Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondj le róla egy darabig ! 😞
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A jövõheti 5-ös lottó nyerõszámok:
talán 3, talán 21, esetleg 32, vagy 67 lehet, hogy 33...
No offense 😛 <#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#hehe>#hehe>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az item-téma, legendary-k, stb szerintem egyszerûen egy launch design choice volt, simán el tudom képzelni, hogy eldönthették, inkább legyen minden nerfelt, mint hogy túl durva tárgyakkal telítõdjön a piac az elsõ hónapokban. Mondhat bárki bármit, de egy csomó mindent nem lehet elõre reálisan tesztelni ekkora játákosbázisnál, és szomorú vagy sem, kénytelenek most egy-két hónap igazi open bétát csinálni, mire nagyjából be tudják lõni a balanszot. Még csak az elso 3 héten vagyunk túl, de mindenki a kieges d2-höz hasonlítja, persze megvolt a knowhow, de más egy mûködõ rendszert fejlesztgetni, és más 0ról felépíteni valamit. Meg a kiegeket is el kell adni valahogy...
DH imbaságáról meg annyit, hogy kb egyetlen build van ami életképes infernón (elég ha megnézitek a def skilleket a screenshotokon), a full dex dps 2h crossbows rohangálós SS mentõs, per pill engem inkább EZ zavar, én sokkal szívesebben tolnék bújócskázós, taktikázós, szétcsapdázós, sentry-zõs játékot (ehhez jöhetne az, hogy pl az összes mechanikus cucc dmg-ét az int adja a dex helyett, hogy legyen némi variálási kényszer), vagy akár egy lassítós, bombázós, rapidfire-s életvisszatöltõs egyhelyben állós buildet, ahol a skilleket barbár/monk stílusban kell idõzíteni, tartson 5x addig, de legyen esélyem leverni a mobokat spammelt SS és fél pályás rohangálás nélkül is, ha már nem olyanok a reflexeim, mint egy 13 évesnek...
Bennem most a hiányzó event-ek és journalok megtalálása, valamint a különbözõ challenge-ek tartják fenn az érdeklõdést, no meg a többi kaszt, most épp egy monkot próbálgatok.
megjósolhatatlan, hogy milyen lesz a peccs után a helyzet, de ha tippelni kéne: valami miatt biztos jobb lesz, valami miatt rosszabb, valami úgyis lesz, ami nem tetszik az emberek egy csoportjának, valami úgyis lesz, ami nagyon tetszik... meglátjuk
én várom, nagyjából jó dolgokat írtak, kérdés, hogy ez a gyakorlatban is jó lesz-e
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
de rohadt unalmas :S:S:S
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
illetve a teny, hogy cooperative-ban ugyanakkorat fognak utni a mobok, mint egyedul, javithat a dolgon sokat!
igy mar el tudok kepzelni egy normalis csapat alapu farmolast, ahol pl. a barbar tankol, a tobbiek meg toljak a sebzest (es esetlegesen halal nelkul halad a csapat szepen, akar act3-4ben is)
ha ezt tenyleg elerik az 1.0.3-mal, nagyon josag lesz az egesz (bar oszinten ketlem, leven a meleek egyedul sem tudnak haladni)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
azt nem kozoltek, hogy DH-val ezt hogyan csinald, bar nyilvan a tobbi kasztnak is legalabb annyira nehez eletben maradni
basszus és tényleg, azt hittem csak bennem van a hiba, nagyon sokszor elõfordult D3-mal való játék közben, hogy ülve elaludtam a gép elõtt! Arra riadtam fel, hogy leesik a fejem... közben meg nyomom az egér bal gombját folyamatosan.
MadWolf#11626
Eleinte semmi mással nem akartam játszani csak barbárral, de inferno act2 felé besokalltam. Nem vagyok az a farmolós típus, vettem neki ah-ból néhány cuccot és ennyi. Act 1en kb minden 2. elit pakkot tudom elsõre lecsapni, de olyanokkal is találkozom amiket skippelnem kell, mert tizedjére is megölnek, és ott vigyorognak full hp-val.
Ezután indítottam egy wizardot, amivel normalon és nightmaren röhögve végig lehet rohanni ha szépen begemeled a felszerelésed. Hell már kicsit macerásabb volt, de ettõl függetlenül minden boss elsõre megfeküdt. Már elõre rettegtem az infernotol ahol kellemes meglepetés ért. Ah-ból 120k-ért vettem neki egy kétkezes staffot 950 dps-el még hellen, és ennyi. Ezzel van cirka 28k dps-em és 12k életem. (az összes többi itemem lvl 30-50közötti<#nevetes1>#nevetes1> ) Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel könnyebb ezzel haladni, mint a barbárral. Amíg utóbbival kerülgettem az eliteket, és csak coopban tudtam haladni, addig a wizarddal nem volt olyan elit csoport amit ne tudtam volna megölni egyedül. Még csak sk-ig jutottam el, de ha továbbra is ilyen könnyû dolgom lesz, akkor a barbárt hagyom is a fenébe, farmoljon vele órákon át akinek két anyja van.
az igazi problemat nem a melee okozza, azt elvileg kite-olassal lehet kezelni - a gond minden mas tipusu tamadassal van, amiket nehez percekig kimozogni
amugy ja, reflect damage ellen egy pontig jo az ss, en is ragyurtam a +discipre, nekem is van 3 ss + prep + 3 ss, de sok elit pakk nem dol el 6 ss alatt, utana meg 2-3 tentacle-bol megolom magam... 😊
majd ha nagyon raerek, megnezem, hogy ha felstackelek sok melee damage reductiont, kibirom-e a kisebb/gyorsabb/idegesitobb feher lenyek 1 uteset (pokok, fallenek, stb.)
az egyetlen dolog, ami nem dodge-olhato, es igazabol iszonyatos ellensege a DH-nak: a reflect damage
sajnos az ellenfel pakk 3x5milla hpjat nehezebb leverni, mint magadrol a 25k hpt...
nekem 39% 1800 dex-szel, siman dodge-ot ado targyrol pedig nem tudok
39% sajnos nagyon lutri, nem neveznem kifejezett tulelesnek, hogy neha tulelek 1-1 utest emiatt, hogy aztan a kovetkezo utes fektessen el
dex -> dodge szamok:
100 dex-->10%
500 dex-->20%
1000dex-->30%
2000dex--->40%
3000dex--->50%
namost totalisan overgearelve a dexet.. haat, mondjuk azt a 3000 - 50%-ot TALAN el lehet erni, amivel igazabol nem vagyunk elorebb - marad lutri
van 1 main (monk) +4 alt ami fejlõdik 40-5x környékén +5 mule tele baggal
plusz maxolt láda
így kénytelen vagyok ah ban is tartani dolgokat😊
BattleTag: zydar#2910
Addig, amíg Te tökéletesen szórakozol a játékkal, mit számít mások mit mondanak? Semmit 😊
Én 70+ óránál járok kb, és eddig minden egyes percét élveztem. És még rengeteget fogok vele játszani. A többi le van @@##-va 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
AH meg abból a szempontból marha jó, hogy felteszed amit akarsz és akkor azt akkor veszik meg amikor épp valakinek kell, ergo nem kell játszanod hozzá stb stb. De nekem nagyon hiányzik ez a bemegyek egy szobába és trade-elek dolog 😊 D3-ból ez teljesen kimaradt.
BattleTag: zydar#2910
A grafikai rész már szubjektív, szerintem a pályák szépek - ebben ki is merül, a sacred 2 példájánál maradva, abban is szépek voltak a pályák, mégis a világ mérete nagyobb volt jóval, és az irányítás is szimpatikusabb volt (lévén hogy forgatható a harcmezõ) a d3 nak az az egyik fõ baja, hogy az itemizáció egy kalap szar.
Plusz az AH is el van rontva (mi az hogy csak 3 attrib -ra lehet keresni?)
Nem a kasztról írtam elemzést csupán a személyes véleményemet írtam le hogy nem jön be és ennyi.... ;]
Leírtam, hogy nem jön be és kész alapból az egész kaszt nem teszik ezért nem is játszottam vele tovább lvl8-nál 😊.
Nincs bajom nekem amúgy a DH kasztal csak special nekem nem tetszik.
Meele kasztok mindig közelebb álltak hozzám :] Wizard meg azért fun mert látványos, semmi másért nem játszok vele amúgy mert elég aktívan ugrabugrál a HP ha nem figyel az ember 😄 az már nem az én idegrendszeremnek való <#idiota>#idiota>