyatlan módon kell már csak farmolni, és ugyis lesz mindig kis milió ember, aki megveszi pénzért az itemet, és messze jobb karija lesz mint neked.
  • cateran
    Ugye tudod hol a hiba? Az 1. karinal..azzal farmoltad ki a geart a kovetkezonek, de az 1. nek mik estek? Annak is jo (vagy akar csak kozepesen jo) volt a gearelodese? Mert teszem azt inferno act 1-ben szepen lehet cuccokat keresni lvl 50-59-eseknek..jobban, mint mondjuk hell act 4-ben...Erted hol a bibi? Amit te irsz, az nem self improvement a szo szoros ertelmeben (persze a jozan esz azt diktalja, ha esik valami, ami jo lesz/lenne masik karaternek, akkor tegyuk felre, en is igy tettem, aztan a barbarom -aki a 4. karakterem- facerollolta act1-2-t, mert a wizardomnak lofasz se esett, ami NEKI jo lett volna..de str, vitality cuccos, szarasig...)
  • unknown nick
    "szinte lehetetlen a sajat dropbol valo fejlesztes"

Annyira azért nem lehetetlen.

Nincs über gearem, és halt már hc karim, de maradt annyi gold és item, hogy felhúzzak egy következőt. Ezen kívül hcAH-ban alig megy el az item értelmes áron, ha egyátalán van vevő, inkább elrakom. A mostani karimnak a halála is 80-90%, hogy bekövetkezik előbb-utóbb. Gyűlik az egyre jobb "valamire jólesz" cucc a mulek-nál és gold is marad pár milla, ha épp venni kell.
  • Hegi90
    Tudod nem kotelezo jatszani.
  • cookac2
    Azt hittem ma már nem is dobnak a kecskék :D

• cateran
    De ez csak azert van, mert a bli$$ elqrta a droprendszert es az itemizaciot, akarom mondan "modositotta" es egyedulallo modon (talan az 1. hack and slash az eletemben)szinte lehetetlen a sajat dropbol valo fejlesztes(persze nem teljesen, mert az ido mindent megold:))
  • Aradebil2
    ha meg gyakorlatilag kimaxoltad a játékot akkor megint nem értem a problémádat
  • j0nNyKa
    én azt ragadtam ki, hogy mákolsz a droppal, közben pedig közelében nem tartasz annak a játékban, akivel vitatkozol :D
  • Psychedelic #50929
    Miért kéne akkor egyáltalán farmolni? fillérekből összeraksz olyan geart amivel lefarmolod infernot. Képzeld nekem is van ilyen gearem, akkor most mond el miért folytassam a játékot, ha nem azért, hogy jobb gearem legyen.
    Tökjó 100 órát farmolsz van 1 olyan geared amivel letolod infernot, és aztán? Nem érted vagy nem akarod megérteni azt amiről beszélek?

Ezer éve megvan az a gear amiben tudok infernot farmolni, a kérdés az miért farmoljam tovább... ezt irtam már az első postomban is, nem látom értelmét annak hogy tovább farmoljak, mert ami előrelépés lenne az nem 1-2 millás item, hanem 20+ ha nagyon durva itemet akarok 100+ milla.

Nem farmoláshoz akarok 100 millas geart venni, nem azért kell 100 millas fegyver mert csak azzal tudnám leölni diablot, hanem azért akarok mert az a legjobb gear, és az ilyen játékokban az a végcél, hogy a legjobb gearben legyél, vagy legalábbis minél jobb legyen a karid. Az én karim már nem lesz jobb azoktól az itemektől amiket most te itt rám akarsz tukmálni hogy jó.
  • Aradebil2
    sikerült a lényeget kiragadni, akkor act3at:D
  • j0nNyKa
    act4-ben ugyanaz a drop mint act3-ban, és mérföldekkel szarabb (értelmetlen) farmolni
  • Aradebil2
    miért kéne 50-100 milliós geart venni a farmoláshoz haladáshoz? max e-peen növeléshez. nagyon rosszul csinálsz valamit, ha ennek tizedéből nem tudsz hatékonyan act1-2t farmolni, amivel igen egyszerűen megalapozhatod az "egzisztenciádat" a játékon belül

"az ATLAG gamer a mobokbol/hordokbol/ladakbol etc szerzi a penze 99%-at."

ez most komoly? kb 130 óra playtime-mal még nem kaptam meg az 5 milliós goldpickupos acsit, miközben adtam már el itemet 10 milkáért (nem reprezentatív,de haverok között ez nem kirívó, hasonló idő alatt mindenkinek volt már vmi "mákos" dropja ami 5milka felett ment el, persze ez erősen szerencse függő), valamint 5-6 itemet 1-2 milliókért, és még legalább ennyi pénz jött be a sok 50-100-500k-s itemekből
    el nem tudom képzelni hogy a d2höz képest tényleg minimális farmmal (bár lehet csak amiatt gondolom így, hogy itt játszva farmolok, ott meg gépiesen nyomtam a mefi/key stb runt) hogy lehetnek olyan emberek akik tényleg az ingame felszedett goldjukból tudnak 99%-ban pénzt szerezni, főként úgy hogy act1 infernon gyak. magatalálósan is könnyen lenyomható, és act1 jelenleg messze a legjobb farmhely egészen addig amíg játszva nem takarítod act4et
  • unknown nick
    Én nem vagyok benne biztos, hogy szeretné a Blizz eltüntetni a botokat, ami segít a gold inflálódásban, kikényszerítve az rmahzást soft-ban.
  • cookac2
    Pl ha a teleportnál időnként lenne egy kérdés amit meg ellene válaszolni v vmi ilyesmi human control, máris sokkal kevesebb bot lenne
  • unknown nick
    "Ugyanis a co-op modnak semmilyen elonye nincs"

Szerintem van. HC infernon egy állandó vegyes team-el nagyon is van értelme haladni. Mert Ah-ban nem kapsz cuccot vagy nagyon ki kell fogni. Nem beszélve arról, amit lent írtak, hogy a ranged egyedül nagy hátrányban van, de a dps-e jól jön a tímben. A kihullott rarekat pedig szét kell osztani egymás közt, ha esik és igényt tart rá valaki.
  • Psychedelic #50922
    Vagyis nem tünt el, mert ki is farmoltad, ugyanis nem vagy minuszban pénzel. Elköltöttél 1 millat farmoltál 1 millát. a rendszerben nem lett kevesebb pénz, mert hoztál be helyette ujat. A bot meg elköltött 1 millat és farmolt 100 millat.
  • Psychedelic #50921
    És ezalatt mig te 1 hét alatt a renszerből eltüntettél 1 milió goldot, illetve mig 99 másik társad szinten eltüntetett fejenként 1 milió goldot, addig 1 darab bot simán kiszedett 100 miliót 0 veszteséggel. :)
  • Psychedelic #50920
    Mennyi idő alatt fogsz te azokból a 300k-s eladásokból 50-100 millás fegyvereket venni?
    És ne gyere nekem azzal, hogy nem kell megvenni a top fegyót, mert akkor minek tovább farmolni? Akkor jó a mostani gearem is, akkor pláne nincs értelme farmolnom.
    De ha jobb itemet akarok, ha top itemet akarok, azokat nem 1 milláért árulják. És az átlag gamer is jobb itemet akar, az átlag gamer is szeretne top karit, elvileg ennek ugy kéne kinézni, hogy a hc gamer kiszedi 1 hét alatt, aki meg casual az 2 hónap alatt farmolja ki, de mivel az árak nem lefele mennek hanem felfele mint ahogy te is irtad, amit ma a HC gamer, vagy inkább a botos gold vásárló megvesz 100 milláért 2 hónap mulva 200 millát kéne fizetnie a casualnek. Ez csak akkor állna be, ha a piacon sokkal több item lenne mint amire igény van, de ez még rohadt mesze van, és nem is 1-10 milla közötti áron lesznek majd.

Ezért volt az, hogy amiért én első héten 150k-t fizettem meg 500k-t, azt rmah bejövetelekor 50-100 euroért adtam el, és ha valaki most azt az itemet amit én akkor 150k-ért megvettem meg akarja venni 20-30 miliót fog fizetni.
    Persze tudom te kiszeded a 20-30 millat csak mert minden runon esik 1 item amit most 200k helyett 300kért tudsz eladni, és hetente esik 1 amiért kapsz 2 millat.
  • Agaba72
    "A pénz nem tünik el a rendszerből"
    Azért ez így nem teljesen igaz.
    Vettem 2 hete egy fegyvert 900k-ért, vettem tegnap jobbat, a régit meg eladtam 800k-ért -15 % adó.
    Pár napja kraftoltam vagy 10 lvl 62-s övet, mind egy kalap szar volt....-400k, javítok is rendesen, és egy jó darabig, amíg nem telítődik a gem piac, addig a gem kraft nagyon viszi a pénzt.......az új fegyverembe kell egy jó loh gem, amit ha legyártok több mint 800k (300) de megvan a további 2 fokozat receptje is...egy 500 loh-s gem majd 8 milla, ami "eltűnik" a rendszerből.
  • cateran
    Az ATLAG gamer a mobokbol/hordokbol/ladakbol etc szerzi a penze 99%-at.(az utobbi 1 hetben lofaxot nem tudtam eladni sima ahban, pedig hugye-szare arulok mar mindent, azaz de..rafting matsot a botok azonnal felvasaroljak, persze csak inferno szintut) Rmah elment 2 targy, ne forszirozzuk, talan eleg lesz 1 meki menure...
  • cateran
    Tenyleg szukseges elmagyarazni mindenkinek mi az alapveto kulonbseg a cserekereskedelem (Dio2) es a penzalapu kereskedelem (Dio3) kozott?
    Nem teljesen nyilvanvalo, hogy mig D2-ben azert neked is kellett adnod valamit (amihez szerencse, turelem es jatekido kellett) addig itt eleg goldot amihez nem kell szerencse, sem turelem, csak jatekido azaz mar az se...A valami valamiert elvet felvaltotta a penzert barmit:) (a la Hofi "szopok, nyalok, gombot varrok":D)
    Az egesz allando online okossag a warez es a cheaterek ellen volt meghirdetve, (szo se rola, az egyszeri bevetel rekordokoat dontogetett a jatekkal, mert sokan megvettek, am a hosszutavu resze egeszen mas teszta...belogolok es latom, hogy vannak 93-an a general chaten, penteken, kora este 18:00-kor...ok, sokan nincsenek online es sokan nincsenek a generalon, szoval legyunk nagyvonaluak es szorozzuk fel a szamot 5000-el...nincs fel millio a vegosszeg....Masreszt meg, egyedulallo modon a kozosseg tulnyomo tobbsege -mar forumokon, ilyesmi- elitelte es lekopte a Bli$$ardot ilyen-olyan okoknal fogva, ami a D3-mal tortent es/vagy csinalt. Mindig voltak siro-rivo emberek, de meg nem lattam soha ennyire magas szazaleku negativ hangvitelt) es lassuk be kurvara nem mukodik. Ha a bli$$ csinalt volna 1 teljesen szeparalt offline modot (tehat semmifele kapcsolat nincs es nem is lehet az online karakterekkel) akkor egyreszt a megiteles is mar kategoriakkal jobb, masreszt nem lenne szopas neha a jatekkal (rubberband, lag, offline serverek single playereknek) harmadreszt toredekannyi accountot kellene monitorozni. Ugyanis a co-op modnak semmilyen elonye nincs, max fun, de mivel a jatek fun szintje az egyik legalacsonyabb, amit valaha is lattam hack and slash jatekban (lattam mar szarabb jatekot a stilusban, de nem sokat) igy ez is elegge kiesik.
  • Psychedelic #50916
    Igen HC sokkal élvezetesebb, a gyengébb itemeket is el lehet adni, és a jó itemekért se kell embertelen összeget fizetni.
    Az viszont tény, hogy pl barbár elönnyel indul a többi karival szemben. Itt kéne elöjönnie a csapatjátéknak, de valahogy nem az igazi ez se, még sokat kéne finomitani.
  • Aradebil2
    továbbra sem értem/látom, hogy az átlag gamert (heti 10-15 game átlagosan) ez hogyan befolyásolja... amit én kifarmolok 1 óra alatt azt most eladom fél milkáért, 2 hete meg csak 300k-t kaptam értük. hol itt a gond? az átlag gamer a pénze 90%-át AH-ból szerzi, így gyakorlatilag minimálisan érinti az infláció és a goldfarm botok tevékenysége
  • Szakesz
    Én úgy látom, hogy amint kiesik az első értékes cuccod, - amit jó pénzért tudsz eladni - megtörik a jég, de addig marad a klasszikus farmolgatás óránként pár százezer aranyért. 190% gold és 155% magic findból egyelőre ennyire futja. Mindenesetre nagyon remélem, hogy az első értékes drop megadja majd azt a kis lökést, amire szükségem van.
  • 1Darton1
    Én is a hc felé vettem az irányt ezek miatt. De ott is bőven lenne mit javítani. Például a melee karakterek egyeduralmát.
  • Psychedelic #50912
    Még mindig nem értem ez hogy jó annak aki játszani akar. Az első héten amit megvettél top itemet, mostanra 20x annyiba kerül. Mert akkor senki nem tette be a natalya gyürüt 150 milióért, mégha tudta hogy ez jó item akkor sem, mert senkinek nem volt annyi pénze. És szerintem még ha elég sokat tolod, mondjuk 500 órát eddig, közel se tudtál kifarmolni annyi pénzt, hogy megvegyél 1 top itemet. Persze tökjó, ha kiesik a natalya gyürü akkor 150 millat szereztél, de komolyan, hány embernek esett ki ilyen item? És még hova emelkednek az árak? mi lesz 1 hónap mulva vagy 2? A pénz nem tünik el a rendszerből a botok egyre többet farmolnak, az itemekért egyre többet lehet kérni, de ha te akarsz 1 durva karaktert, mert mondjuk itt a pvp, és oda akarod rakni magad, akkor ne találd már ki, hogy kézzel act1-et runolva, te ki tudtál szedni több miliárdot, hogy összerakj vmi embertelen karit.

Én nem látom a végét és az értelmét a dolognak igy nem is töröm magam.
  • pisztácia
    Hejj!

Mivel nincs piac topic feltennék ide egy hirdetést. Ajánlat PM-ben, vagy itt!

Köszönetem!

[IMG][/IMG]
  • Különc
    Blizzard Entertainment [email protected]

Greetings!

It has come to our attention that you are trying to sell your personal World of Warcraft account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.

You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:

https://www.battle.net/account/support/password-verify.html

If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.

Regards,

Account Administration Team
    World of Warcraft , Blizzard Entertainment 2012

Nice try, idióta nyomorék scammerek
  • Aradebil2
    meg botos itemmel. és amíg magad is farmolsz valamennyit, addig nekem is jó a gold inflációja, mert a te itemeid ára is ugyanolyan tempóban megy felfele
  • Psychedelic #50908
    Ki mondta hogy nem zavart? És ami pláne zavart 2-ben az a tppk és a többi hack, amivel élménnyé tették a HC-t.

Ettől miért lennének olcsók a cuccok? Berakod a top cuccot 50 milióért, és megveszi valaki aki egy ilyen embertöl elötte megvette a goldot.
    Ha mindenki kézzel farmolna, és mindenki szenvedne minden egyes milióért, simán nem lennének ilyen magasak az árak, mert erősen kétlem hogy bárki kézzel kitudna farmolni több száz miliót egy top fegyóért. És azért nem lesz mindenki brutál gazdag a craftolásból sem, mint a streamesek.

Ha itemet farmolna a bot mindt a 2-ben, még aztmondom igazad van, mert ott legalább kiszedték azt ami kézzel sose esett volna ki és feltöltötték a piacot, de nem itemet farmol hanem sima gold bot. Nem létezik olyan bot ami leöli neked a champ packokat és kiüti a 63-as itemet. A gold botnak meg 1 haszna van, ha goldot akarsz venni, megtudod olcsóbban. De nálam nincs tervben.
  • Dr DeViLKiNG
    Pont ezért nem jutsz olcsón hozzá, mert tele van szarva a piac botos goldal.
  • Aradebil2
    ha dio2ben nem zavart itt miért? örülj neki, legalább olcsóbban jutsz hozzá a cuccaidhoz az ah-ban (mint traden keresztül d2ben)
  • Fpocok
    Én khasim outpost-maghda szobája, utána full oasis, utána full sivatag, és az arhivumból a két oldalsó.