78986
  • markastor
    Lehet h. láma kérdés ,de az achievement-es pontokkal mit lehet kezdeni?
  • j0nNyKa
    adj rá hangerőt!! :D
    egyébként jogos, picit halk az in-game zene, a többit le kell tekerni 50-70 körülre, hogy jól lehessen hallani
  • Noodlee
    Rengeteg játéknak pedig nagyon jó zenéje volt, az elmúlt pár évben.

A Diablo menün kívüli zenéket meg sem ismerném, ha pl. a rádióban menne, mert valamiért nem hallom őket, talán a játék hevében elvesznek, vagy nem tudom.
    A hangerő 100-on van, mielőtt valamelyik okos mondaná, hogy adjak rá hangerőt :P
  • Különc
    Igen
  • ronihun
    sziasztok, valaki tudja esetleg, hogy windows reinstall után, a másik HDD-re feltelepített Diablo működik-e? Mert WoW-nál ugye lehetett ide oda másolgatni az egész játékot, csak itt nem tudom, hogy van e olyan fájl a C-n ami kell hozzá.
  • who am I 7
    ha goldah-ban felvinnék árát, akkor lehet lenne olyan...rmah-ba meg levinnék olyan 0.1-re úgy is jó lenne.De ha 0.25-ért el fog kelni, az meg még zsírabb lenne :D:D:D:D
  • skinnyman
    Na beraktam kisebb-nagyobb adagokban tome-okat és essence-eket, azért van egy olyan érzésem hogy nem fogok meggazdagodni de egy próbát megér :)
  • Eksz
    En mar vagy 2 hete nemkapok arrol mailt hogy Blizzard sent you blablabla, de a penz megjon rendesen. :F
  • Fpocok
    Nekem kiírja... viszont arról nem kapok emailt, hogy paypalra megjött a pénz... pedig kéne, nem?
  • Eksz
    Ja emailben nekem is oke, koszi, megnyugvas.
  • Avenger
    Nekem sem írja, bár én most adtam el az első cuccomat paypalra. E-mail-ben viszont jól írja.
  • Eksz
    Van masnak is olyan gondja, hogy nem jelenik meg completed ful alatt hogy mekkora osszek megy ki paypalra?
  • Dr DeViLKiNG
    Én raktam be essencet, amint megjelent AH. 2*100 meg 900+600 packben, egyelőre még egyik sem ment el. Viszont ez messze a legjobb üzlet most.
    (Page of JC average 10 eladottra meg 2.8 euro az elég gáz. Ki az a retardált aki az 50 goldos paget ennyiért megveszi. :D)
  • Fpocok
    Emberek berakják, mert miért ne... most mindenki berakja, de szerintem nem fog fogyni belőle annyi, ha egyáltalán lesz valaki olyan hülye hogy vesz.
  • skinnyman
    Jah.. Majd írj azért a fejleményekről ha megvennék/nem :)
  • Avenger
    Szerintem rengeteg van bent, szóval kicsi az esélye, hogy pont az enyémet vegyék meg(500 darabot beraktam). Gondolom időrendben lehet kivásárolni is, ha azonos áron vannak.
  • skinnyman
    Pedig average last 10 trades-re is ezt írja ami bár nem jelenti azt hogy sokan vennék ennyiért, azt jelenti hogy valaki vett már ennyiért.
    Valaki próbálta már innen 0.25-ért berakni hogy viszik-e? Én nem tudom kipróbálni, nincs real money beállítva, de gondolom nincs mit veszteni rajta.
  • Fpocok
    Amúgy meg azért annyi, mert az a minimális összeg, amiért be lehet rakni.
  • Avenger
    Legutóbbi aukcióknál ír ki árat, szóval akár vehettek is... De nemigen lehet szerintem eladni. Valószínűleg van bent 5 millió darab most 0.25-ért :D Ez a minimális ár, és is raktam volna be 0.1-ért de nem engedi...
  • Fpocok
    Kétlem, hogy elmenne ennyiért.
  • skinnyman
    Ez komoly hogy 0.25 eurót lehet kapni egy tome of secrets-ért? Valaki próbálta és el is vitték annyiért?
  • Avenger
    Hmm, elég furcsa, hogy a tome of secrets-nek is 0.25 EUR a minimál ára. Főleg hogy megvenni meg 0.26-ért lehet. :D Pedig van fent 0.25-ért is. De ki is fogja megvenni így, ha sima AH-ban 740 goldból kijön egy darab? Bár valószínűleg felmegy majd az ára, ha sokan átrakják pénzes AH-ba.
  • ShaiHulud
    zene mondjuk sehol sincs az 1-2 hoz kepest, sajnos blizzard sokat romlott a zene teren ugy 4-5 eve.
  • j0nNyKa
    őszintén?
    ír egy csomó nagyon okos dolgot, amiben nem tudok nem egyetérteni vele
    de JÓPÁR (~ a fele) pontjába ha belegondolok, kikaparnám a saját szemem, ha úgy lenne, ahogy ő leírja (vagy csak szimplán egyáltalán nem értek egyet)

írok pár példát így az elejéről:
    #7 The music is repeated so much throughout the different acts
    nekem kurvára tetszenek a zenék, a diablo 3 évek óta az egyetlen olyan játék, amit nem winamp mellett játszom, hanem in-game zenével
    #8 Each character has no customisation options as to how they look like
    diablo2-ben ez miért nem volt baj? igen, azóta dragon age-en és társain nőttünk fel, de egy h'n's sose arról szólt, hogy piros a karakterem rúzsa, vagy lila - úgyis brutál full páncélokban fogsz rohangálni, és messziről, kicsiben nézed a karakted, ahogy DARÁL
    #10 The graphics are not amazing and the details aren't so good
    kurvajó a grafikai motor, bár tény, hogy kellett hozzá a darkd3 mód, hogy igazán epicnek érezzem
    grafikát baszogatni ebben a játékban... kicsit olyan nemtom, szardobálásnak tűnik
    #14 Maps, there is not enough maps in each act, the maps themselves are very small
    15x akkora northern highlands, és társai? tépném a hajamat. hack and slash b*meg, nem eltévedni akarok, hanem zúzni.
    #16 No day or night
    ez most komoly? ez visszasírja, hogy diablo2-ben nem láttál tovább az orrodnál? again, tépném a hajamat.

perpill ennél a pontnál járok - tovább fogom olvasni, de már most nagyon sokba bele tudok kötni
    azokat le sem írom, hogy nekem kurvára nem hiányzik a stat pont osztás, mert pontosan megvan a stat osztás a játékban: úgy választok geart, ahogy a statjaimat osztanám, pont, end of story
    én pakolom magamra a vitásabb dolgokat dh-val, ha lenne stat osztás, dobálnám vitára őket - mi is lenne a különbség?

na mind1, legyen neki igaza, de azért ne tekintsük már bibliának az írását azért, mert jól tördelve, rendesen megfogalmazva írta le
  • Dr DeViLKiNG
    Talán végigolvasom a kisregényt amit írt, még talán nagy részével egyet is értek. Na és akkor most mivan? Ettől meg fog változni valami is?
    Amióta kinnt van a wow, azóta lehet tudni, hogy teljesen felesleges jó ötleteket adni a forumon, mert le se szarják. És itt a lényeg.
  • Sunrider924
    Ezert mondtam, hogy most nincs ertelme vitaznom veled. A felszines velemenyformalas atka. De nem gond, megertettem hogy nem vagy ra kivancsi, mert utkozik a velemenyeddel vagy mert azt hiszed tudod mirol ir.
  • Dr DeViLKiNG
    Minek olvassak el olyat, amit már beta óta 800szor leírtak kb?
  • berlinboy6329
    Jókat mond.100 pontból 90-el simán egyetértek.Annyi fun cuccot lehetett volna beletenni,meg változatosságot,erre kaptuk ezt a félkész fost(a 100 ponthoz képest),ami bugos is és 1.0.3a óta a rubberbandinget megszakítja néha egy kis szabad mozgás.
  • Sunrider924
    Valamiert azt erzem kar vitaba bocsatkoznom veled. Irtam hogy 100 pontba osszefoglalta hogy szerinte miert unalmas a jatek 500 ora utan. Ha nem olvastad el akkor egyszerubb annyit irnod hogy neked nem unalmas 500 ora utan, nem kell azon rugozni hogy wall of text(te) meg a tobbi felszines suletlenseg mastol hogy tldr meg kulonbenis.
    A dologban az erdekes hogy van jopar forumozo aki vegigolvasta es nem azon vannak elkepedve hogy mekora az irkalmany hanem hogy mennyire fejen talalja a szoget 100 pontbol legalabb 79ben. Amiota elolvastam azota sem tudom kiverni a fejembol azokat a gondolatokat hogy mi lenne ha ugy mukodne a craft, a dye, a party ahogy a srac felvazolja. Persze az nem a diablo 3 lenne, vagy varjunk csak talan az lenne az igazi diablo 3?
  • greyfox
    Az kemény, megjelenés óta hozzávetőlegesen átlag napi 6 óra.
    Sima ügy, főleg ha a hétvégéket nézzük, de másra azért nem nagyon juthatott időd.
  • cateran
    BS..
    Wizard:lvl 60, total time played:157 hours, 17 mins
    Monk:lvl 60, total time played 74 hours, 36 mins
    Barbarian:lvl 60, total time played:60 hours, 57 mins
    Demon Hunter: lvl 55, total time played:54 hours, 36 mins
    Witch Doctor: lvl 11, total time played:2 hours, 11 mins
    Osszesen:349 hours, 37 mins es nekem meloba kell jarnom meg ilyesmi...Valamint igen, a jatek kibaszott unalmas (de lassan visszahozza az arat:D Illetve aug. 28: GW2!!!!)
    Nem mellekesen megjegyeznem, hogy haverom csak azert vedd 1 42"-es full hd tv-t es PS3-at, mert megtetszett neki a Heavy Rain.....(olyan £700 volt akkor, ma mar kevesebbol is meglenne)Persze messzirol jott ember azt mond amit akar es screenshot vagy meg sem tortent, de hat hol nem szarom ne le, hogy elhiszed-e (vagy akarki mas) vagy sem?:P
  • ShaiHulud
    barmikor at lehet pakolni a hydrat is, olcso es nicns rajta cd.
  • Dr DeViLKiNG
    Nyilván nem, mivel 500 órát játszott a játékkal azt mondja, és unalmas. TÉNYLEG?
    És akkor most lehet sorolni a játékok listáját, ami 500+ órás szórakozást nyújt manapság (casual 99% player base Pistikének ez legalább 10 év).
  • Sunrider924
    Szerintem mindenki mashogy eli meg a dolgokat, neki ennyire megerte az uj diablo. Gondolom a 100 pontba szedett szosszenetet mar nem is olvastad vegig.
  • Dr DeViLKiNG
    Eléggé hitelét veszti a dolog ezzel az új géppel CSAK a diablora.

Short version

You spent a fortune on a pc/tv surround setup to play 1 game

You were disappointed with said product X.

You now feel like a sad Panda.

now what?

Meg ez is jó:

dear op:

China called! They want their Wall back!
  • markastor
    A random generálás sem random azért, ezt mindenki tudja. Lehet h. pont szar szériát fogtam ki.
  • who am I 7
    tldr :D
  • Sunrider924
    Lol pedig az csak afele felvezetes, szamomra a lenyeg az a 100 pont, amit utana felsorolt es ami elvileg mindenkinek, aki jatszotta a d2ot vegjatek szinten nagyon sokat fog mondani.
  • Különc
    Amikor felsorolta, hogy a pénzt amit a gépére költött elmehetett volna Amerikába, Hollandiába, Ausztráliába, megsajnáltam a srácot és leszartam mit is akar nekem írni egy oldalon át
  • Sunrider924
    Gondolom mar vegig is olvastad?