• j0nNyKa
    őszintén?
    ír egy csomó nagyon okos dolgot, amiben nem tudok nem egyetérteni vele
    de JÓPÁR (~ a fele) pontjába ha belegondolok, kikaparnám a saját szemem, ha úgy lenne, ahogy ő leírja (vagy csak szimplán egyáltalán nem értek egyet)

írok pár példát így az elejéről:
    #7 The music is repeated so much throughout the different acts
    nekem kurvára tetszenek a zenék, a diablo 3 évek óta az egyetlen olyan játék, amit nem winamp mellett játszom, hanem in-game zenével
    #8 Each character has no customisation options as to how they look like
    diablo2-ben ez miért nem volt baj? igen, azóta dragon age-en és társain nőttünk fel, de egy h'n's sose arról szólt, hogy piros a karakterem rúzsa, vagy lila - úgyis brutál full páncélokban fogsz rohangálni, és messziről, kicsiben nézed a karakted, ahogy DARÁL
    #10 The graphics are not amazing and the details aren't so good
    kurvajó a grafikai motor, bár tény, hogy kellett hozzá a darkd3 mód, hogy igazán epicnek érezzem
    grafikát baszogatni ebben a játékban... kicsit olyan nemtom, szardobálásnak tűnik
    #14 Maps, there is not enough maps in each act, the maps themselves are very small
    15x akkora northern highlands, és társai? tépném a hajamat. hack and slash b*meg, nem eltévedni akarok, hanem zúzni.
    #16 No day or night
    ez most komoly? ez visszasírja, hogy diablo2-ben nem láttál tovább az orrodnál? again, tépném a hajamat.

perpill ennél a pontnál járok - tovább fogom olvasni, de már most nagyon sokba bele tudok kötni
    azokat le sem írom, hogy nekem kurvára nem hiányzik a stat pont osztás, mert pontosan megvan a stat osztás a játékban: úgy választok geart, ahogy a statjaimat osztanám, pont, end of story
    én pakolom magamra a vitásabb dolgokat dh-val, ha lenne stat osztás, dobálnám vitára őket - mi is lenne a különbség?

na mind1, legyen neki igaza, de azért ne tekintsük már bibliának az írását azért, mert jól tördelve, rendesen megfogalmazva írta le