• Psychedelic #50920
    Mennyi idő alatt fogsz te azokból a 300k-s eladásokból 50-100 millás fegyvereket venni?
    És ne gyere nekem azzal, hogy nem kell megvenni a top fegyót, mert akkor minek tovább farmolni? Akkor jó a mostani gearem is, akkor pláne nincs értelme farmolnom.
    De ha jobb itemet akarok, ha top itemet akarok, azokat nem 1 milláért árulják. És az átlag gamer is jobb itemet akar, az átlag gamer is szeretne top karit, elvileg ennek ugy kéne kinézni, hogy a hc gamer kiszedi 1 hét alatt, aki meg casual az 2 hónap alatt farmolja ki, de mivel az árak nem lefele mennek hanem felfele mint ahogy te is irtad, amit ma a HC gamer, vagy inkább a botos gold vásárló megvesz 100 milláért 2 hónap mulva 200 millát kéne fizetnie a casualnek. Ez csak akkor állna be, ha a piacon sokkal több item lenne mint amire igény van, de ez még rohadt mesze van, és nem is 1-10 milla közötti áron lesznek majd.

Ezért volt az, hogy amiért én első héten 150k-t fizettem meg 500k-t, azt rmah bejövetelekor 50-100 euroért adtam el, és ha valaki most azt az itemet amit én akkor 150k-ért megvettem meg akarja venni 20-30 miliót fog fizetni.
    Persze tudom te kiszeded a 20-30 millat csak mert minden runon esik 1 item amit most 200k helyett 300kért tudsz eladni, és hetente esik 1 amiért kapsz 2 millat.