• Aradebil2
    miért kéne 50-100 milliós geart venni a farmoláshoz haladáshoz? max e-peen növeléshez. nagyon rosszul csinálsz valamit, ha ennek tizedéből nem tudsz hatékonyan act1-2t farmolni, amivel igen egyszerűen megalapozhatod az "egzisztenciádat" a játékon belül

"az ATLAG gamer a mobokbol/hordokbol/ladakbol etc szerzi a penze 99%-at."

ez most komoly? kb 130 óra playtime-mal még nem kaptam meg az 5 milliós goldpickupos acsit, miközben adtam már el itemet 10 milkáért (nem reprezentatív,de haverok között ez nem kirívó, hasonló idő alatt mindenkinek volt már vmi "mákos" dropja ami 5milka felett ment el, persze ez erősen szerencse függő), valamint 5-6 itemet 1-2 milliókért, és még legalább ennyi pénz jött be a sok 50-100-500k-s itemekből
    el nem tudom képzelni hogy a d2höz képest tényleg minimális farmmal (bár lehet csak amiatt gondolom így, hogy itt játszva farmolok, ott meg gépiesen nyomtam a mefi/key stb runt) hogy lehetnek olyan emberek akik tényleg az ingame felszedett goldjukból tudnak 99%-ban pénzt szerezni, főként úgy hogy act1 infernon gyak. magatalálósan is könnyen lenyomható, és act1 jelenleg messze a legjobb farmhely egészen addig amíg játszva nem takarítod act4et