Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti hogy tudtok játszani???

Nekem most olyan gondom támadt, hogy indítom a játékot. Ellenõrzi a patchet, nem kell újat leszedni. Indítom, beírom a jelszavam. Aztán meg kiírja, hogy lépjek ki, hagyjam patch-elni és utána játszak. Kilép, de akkor se szed le új patchet. 😞

Valakinek van ötlete???
Elõre is köszi

Avenger
Hol esnek ilyen dps-es fegyverek? Megyek én is veled farmolni. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TVelvet
eladóóó

Az egy teljesen másik világ. Mi, akik a panelházak tövében próbáljuk átharapni egymás torkát, nehezen tudjuk elképzelni, hogy létezhet más is azon kívül, amit látunk.

s0n1c
Pont ezen gondolkodtam egyébként a minap, hogy skandináv területen miért fejlõdött ki ennyire ez a scene? Még mikor cs-al toltam 8-10 éve már akkor is sokkal "fejlettebb", érettebb volt az egész azon a területen. Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam, de számomra ez mindenképp érdekes.
Looooser
LQrtam bocsi

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Az eszedbe sem jut, hogy neki ez a munkája. Az utóbbi években alaposan megváltozott a reklámszakma.

Act 4 Holy sanctum és társaiban van valami különleges dolog? pár kósza mob és semmi loot- vagy van valami trükk?
Légyszi segítsetek.

miilann04
kösz

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Egoraptor
Pontosan nem, csak annyit írtak hogy: 'later this month'
'késõbb ebben a hónapban'

jazzy
Exquisite Essencet (inferno kék mat) vennék 1100ba darabját, ha valakinek van eladó. Amennyi van.
ronihun
svéd

...

Mr_no_NaMe
Hát, kössél belém, taposd ki a belem, és szarj a tüdõmbe.

Arra akartam célozni, hogy miként tud 0-24ben diablózni, és egyszerre dolgozni? Mondjuk lehet németországban (asszem német a gyerek) kicsit más a munkahelyzet 😄
miilann04
tudni hogy pontosan mikor jön a patch ami csökkenti a gemcraft árakat?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Másnak nincs ilyen gondja?
Nekem miért van?
Eddig nem volt gond.

nekem alapban ez van beállítva:
http://enGB.patch.battle.net:1119/patch
Mire módosítsam?

Diablo 1 feeling 😉))

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Pfhuu de komoly shieldje van kungennek.... 36% block van rajta....

Get a life!

McHaals #43567
De mondom Android telóval valami miatt nem akarja megjeleníteni amit írok és nem látom 8)
Mutans Zombi
Helló!

Két kis(?) probléma van nálam a Diablo 3-t illetõen:

1., A Prnt Screen megnyomására nem csinál képet. Illetve egész pontosan a c:/<...>/dokumentumok/Diablo III/Screenshot mappába csupa 0 byte-s fájlok vannak.
Ha törlöm a könyvtárat, akkor a Prnt Screen lenyomására legenerálja ugyan a könyvtárat, de a benne fellelhetõ Screenshotxx.jpg ugyanúgy 0 byte-s, holott a könyvtárba szabadon lehet létrehozni fájlt. Mi a megoldás, vagy hogyan lehet megoldani, hogy máshova kreáljon képet?

2., Újabban minden bejelentkezéskor ez fogad:

"Account Security

Our login system has detected a change in your access pattern and your account has been locked. Additional verification is required for you to log in. Please select your verification method:

Unlock from Battle.net Website"

Ez mit is jelent? Vagy ezt intõ jelnek kellene vennem?

Tudna valaki segíteni?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Hegi90
egészen biztos.
Úgy hallottam amúgy, hogy aki jobban él mint te, és azzal foglalkozik amivel akar, az apuci pénzén él.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Laza
Megvan a további fejlõdés, csak itemekben. Manapság már nem a fejlõdési szakasz adja sok online játék alapját, hanem az endgame. Így viszont többen játszhatnak együtt egy szinten 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"a diablo érzés az, amikor kiesik a saját cuccod"

Háát, szerintem nem feltétlenül. Ha a WoW-ra mondod ezt, akkor az 100%-ig igaz, mert ott a jó dropok többsége BoP-os, így máshogyan hozzá sem tudsz jutni. Na de a Diabloban mindig is ment az, hogy egymásnak adogattuk a cuccokat. Ez így ment már az elsõ részben is és a másodikban is ... azzal a különbséggel, hogy nem az AH-ban vetted meg, hanem egymásnak dobáltuk le a földre. Szóval a Diablo érzéshez (nálam) mindig hozzátartozott a cuccok ide-oda adogatása.

Az AH annyiban rondított ebbe bele, hogy míg régen ha valakivel játszottam és volt olyan cuccom ami neki jól jöhetett, simán ledobtam neki. Itt most ez szigorúan csak a barátok között megy, mert egyébként mindenki nyomja be az AH-ba amit csak tud. Még a legelején, lvl 20 - 30 között publicban dobáltam le cuccokat másoknak, ha láttam hogy tudom mivel erõsíteni. lvl 60-on ez már luxus 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Follow the steps here:
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5593236285

The only difference is that you need to set the patch_url to:
http://enGB.patch.battle.net:1119/patch
After doing the changes to the .agent.db file, make sure you follow the steps under "Reverting the Client to the correct version."

And make sure you log onto the correct region.
Nekem most olyan gondom támadt, hogy indítom a játékot. Ellenõrzi a patchet, nem kell újat leszedni. Indítom, beírom a jelszavam. Aztán meg kiírja, hogy lépjek ki, hagyjam patch-elni és utána játszak. Kilép, de akkor se szed le új patchet. 😞

Valakinek van ötlete???

22órám van a barbárba 51es vagyok. A monkomban van 72óra

Get a life!

Aradebil2
mennyivel lenne jobb, h arra rejszolhatnál hogy naponta hány mm-t mászik elõre az a rohadt csík? és lvl 80-85 felett már lényegesen erõsebb sem lesz a karid, itemeid már megvannak... értelme? 0

Carlos
énis a townba megyek mielõtt kiülök a klozetra. <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

75 óra nem sok kissé? Én kicsit több, mint 20 nap alatt értem el a 60-as szintet, de ebbõl csak 50 órát fordítottam játékra.

Hat hogyne, es a megszakitas az megszakitas, tudod nem nyomkodtam folyamat az esc/pause gombot😛
Carlos
a 75 óra nem 24 vagy 48.

Þór vígi þessi rúnar

Minek ide kinai? En 75 ora alatt oltam fel a dh-t 60ra, es abba volt sok megszakitas.
nem a szintlépegetés a játék lényege, a kiegészítõkben se lesz több szint. vedd tutorialnak a 60 szintet.

Carlos
2 hét?
Inkább 1. De a kínaiak megcsinálják neked 1 (max 2) nap alatt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nekem egy igazán nagy gondom van ezzel a játékkal, nagyon könnyû elérni a 60-as szintet. Lehet, hogy a befektetett 10 év kevés volt, de nekem pl. D2-ben egy 89-es szintû necromata volt a legnagyobb karakterem (onnan nem is igazán tudtam továbblépni). Itt meg két hét alatt megvan a 60-as szint.

Ez gáz. Azt értem, hogy skill szinten már nem tudtak hozzáadni semmit, de a statok növekedhetnének még legalább 99-ig.

(ja, meg a másik gond a vortex, teleport, chain, mortar, invulnerable, de ez mondjuk csak fejlõdés kérdése)
Carlos
Nem is értettem... <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

Kerub
Hogy mibõl? Annó még WoW alatt a kariját eladta dubai hülyegyerekeknek. Vagy csak bérbe? Nem derült ki amíg én követtem a storyt. Elég homályos ügy volt. A lényeg, hogy valahogy mindig megoldotta, hogy legyen belöle pénze. Bár sehol nincs Athénhoz képest a srác <#nevetes1>

Szerintem.

Mr_no_NaMe
biztos apuci
Timed dungeont lehet valahogy resetelni ha nem sikerül?

AntiHero
Tegnap mutatta hol él. Nem szar hely. Azt, hogy mibõl él meg miért kifizetõdõ neki ezt csinálni huszon x évesen azt nem kérdezd. Engem is érdekelne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kerub
Uhh, elnézést. Azt hittem a wizardról írtál. Elnéztem <#circling>

Szerintem.

Mr_no_NaMe
amúgy kajak, ezt a Kungen gyereket a monitor fénye tartja életben? Azon kívül ki ez a csávó, hogy 0-24ben diablózik?
Kerub
Meg vagy te örülve? Ilyen statokkal Hell Act2ön úgy megy mint kés a vajon. Nekem fele ennyi hp, kicsit kevesebb dpsem van és ha épp nem játszom fél kézzel a cigi miatt, akkor nem halok. Arról nem is beszélve h az átlag mobot oneshotolom és az elitekkel sincs gondom.

Szerintem.

Különc
Nem látszik, no offense

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és jelzem GINO-s voltam 😊

Get a life!

Én 6 évig wow-oztam, de azóta ismerem mióta kijött a d3 😊)

Get a life!

Szerintem is nagyon jól játszik. Szerintem én a 60-as szintet sem érném el HC karakterrel, de legalábbis biztos nekifutnék egy párszor, mire a sokadik karakteremmel véletlenül sikerül.

Összességében le a kalappal elõtte! 😊