Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Juteszembe, egy gyors kérdésem lenne a DH bajnokokhoz...
NM-en elõfordult, hogy beleszaladtam a Jailer és a Magáhozrántós kombóba. Egyszer sem haltam meg, de nyilván nem így lesz ez Inferno-n vagy akár Hell-en. Hogy lehet ezekbõl kimenekülni?
A hátraszaltós - lövõs kombót kipróbálam, de rögtön (3-5 mp múlva) visszarántottak megint.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez izgisebb. Lemegyek MF cuccal és megnézzük mi lesz...
"Izgisebb" : 2/10.
Köcsögtörés izgalmi faktora 0.1/10

Þór vígi þessi rúnar

Voyager5
Act 1-en szokták farmolni a Dank cellarban lévõ treasure-ös mobot is.
Carlos
Act 1 végét szoktam szólózni, az kábé fél óra és olyan 50-60K. Eddig egyszer-kétszer esett olyan, amit beraktam AH-ba 20-30K-ért. De kábé ennyi. Csak azt már nagyon unom. 30-40 után már ráun az ember.

Þór vígi þessi rúnar

Nem ertelek, barbarodnak inf act1 nem tul nagy kihivas mar, cursed holdtol indulsz, Wardenig mar garantalt az 5x Nv buff, ha a sok szart eladod es meg melette jonnek surun 500-1000+g a mobokbol(foleg amikor fullon porog az NV), akkor nem hiszem hogy ez nem eleg, es mindig benne van a pakliban a legendary/set, igen act1 en. A sok random insta/event miatt meg raadasul nem is olyan unalmas, en vadaszom a lore konyveket is. Akarhanyszor valamelyik havernek nincs eleg zsozsoja mindig act1en kotunk ki 2-3as coopba, es a vegere siman 500k megvan, jo esetben nemi nyalanksag is esik. Hetkoznapi munkatempo melett nekem ez eleg.
Carlos
Grat.

Þór vígi þessi rúnar

Mr_no_NaMe
kár, hogy barbi vagyok .__.
Avenger
Szerintem 5 perc, ki belépéssel. Most 10k esett, és egy 38 allreses rare csizma. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Inferno Act 2 közepe. Sok MF és SOK DPS kell hozzá. Ha nincs, akkor nincs értelme.

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
volt fent egy videó ugyanerrõl a helyrõl, wizarddal felrakja az aoe akármit maga köré (bocs nem jut eszembe a neve) az meg szépen kipukkantja neki a köcsögöket, õ meg csak számolja a zsét

MadWolf#11626

Mydgard
Goblinozni hol lehetseges?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mr_no_NaMe
160as gf-el 10-13k körönként hellen...viszont geci unalmas, és rohadtul nem 3 perc egy kör. Jó az 5-6 percnek is, ha nem több.
(cseréptörés, 1-2 zombi kaszabolás)
Carlos
Hmmm...
Lehet, hogy többet ér, mint a goblinozás... Megnézem ma este. Bár akkor most be kell majd ruháznom a GF-os cuccokra...

Kábé mennyi idõ volt 1 kör? 3-5 perc?

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
infernón 8500-at hozott egy kör, 60as goldfinddal.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

holy84
screent meg nézve tuti nem 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Carlos
All res-es cuccokból.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Mibõl szeded a rest? Intbõl?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mydgard
Siman ment, tovabbra is 2 karddal haladok, de a magasabb all resnek koszonhetoen immar akadalymentesebben. 😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Wtb inferno 1100 essece ,1100tear , brimstone
eladó diablo 3 gold. otp befizetés vagy/és nagy tétel esetén ajándék gold.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Azért a felesleget eladhatod ott még ha elvbõl nem is akarsz vásárolni. Jobban jársz mintha vendornak adogatod el 400 aranyért a jó sárgákat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Avenger
Hmm az AH lehalt. Nem enged semmit sem kirakni most. 😞

Carlos
Lehet, hogy bohóckodom majd vele énis este.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
13k-m van összesen mert soloban nyomom, AH nélkül, ez nekem priceless!

KÖSZÖNÖM!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tegnap addig nezegettuk a felesegemmel a buta hc kari meghalasokat amiket Ratbag linkelt(es nevettunk az illetokon)amig azt nem kerdeztem az asszonytol, hogy megengedi nekem is hogy fuckfuckfuck amikor meghal a hc karim? Monkot inditottam, lvl 7, elvileg hellig nem kellene megakasszon semmi, a 3 affix az, ami mar huzosabb, de nagyon kivancsi vagyok meddig jutok.
NM-en 12% GF-al 4k / kör. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

holy84
Jártam így én is, majd egy napig nem tudtam kivenni.
Mondj le róla egy darabig ! 😞

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Egyik tárgyam már fél órája Expired AH-ban, meddig kell meg várnom szerintetek, hogy Not Sold legyen belõle? Másik kettõvel együtt tettem be, azok már rég lejártak, már újra fel is tettem õket, ez meg itt beragadt vagymi.

berlinboy6329
Majd jól felmegy az ignores durability loss cuccok ára.Annyival is olcsóbb lesz a javítás.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Korrekt elemzes.<#eljen>
Carlos
Nem kicsit...Nagyon!

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Az összes többi classnál megvan ez a hiba. Sokan szeretnénk másképp játszani, mint a tuti build, de sajnos nem megy. Elkúrták.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Errõl a kommentrõl most ez ugrott be:

A jövõheti 5-ös lottó nyerõszámok:

talán 3, talán 21, esetleg 32, vagy 67 lehet, hogy 33...

No offense 😛 <#idiota><#mf2><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Carlos
true, true...

Þór vígi þessi rúnar

Engem nem zavar hogy "rákényszerítenek" az AHra, sõt, érdekes szelete a játéknak, bár még sokat kellene rajta fejleszteni, lehessen minden aukciót kommentelni, linkelni neten, eladott tárgyaknál lássam a tulajdonságokat, a keresõ is egy katasztrófa, stat-ok hiányoznak (tegeznél az ias??? lol), csak 3ra lehet szûkíteni??? Azért esnek jó tárgyak is itt-ott, de megértem, hogy ha valaki csak 1-2 órát tud játszani naponta, akkor az erõsen szívja a fogát magatalálósan infernón... de azért azt is valljuk be, infernóig el lehet jutni bármelyik kaszttal, az meg eleve nem sétagaloppnak lett tervezve.

Az item-téma, legendary-k, stb szerintem egyszerûen egy launch design choice volt, simán el tudom képzelni, hogy eldönthették, inkább legyen minden nerfelt, mint hogy túl durva tárgyakkal telítõdjön a piac az elsõ hónapokban. Mondhat bárki bármit, de egy csomó mindent nem lehet elõre reálisan tesztelni ekkora játákosbázisnál, és szomorú vagy sem, kénytelenek most egy-két hónap igazi open bétát csinálni, mire nagyjából be tudják lõni a balanszot. Még csak az elso 3 héten vagyunk túl, de mindenki a kieges d2-höz hasonlítja, persze megvolt a knowhow, de más egy mûködõ rendszert fejlesztgetni, és más 0ról felépíteni valamit. Meg a kiegeket is el kell adni valahogy...

DH imbaságáról meg annyit, hogy kb egyetlen build van ami életképes infernón (elég ha megnézitek a def skilleket a screenshotokon), a full dex dps 2h crossbows rohangálós SS mentõs, per pill engem inkább EZ zavar, én sokkal szívesebben tolnék bújócskázós, taktikázós, szétcsapdázós, sentry-zõs játékot (ehhez jöhetne az, hogy pl az összes mechanikus cucc dmg-ét az int adja a dex helyett, hogy legyen némi variálási kényszer), vagy akár egy lassítós, bombázós, rapidfire-s életvisszatöltõs egyhelyben állós buildet, ahol a skilleket barbár/monk stílusban kell idõzíteni, tartson 5x addig, de legyen esélyem leverni a mobokat spammelt SS és fél pályás rohangálás nélkül is, ha már nem olyanok a reflexeim, mint egy 13 évesnek...

Bennem most a hiányzó event-ek és journalok megtalálása, valamint a különbözõ challenge-ek tartják fenn az érdeklõdést, no meg a többi kaszt, most épp egy monkot próbálgatok.

j0nNyKa
hát ja, de valamit lépni kellett, mert most úgy áll a helyzet, hogy egyedül jobban lehet haladni, az meg elég.. antiszoc
megjósolhatatlan, hogy milyen lesz a peccs után a helyzet, de ha tippelni kéne: valami miatt biztos jobb lesz, valami miatt rosszabb, valami úgyis lesz, ami nem tetszik az emberek egy csoportjának, valami úgyis lesz, ami nagyon tetszik... meglátjuk
én várom, nagyjából jó dolgokat írtak, kérdés, hogy ez a gyakorlatban is jó lesz-e

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

na hát én hama meguntam a játékot akinek kell diablo III-accom steamesre szivesen elcserélném amin azért van jopár játék ha érdekel privi
Carlos
ehhh...köcsögtörés...

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
DH-val ez is egyszerûbb: végig gömbvillámozod a folyosót és csak szedet a lóvét.

Szerintem a skalazodast kellett volna atszamolni, igy hogy coopba 3al tobb segitseged lehet ugyanarra a champion pakkra rohadtul ertelmet veszti a solo infernozas. Igy elgondoltam hogy 4es atomcsapat, Barbar tank, monk debuffer + 2 ranged, es hamvad minden kevesebb mint 2 perc alatt. Igaz Hellen igy is nezett ki es elveztuk is nagyon. Valamiert kicsit az az erzesem, hogy most meg atesik a Blizzard a lo masik oldalara. Mondjuk jo hogy a drop chance nem lesz lenyegesen magasabb szoval meg mindig visitani fogunk TSen ha legendary vagy set cuccos pottyan.
Devil_Gy
Pl.
de rohadt unalmas :S:S:S

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Oh hje vegre ma lesz egy kis idom jatszani vegre mar csak ket ora. 8))))
j0nNyKa
sajnos ugy tunik, ra lesznek kenyszeritve a jatekosok, igen
illetve a teny, hogy cooperative-ban ugyanakkorat fognak utni a mobok, mint egyedul, javithat a dolgon sokat!
igy mar el tudok kepzelni egy normalis csapat alapu farmolast, ahol pl. a barbar tankol, a tobbiek meg toljak a sebzest (es esetlegesen halal nelkul halad a csapat szepen, akar act3-4ben is)
ha ezt tenyleg elerik az 1.0.3-mal, nagyon josag lesz az egesz (bar oszinten ketlem, leven a meleek egyedul sem tudnak haladni)

Carlos
EGy ilyen 600K / órás kéne nekem is. 😊
Hol van ez? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem ez megint egy hulye huzas a gold sinkre, de megoldhato, lesz mindig egy-ket farm nap, amin gyutom a zsozsot a wipeolasra <#zavart1> Mondjuk tele a net farm helyekkel ahol 600k/ora goldot lehet farmolni szoval ha rakenyszerulok majd utanajarok.
Omlás
Nem kéne alvásmegvonással játszani megjelenés óta <#ejnye1><#idiota><#email>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
hat, 1.0.3 utan az lesz a game design, hogy ne hasalj el, mert ugye baromi draga lesz a javitas.. 😊
azt nem kozoltek, hogy DH-val ezt hogyan csinald, bar nyilvan a tobbi kasztnak is legalabb annyira nehez eletben maradni

McHaals
"esténként fél óra játék után csukódik is le a szemem annyira monoton.."

basszus és tényleg, azt hittem csak bennem van a hiba, nagyon sokszor elõfordult D3-mal való játék közben, hogy ülve elaludtam a gép elõtt! Arra riadtam fel, hogy leesik a fejem... közben meg nyomom az egér bal gombját folyamatosan.

MadWolf#11626

Act1 mar semmivel nem nehez, kulonosen rangeddel nem az. Majd act2be kell azert boven a wasd es a perfect cd-zes, de rangeddel ez is merfoldekkel konyebb.
Ezzel nincs baj, de egyelore nem vilagos szamomra a game design: amikor elwipeolok egy champion pakkon, ha a revive 10 secen belul megtortenik a mobok hp-ja nem regenralodik (esetek 90%a) maskor viszont 3seces revive elott azonnal fullra toltodik. Namost az elso verzionak van ertelme mert a tiz kicsi indian modszerrel lefaragok akarmit, a masodikkal sok esetben eselytelen, kiveve ha meghulyul az AI. Megtortent nem egyszer, hogy sorozatba wipeoltam 3-4et ugyanazon az elit pakkon es 5ikre mintha beragadt volna a mob, all egy helyben es masodpercekig semmit se csinal, ami boven eleg magas dps-el hogy legalabb a minionokat lenukeoljam. Szabalyosan az volt az erzesem hogy segit a jatek mert erzekeli hogy nem progreszelek. Nem vicc!
Lest4t
wizard vs. barbár

Eleinte semmi mással nem akartam játszani csak barbárral, de inferno act2 felé besokalltam. Nem vagyok az a farmolós típus, vettem neki ah-ból néhány cuccot és ennyi. Act 1en kb minden 2. elit pakkot tudom elsõre lecsapni, de olyanokkal is találkozom amiket skippelnem kell, mert tizedjére is megölnek, és ott vigyorognak full hp-val.

Ezután indítottam egy wizardot, amivel normalon és nightmaren röhögve végig lehet rohanni ha szépen begemeled a felszerelésed. Hell már kicsit macerásabb volt, de ettõl függetlenül minden boss elsõre megfeküdt. Már elõre rettegtem az infernotol ahol kellemes meglepetés ért. Ah-ból 120k-ért vettem neki egy kétkezes staffot 950 dps-el még hellen, és ennyi. Ezzel van cirka 28k dps-em és 12k életem. (az összes többi itemem lvl 30-50közötti<#nevetes1> ) Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel könnyebb ezzel haladni, mint a barbárral. Amíg utóbbival kerülgettem az eliteket, és csak coopban tudtam haladni, addig a wizarddal nem volt olyan elit csoport amit ne tudtam volna megölni egyedül. Még csak sk-ig jutottam el, de ha továbbra is ilyen könnyû dolgom lesz, akkor a barbárt hagyom is a fenébe, farmoljon vele órákon át akinek két anyja van.