• SLICK
    igen tudom, hogy az MF nem hat a jobb cuccok esésére :)
    Egyébként érdekességként: szerintem Act 2-ben jobb cuccok esnek. Azért kezdtem el ott farmolni, sokkal több jó itemet találtam ott mint Act 1-en.
    Act 3-ra most próbálom összekaparászni azokat a cuccokat Ah-ban amik kellenek a Barbáromra. Még 1-2 item és tesztelek, aztán kiderül hogy sikerült-e a tervem, hogy egy egyedi 2 hand-es fegyverrel rendelkező és ahhoz igazított skillekkel tápolt Barbárt sikerült-e megalkotnom :)
    Nem nagy eresztés, de ha a teszt jól sikerül, akkor elmondhatom, hogy túlzott nehézségek nélkül viszonylag könnyedén lehet majd haladni Act 3-on és 4-en, lehetőleg kevés halállal.
    Holnap ha hazamentem, majd felvázolom nagyjából ezt a Barbár buildet és a jelenlegi cuccokat amikkel rendelkezem, hátha valaki lát benne fantáziát. Jelzem, nem olyan sok pénzbe került a felszerelés.

Jut eszembe, Kandurex, Hegi és ProGabe. Ha jól emlékszem veletek toltam hétvégén mikor Act 2-n esett egy egy kezes ilvl 63-as balta 91%-os Crit Hit Dmg-el és Str + Vita kombóval. 10 misiért nem de 6-ért úgy elvitték mint a mézes bödönt :)
    Gondoltam visszajelzek erről :D