Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nem az az elvárás, h essen ki full naty set az elsõ 6 zombiból. Hanem hogy érezzek vmi fejlõdést a karin. Pl amikor ladderreset után csináltam a blizzsorcikat. Vettem rá a shakot, talpáncélt, talamut, ocut, etc (mielõtt vki beleköt: jsp-n vettem, nem d2marketen, meg a többin 😄). Mindegyik cucc után lehetett érezni, hogy a kari jobb lett. Itt megvennék egy andy maskot 7m+ aranyért. Megnõne a dpsem 5-8kval kb, de ugyanolyan szar maradna a kari. Ha ráköltenék még 10m+ aranyat, akkor talán változna vmit, de nem vagyok benne biztos... Na ez a gondom vele.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Újabb 'not viable@endgame' passive. <#eplus2>#eplus2>
Szerintem is böven van hibája a játéknak. Nem is azt mondom, hogy ez tökéletes. De szerintem nincs igaza annak, aki ELVÁRJA 1 hónap után, hogy napi 1-2 óra játkkal top gearben legyen.
Ez nem az a játék, és utána mi lesz, aztmondjátok, nem játszatok többet, mert ez szar unalmas, nincs content. Ha most már lenne top geared. játszanál még vele? Mi lenne az ami itt tartana a játékban.
Én is várom 1.03-at, sztem is szükséges, de azért ne essünk át a ló túloldalára, azzal, hogy napi 1-2 órával akarunk mindenet a megjelenés után pár héttel. Én is mobokat akarok ölni, de ha valakinek napi 1-2 órával ki kelett volna hogy dobjon a game x db jó lootot, akkor nekem aki jóval többet tolom mint napi 1-2 óra, menyit kelett volna kidobnia? Már a sokadik karimat kéne fullra öltöztetnem.... Ez igy jó lenne?
hja, és FUN VOLT FARMOLNI!
Egyszerûen AWESOME voltál d2-ben, akármivel is játszottál, itt meg egy a cecelégy mutatja meg hol a helyed act 2-ben...
A blizz meg hülye lenne nem kihasználni és 1000% hogy nyomatja ilyen formában majd a mikro tranzakciót ... az átlag ember úgysem lát a dolgok mögé akkor miért ne csinálná fõleg ha keres is vele.
Azért ha globális szinten gondolkoztok rájöttök nem hülyeségbõl találta ki a RMAH-t a blizz és szerintem az sem véletlen hogy egy ekkora név mellet debütáltatja mint a D3 free promó a game neve viszi sokan kipróbálják a kövi játékokban meg már ELVÁRJÁK a játékosok, hogy legyen benn a RMAH...
Mint játékos azt mondom ez baromira nem tesz jót a játéknak/játékoknak fõleg ha sikeres lesz mert akkor konkurens fejlesztõk is tuti kedvet kapnak majd...
Persze az õ szemszögükbõl nézve én is ezt csinálnám <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Elég e ahhoz hogy behúzzon a játék, mert eddig nem nagyon
hatott meg. Mondjuk már annak is örülnék ha esne valami ritka
cucc és azonosítás után nem akarnám kitépni az összes
hajamat. <#eplus2>#eplus2>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Egyrészt d2ben 1-2 naponta esett HR (1.12ben megemelték a dropot asszem), és egyébként a NULLÁRÓL 1-2 hét alatt értelmesre lehetett cuccolni a karit. Itt mi van? Átmentem infernóra, és a játék egy nagy SZAR lett. Unalmas, lassú, és az egész questrendszer egy vicc (ilyenekrõl nem beszélek most, h egy reflect grpon 2x döglök meg akkor is, ha meg sem ütnek). Játszottam 200 órát, esett 200 mffel 1 (EGY bazmeg, EGY) legendary, még nmen (akkor amúgy volt kb 20 mfem, lvl 45), 0 set, 0 recept. Csak a lószar, abból meg sok. Összegrindeltem 3kk aranyat, de még 5x ennyi kellene, h tudjak venni értelmes cuccokat. Vhogy nem vonz.
A stat pont szerzés sztem a fenének sem hiányzik (diablo2 stat pont elosztás: tegyél mindent a vit-re, VAGY 75% block, és utána mindent a vitre. ez szted érdekesebb?).
De ez amúgy mind semmi ahhoz képest, h maga a játék nem hozza a diablo hangulatot. Ez egy titan quest folytatás, MINDEN rosszal, ami megvolt a TQban, és semmi nincs meg benne a d2bõl (ami ott jó volt, azok közül).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
mindent az ah ból vettem.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Mellesleg mostmár ez a része nem érdekel a játéknak (sanszos, hogy ez nagyon a játékélmény rovására megy) majd elõszedem a d2 õt😊
Amugy meg lassan érdemes lesz kovácsolni az itemeket, ha 1 átlag jó cucc majd 15 millánál kezdödik, abból a pénzbõl hány próbálkozásod lesz valami jóra.
És nekik MINDIG TÖBB PÉNZÜK LESZ ügyvédekre, mint neked. Ergó már buktad is.
Þór vígi þessi rúnar
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem (!!!) az nem gameplay, hogy lesem az AH-t ,hogy mikor rak ki valami szerencsétlen hülye egy 1000 dps-es kardot 20K-ért, hogy aztán eladjam 20M-ért.
Ilyen esetben elõveszek valami tõzsde szimulátort vagy SimCity-t, ha bogarászni akarom a számokat.
Þór vígi þessi rúnar
Ha goldot veszek az nem kihívás.
Az a kihívás, ha magamnak kifarmolom😊
(Mint ahogy a wowban sem volt értelme venni (kb 2M elérve saját erõbõl😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez kábé olyan, mint a hazai lottó.
Te télleg elhiszed, hogy egy határon túli magyar nyerte meg a sokmilliárdot (még régebben 2000 elején) aki nem vette át a nyereményt? Hova lettek azok a pénzek?
Igaz, hogy a szerencsejáték zrt-nek mondjuk egy ilyen 2-3 milliárdos tétel nem pénz a bevételek mellett, de egy jó kis bónusznak pont jó.
És tegyük fel a geci de emberi kérdést:
Ha lenyúlhatnál mondjuk 100 millió forintot úgy, hogy nem buksz le. Ellopnád?
Szerintem a világ lakosságának 99.8% el. A maradék 0.02 meg életképtelen...
Þór vígi þessi rúnar
Viszont valóban, én hasznaltam AH-t. Ezért van a játékban. Volt olyan, hogy 10 perc alatt csináltam kb 2 milla befektetésbõl 10+ millás, mert elkaptam pár olyan itemet ami messze áron alul volt berakva AH-ba, fogtam visszaraktam 3x annyiért. Justice lantern gyürü, most a legolcsobb, 4 milla, 150k-ért vettem, string of ears öv, 750k-ért vettem 20% dmg res-ed, 5+ millat ér.
Rohadt egyszerü geart összeszedni, csak oda kell figyelni, és tudni mi az ami ér valamit és mi az ami nem. Szaros 20% mf-os kék itemeket el lehet adni 500k-ért, 2 perc alatt stb.
Ha te azt gondoltad, hogy 400 órát majd köcsög töréssel, meg mobfarmal töltesz, és kész lesz a fullos karid, akkor nagyon sajnállak. Az AH nem az ördög mûve, használjátok. Szedjétek ki ti is a geart, a sok macskajancsiból, aki az 1000 dps-es, str-es, life on hites kardot berakja 2 milláért.
Dropból nekem se volt semmi kb, talán még miliot érõ item se esett, ettõl függetlenül, valami geart azért csak sikerült összeszednem a karimra. Tény, nem törtem össze 1 köcsögöt se, és nem is tartott 1 butcher run 1 óráig.
nem csak dubaiban szórják a pénzt, úgy tûnik
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/