• cateran
    Tenyleg szukseges elmagyarazni mindenkinek mi az alapveto kulonbseg a cserekereskedelem (Dio2) es a penzalapu kereskedelem (Dio3) kozott?
    Nem teljesen nyilvanvalo, hogy mig D2-ben azert neked is kellett adnod valamit (amihez szerencse, turelem es jatekido kellett) addig itt eleg goldot amihez nem kell szerencse, sem turelem, csak jatekido azaz mar az se...A valami valamiert elvet felvaltotta a penzert barmit:) (a la Hofi "szopok, nyalok, gombot varrok":D)
    Az egesz allando online okossag a warez es a cheaterek ellen volt meghirdetve, (szo se rola, az egyszeri bevetel rekordokoat dontogetett a jatekkal, mert sokan megvettek, am a hosszutavu resze egeszen mas teszta...belogolok es latom, hogy vannak 93-an a general chaten, penteken, kora este 18:00-kor...ok, sokan nincsenek online es sokan nincsenek a generalon, szoval legyunk nagyvonaluak es szorozzuk fel a szamot 5000-el...nincs fel millio a vegosszeg....Masreszt meg, egyedulallo modon a kozosseg tulnyomo tobbsege -mar forumokon, ilyesmi- elitelte es lekopte a Bli$$ardot ilyen-olyan okoknal fogva, ami a D3-mal tortent es/vagy csinalt. Mindig voltak siro-rivo emberek, de meg nem lattam soha ennyire magas szazaleku negativ hangvitelt) es lassuk be kurvara nem mukodik. Ha a bli$$ csinalt volna 1 teljesen szeparalt offline modot (tehat semmifele kapcsolat nincs es nem is lehet az online karakterekkel) akkor egyreszt a megiteles is mar kategoriakkal jobb, masreszt nem lenne szopas neha a jatekkal (rubberband, lag, offline serverek single playereknek) harmadreszt toredekannyi accountot kellene monitorozni. Ugyanis a co-op modnak semmilyen elonye nincs, max fun, de mivel a jatek fun szintje az egyik legalacsonyabb, amit valaha is lattam hack and slash jatekban (lattam mar szarabb jatekot a stilusban, de nem sokat) igy ez is elegge kiesik.