Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cateran #49862 Wait, what? Kezdjuk azzal, hogy 3 nehezsegi fok volt (normal-epic-legendary)aztan folytassuk azzal, hogy Typhoon csak az alapjatekban volt a foellenfel es mint mondtam a TQ-nak kellett a kieg, hogy egessze valjon.Aztan a kaszt kombok miatt az ujrajatszasi faktor kb 5000x-e a D3-nak.(bar alairom, hogy a hunter/dreamer nagyon faceroll volt...)
En magam casual vagyok, ha pusztan a skill szintet vesszuk alapul. Engem hidegen hagyott a D2 cookie-cutter build rendszere (akkoriban azt se tudtam mi az, ehh net se nagyon volt...)Viszont elveztem a "hentet" es hogy bizony voltak dropo0k..nem feltetlenul upgrade dropok, de olyasmik amiket eltettem "majd jo lesz vmi masik karinak" felkialtassal.
"És ezügyben biztos hogy lesz változás, csak kicsit várni kell. Elmondták, lesznek uj uniq-ok, 63as item lvl-re. Gondolom lesznek set-ek 63-as item lvl-re, és biztos vagyok benne, hogy jobbak lesznek mint most a legtöbb rare. Már ök is tudják hogy ez kell az embereknek. Aztán ha letolsz 100 act1 runt, és 100.-ra kiseik az omgwtf set item, akkor az majd biztos jobb érzés lesz."
Mar ne is haragudj, de ez engem nem nyugoz le,sot eppen ellenkezoleg. Bizonytija, hogy magasszintu faszveres folyik a blizz berkeiben, mert kulonben mi az anyamat csinaltak eddig? (kicsit trollkodtam jopar kommentel ezelott belinkelt 2008-as! D3 videoval, nomarmost ha volt gameplay video 2008-ban -marpedig volt-, akkor mi a halal faszat molyoltak az elmult 4 evben? Mert nem a ragdoll effect tartott idaig, abban biztos lehetsz. Szvsz ultek a valagukon, 2 ember dolgozott a D3 projecten, a tobbi meg segitett szamolni a WoW-bol befolyo penzt..aztan az emberek elkezdtek "hullani" es veluk az active accountok is, igy aztan gyorsan osszedobtak ezt (rengeteg mindent kivettek, ami januarban meg benne volt a zart betaban...)
Nem csillio hettel/honappal megjelenes utan kellene patchelni olyan hibakat, amiket 1 indie "ceg" sem engedhetne meg maganak, hogy bent hagyjon 1 jatekban....
"Ha valaki eltudja fogadni, hogy van AH a játékban, és hajlandó használni, elég kis összegből tud olyan geart összeszedni"
Ez igy van, csak 1 bibi...ferde a szemed? Ha nem, ferditsd...epp most jelentetted ki, hogy jo kinai goldfarmernek lenni..kvazi "farmolj goldot, vegyel geart" a jelszo (vagy csinalj ahogy tudsz..lehetsz makos is es eladsz vmit ahban csillioert, aztan ihaj-csuhaj) Ez meg nekem -es sok mas embernek se- nem palya EN akarom kifarmolni a geart MAGAMNAK, nem pedig goldot 2 pofara. (amugy Athene jo kis troll:D Nem birom a csokat, de a "D3: Get Up To 100 Million Gold in 30 Minutes" videojan elnevetgeltem 1 darabig:D)
Amugy probalgattam a jatek kozben farmolast, mert hamar elertem a contentben olyan szintre, ahol a gearem mar karcsu volt, de remenytelen.,.Mivel a valorbuff csak lvl 60-tol jar(zsenialis otlet...:S) es alacsony szinten az mf gear inkabb vicc, mint hasznos dolog, maradt a sima farm...remenytelen...a dropok 99.9%-a (es itt nem 2 perc es 2 elitegrouprol beszelek) kapasbol vendor, crafting meg..nos szerencse kell hiozza rendesen, 1 fokkal kevesebb, mint a dropokhoz, de meg igy is sok (elkezdtem csinalgatni lvl 60-on a 6 statos Phantom bow-t, de feladtam, amikor 10-bol 3-nak WD-s skillboostja volt mint stat es 620-nal egyiknek sem volt nagyobb dpse...pech mondhatni, de elegge idegesito...1 szaros filter nem telt a blizztol, hogy pl pajzsra ne keruljon mondjuk DH skillboost, mert kurvara semmi ertelme...)Apropo jut eszembe..D3 talan az 1 jatek amelyben a kovacs nem tud javitani csak csinalni, ellenben a kereskedo tud....De ez legyen a legkisebb logikai hiba a jatekban....