78986
  • cateran
    Wait, what? Kezdjuk azzal, hogy 3 nehezsegi fok volt (normal-epic-legendary)aztan folytassuk azzal, hogy Typhoon csak az alapjatekban volt a foellenfel es mint mondtam a TQ-nak kellett a kieg, hogy egessze valjon.Aztan a kaszt kombok miatt az ujrajatszasi faktor kb 5000x-e a D3-nak.(bar alairom, hogy a hunter/dreamer nagyon faceroll volt...)
    En magam casual vagyok, ha pusztan a skill szintet vesszuk alapul. Engem hidegen hagyott a D2 cookie-cutter build rendszere (akkoriban azt se tudtam mi az, ehh net se nagyon volt...)Viszont elveztem a "hentet" es hogy bizony voltak dropo0k..nem feltetlenul upgrade dropok, de olyasmik amiket eltettem "majd jo lesz vmi masik karinak" felkialtassal.
    "És ezügyben biztos hogy lesz változás, csak kicsit várni kell. Elmondták, lesznek uj uniq-ok, 63as item lvl-re. Gondolom lesznek set-ek 63-as item lvl-re, és biztos vagyok benne, hogy jobbak lesznek mint most a legtöbb rare. Már ök is tudják hogy ez kell az embereknek. Aztán ha letolsz 100 act1 runt, és 100.-ra kiseik az omgwtf set item, akkor az majd biztos jobb érzés lesz."
    Mar ne is haragudj, de ez engem nem nyugoz le,sot eppen ellenkezoleg. Bizonytija, hogy magasszintu faszveres folyik a blizz berkeiben, mert kulonben mi az anyamat csinaltak eddig? (kicsit trollkodtam jopar kommentel ezelott belinkelt 2008-as! D3 videoval, nomarmost ha volt gameplay video 2008-ban -marpedig volt-, akkor mi a halal faszat molyoltak az elmult 4 evben? Mert nem a ragdoll effect tartott idaig, abban biztos lehetsz. Szvsz ultek a valagukon, 2 ember dolgozott a D3 projecten, a tobbi meg segitett szamolni a WoW-bol befolyo penzt..aztan az emberek elkezdtek "hullani" es veluk az active accountok is, igy aztan gyorsan osszedobtak ezt (rengeteg mindent kivettek, ami januarban meg benne volt a zart betaban...)
    Nem csillio hettel/honappal megjelenes utan kellene patchelni olyan hibakat, amiket 1 indie "ceg" sem engedhetne meg maganak, hogy bent hagyjon 1 jatekban....
    "Ha valaki eltudja fogadni, hogy van AH a játékban, és hajlandó használni, elég kis összegből tud olyan geart összeszedni"
    Ez igy van, csak 1 bibi...ferde a szemed? Ha nem, ferditsd...epp most jelentetted ki, hogy jo kinai goldfarmernek lenni..kvazi "farmolj goldot, vegyel geart" a jelszo (vagy csinalj ahogy tudsz..lehetsz makos is es eladsz vmit ahban csillioert, aztan ihaj-csuhaj) Ez meg nekem -es sok mas embernek se- nem palya EN akarom kifarmolni a geart MAGAMNAK, nem pedig goldot 2 pofara. (amugy Athene jo kis troll:D Nem birom a csokat, de a "D3: Get Up To 100 Million Gold in 30 Minutes" videojan elnevetgeltem 1 darabig:D)
    Amugy probalgattam a jatek kozben farmolast, mert hamar elertem a contentben olyan szintre, ahol a gearem mar karcsu volt, de remenytelen.,.Mivel a valorbuff csak lvl 60-tol jar(zsenialis otlet...:S) es alacsony szinten az mf gear inkabb vicc, mint hasznos dolog, maradt a sima farm...remenytelen...a dropok 99.9%-a (es itt nem 2 perc es 2 elitegrouprol beszelek) kapasbol vendor, crafting meg..nos szerencse kell hiozza rendesen, 1 fokkal kevesebb, mint a dropokhoz, de meg igy is sok (elkezdtem csinalgatni lvl 60-on a 6 statos Phantom bow-t, de feladtam, amikor 10-bol 3-nak WD-s skillboostja volt mint stat es 620-nal egyiknek sem volt nagyobb dpse...pech mondhatni, de elegge idegesito...1 szaros filter nem telt a blizztol, hogy pl pajzsra ne keruljon mondjuk DH skillboost, mert kurvara semmi ertelme...)Apropo jut eszembe..D3 talan az 1 jatek amelyben a kovacs nem tud javitani csak csinalni, ellenben a kereskedo tud....De ez legyen a legkisebb logikai hiba a jatekban....
  • Psychedelic #49861
    Viszont TQ-ban nem is kötött le sokáig a játék, eljutottál a nehézség végére, megölted typhoont 30x és kidobott kb mindent, aztán kövi nehézségen megint. Ha itt is ez lenne, tele lenne a játék jo setekkel uniqokkal, aztán letolnád diablot 30x kiesne minden, és vége lenne a játéknak, lazán farmolnád infernot és nem lenne mit csinálni, mint ahogy ott se volt mit csinálni. Ez a verzió se müködik.

Tény, d3 rendszere se jó, mert nem jutalmazza különösen az eröfeszítéseid, vagy legalábbis, sokkal több erőfeszítés kell, mint amit egy korunk playere hajlandó belefektetni.
    Viszont diablo 2-ben is 100 dropból 99 szemét volt, ott már fel se vetted a rareket, itt azt mondod, minek esik a fos 50-es, ott meg azt mondtad, minek esik a fos rare, miért nem uniq, és ott se dobott jó itemet minden runra, csak értéktelen szemetet dobott, szököévente valami jót. De farmoltál tovább. Jobb módszer erre nincs, mint hogy pozitivan nézed a dolgokat, és nem azon idegeskedsz hogy esett 100 50-es item, hanem örülsz annak, hogy esett 3 ilvl 63.

És ezügyben biztos hogy lesz változás, csak kicsit várni kell. Elmondták, lesznek uj uniq-ok, 63as item lvl-re. Gondolom lesznek set-ek 63-as item lvl-re, és biztos vagyok benne, hogy jobbak lesznek mint most a legtöbb rare. Már ök is tudják hogy ez kell az embereknek. Aztán ha letolsz 100 act1 runt, és 100.-ra kiseik az omgwtf set item, akkor az majd biztos jobb érzés lesz.
    Én ezért nem is nagyon eröltetem SC-t, meg a gear szerzést, ugyis beraknak rakat uniq-ot set-et, és onnantól majd az lesz a jó gear, aztán fél év mulva megint beraknak egy rakat uniq-ot meg set-et, és ujra indul a farmolás.

Viszont, a legtöbb ember letol 50 runt, és aztmondja ez unalmas szar, fos a játék, 10 éve diablo 2-ben hány runt toltunk le egy nap, és mégse volt fele ennyi sírás se. Több ezerszer megölted baalt, diablot, mefit, ezer évente dobott vmi jót azt is más vette fel, mégis nekimentél az 1001. runnak is. Ma már erre nem hajlandóak az emberek, ha nem kapja meg a csodageart 50 óra után, panaszkodik, és elmegy olyan játékot játszani ahol megkapja.
    És azt tisztán látni, hogy sok ember tagadja, de csak az érdekli, hogy neki is olyan gearje legyen mint a stream nyomiknak, és fos a játék mert neki nem esik 50 millás loot, nem mindha athenenak kiesett volna. Pedig semmi másra nem kell az 50 millás loot, mint hogy kiabálhasd ájz klózd, és megöld butcher 2 sec alatt. (akinek nem inge, ne vegye magára)
    Nekem egy sima átlag gearem van, nagyrészt ilvl60-61 itemekkel, de simán le lehet tolni vele infernot. Mégis ha kiesne a legtöbb ember csak panaszkodna tovább, hogy mi ez a szar 61-es item 40 resel meg 100 vitel, miért nem 63-as item esik nekem, holott tökéletesen alkamas item arra, hogy végigtoljuk infernot, más meg jelenleg nincs a játékban.

Ha valaki eltudja fogadni, hogy van AH a játékban, és hajlandó használni, elég kis összegből tud olyan geart összeszedni, amiben lehet farmolni infernot, illetve ilyen geart, nem is olyan nehéz kiütni, mert közel se kell top itemnek lennie, söt még ilvl63-nak sem. Ha meg valaki embertelen durva geart akar, akkor fogadja el, hogy ezért embertelen sokat kell szopni, és embertelen sokat farmolni.
  • cateran
    Ja, csak ugye act 1 ea act 2 kozt volt 1 hangyanyi kulonbseg (inferno ofc)
    Letoltam act 1-et, facerollos farmolas volt mar benne minden, aztan atblattyogtam act 2-be es az 1. feher trashmob ugy szajonvagott, hogy azota is csak bebipapit eszik a wizardom...Arrol nem is szolva, hogy gear kifarmolas kozel lehetetlen...Csorikamnak osszesen 3! upgrade esett a szamtalan act 1 farmolas utan. Ez igy nem fun, ez igy 1 nagy 0...Aztan nerfeltek act 2-t, elblattyogtam vele a kozepeig es eluntam...ugyanolyan hiperszar dropok mindenutt es en mar agyfaszt kapok a sok szaros ilvl 52-60-as fostol. Alairom, legyenek a legjobb dropok a jatek vegenel, ahol igenis legyen a legnehezebb.(vagy legalabbis az esely rajuk legyen sokkal, de sokkal jobb act 4-ben) de ne lootoljak mar ilvl 52-es targyat olyan nehezsegi fokozaton, ahova lvl 60 alatt be sem enged a jatek...
    Az 1 dolog, hogy a 2 tier kozott esetleg nagy ugras van, azzal nem lenne bajom HA normalisan lehetne gearelodni....D2-ben sem zavart, amikor normal utan az 1. tuskes sundemon szarra vert a kovetkezo nehezsegi fokozaton..mentem vissza es farmoltam..(H&S jatekok errol (is) szolnak...ezen kar lovagolni, mint ahogy egyesek teszik. Ez most nem neked, hanem csak ugy)
    A TQ-t nem isteniteni akarom, mert azert annak is kellett 1 kiegeszito, hogy fullos legyen, de a gearelodes es a fun faktor kategoriakkal volt jobb(igaz nem volt gah, meg rmah...volt viszont hihetetlen mennyisegu set es legendary szintu drop minden kasztkombonak es majd minden szintre)
  • Psychedelic #49859
    De te azt mondtad, hogy ez a dolog nem érdekel. Nem értelek, egyik commentben azt irod, te csak haverokkal akarod tolni, és nem érdekel más milyen gearben mit csinál, aztán meg felhozod athenet?

De ez monduk a legtöbb embernél igy van, ök csak játszani akarnak szórakozni, nem érdekli öket a gear, nem akarnak a legjobb gearben lenni, az se érdekli öket hogy más végigtolta ifnernot ök meg nem. Aztán mégis azért sirnak, hogy nekik miért nem esik ki a top gear, meg más miért veszi meg AH-bol a legjobb geart, minek van AH, és más miért tolja le infernot ö meg miért nem tudja.

Legalább magunknak ne mondjunk ellent.
  • Psychedelic #49858
    Ezt ne nekem mond, olvasd el azt is amire reagáltam. Nem én irtam, hogy egyszerü a játék, és régen jobb volt, én pont azt irtam, hogy nem lehet mit berakni egy hns-be, amitől nehezebb lenne. És tőle kérdem, ő mivel nehezítene, mert a talentezés meg a stat pont elosztás az nem nehezítés.

Amugy meg TQ-ban is legnezebb fokozaton 1 hiteltek a mobok ha szar volt a geared pont mint itt, tök ugyanaz a 2. Itt se 1 hitelnek ha jo a geared.
  • Akronomus #49857
    Lattad te mar pl. Athene csukott szemes produkciojat? Vagy epp a speedkill gyujtemenyet? Azokkal a vidikkel csak annyit bizonyit, hogy van az a gear a jatekban, ami mar melloz minden skillt. De ahhoz meg horribilis osszegeket kell beleolnod a jatekba. Hat koszi Blizz, de nem kerek belole...
  • cateran
    Megis mi a halal f..nak kell skill 1 H&S jatekhoz? A stilus vilageleteben arrol szolt, hogy hoskent zillio gonosz enemyt hentelunk fel (a D3 inkabb H&R-Hit and Run, mint Hack and Slash...)
    En foleg a TQ-t toltam es az maximalisan jo H&S volt..meg lehett halni benne(de meg hogy:D), de a nehezebb reszek nem azt jelentettek, hogy x mob kap 1 10x szorzot mindenre, aztan 100 km-rol one shotol...
  • Psychedelic #49855
    "Mi más elemet lehetne beépiteni, a gearen kivül, ami előhozná a skill faktort?"

Jó ez a mondat igy értelmetlen, mi mást lehet a gearen kivül beépiteni, ami megneheziti a játékot, mit lehetne berakni, hogy a skill számitson?
  • Psychedelic #49854
    Én nem hiszem, hogy a diablo 2 bonyolultabb lett volna, sok stilusnál egyszerü lett a játék, de a HnS sose volt nehéz, diablo 2-t is végig tudtad tolni bármilyen buildel, max valamivel nehezebben, de végig toltad. Itt meg pont hogy nem lehet minden buildel végigmenni infernon, és pont hogy nem lehet minden gearel végigmenni a játékon.
    Hiába egyszerüsödött a dolog, ez a játék nehezebb lett, és pont nem a fiataloknak nehezebb, hanem az idősebbeknek, akik elvileg még játszhattak azokban az idökben, amikor az volt 1 játék lényege hogy nehéz legyen.
    Persze nagyrészt a játék nehézsége, csak a geareden múlik, de ezen nem hiszem hogy tudtak volna változtatni. Ha stat pontot kelett volna osztani, meg nem lenne jó minden build, aki elakad az simán megnézné neten milyen build a jó mire ossza a pontokat és utána letolná. Mi más elemet lehetne beépiteni, a gearen kivül, ami előhozná a skill faktort?
  • Akronomus #49853
    Bétában még volt egy szép kis oszlop, ami lehetővé tette a retalentot, simán jó volt az is. Így nem lettek volna gondok ezzel se, csakhát, a mai "fiataloknak" készülnek a játékok, akik meg nem akarnak "megtanulni" játszani egy játékkal, csak püfölni a gombokat...

Nézzük csak pl. az FPS játékokat, annó fix Hp-d volt, elfogyott, meghaltál. Max elsősegély ládákkal tudtad gyógyítani magad, meg hasonlók...
    Manapság meg mindenhol ez az "bevérzik a szemed" baromság van, és ha bebújsz egy fedezék mögé, varázsütésre meggyógyulsz, aztán mehetsz újra leforgatni a Rambo 1-2-3-4-et....

Egy-egy 10-15 évvel ezelőtti játékkal való "mesteri szinten" való játszáshoz, nem 5 perc kellet, meg emellett meg is kellet tanulni, mi merre-hogyan működik. Manapság meg - leülsz oszt játszol - ....
  • Akronomus #49852
    Inferno kőkeményen coop játékra lett kihegyezve, mert nagyon is kell a tank-dps felállás. Igaz single-ben is végig lehet tolni, de oda már kell cucc és skill is bőven.
  • Psychedelic #49851
    Nah ez szerintem is igy van, én is jobban szerettem azt a rendszert, de ha megnézed, az emberek 90% ezt hülyeségnek tartja, tegnap is ez volt, a téma, minek a stat pontot elosztani, ugyis mindenki ugyanugy osztotta el, minek a fix talent, a casuelek, örömtáncot jártak, hogy bármikor át lehet talentelni, mert nekik nincs idejük 3 sorcit felhuzni 3 build miatt stb.

A nép azt akarta hogy ezek eltünjenek diablo 3-ból, szóval fel lehet ezt hozni hibának, de sajnos ebben a blizzard csak azt tette amit a tömegek akartak.
  • Akronomus #49850
    Én egy olyan elnevezést ismerek hogy: GOLDABLO3 - Lord of Auctionterror
  • Akronomus #49849
    Erre sem nehéz a válasz: A karaktered testreszabása.

Ott miden szinttel, egy kicsit erősebb lett, és úgy osztogathattad a statokat, és skilleket, ahogy neked jólesett. SAJÁT karaktert kreálhattál- EGYEDIT!. / Ha most azzal jössz - de hát voltak fix buildek meg ..... , erre meg annyit mondok, hogy én nem egy előre megírt séma szerint akartam játszani, az volt a funfatkor, hogy én magam jöttem rá mire jó pontot tenni, és mire nem, és kialakíthattam a saját játékstílusomnak a legmegfelelőbb buildet /

Ez nincs meg a Diablo 3-ban, fix skillek, fix statok...Egyedül ami 2 kari között a különbség azok az itemek. Ha cuccot cserél a 2 delikvens, konkrétan megkapják egymás karakterét...semmi sajátosságot nem kap a karaktered ha te játszol vele. Ez szerintem gecire hülye egy megoldás lett, nem értem minek kellet ennyire lebutítani.
  • unknown nick
    "Ha aztmondod haverokkal együtt játszás miatt volt fun a játék nem érdekeltek mások, nem érdekelt hogy neked legyen a legdurvább geared, akkor mi zavar diablo 3-ban?"

Egyébként szvsz ez egy kulcs eleme a 3-nak. Inferno-tól szerintem team game, mert ott én úgy érzem belép a tank, dps, support kari szerep. Ha haveri körrel megy a játék úgy lehet a legjobban fejlődni. Szerintem egy ügyes 4-es team gyorsabban darál, mint singleben egyedül valaki. Végén mindenki bedobja a rare-t, amit talált. Ha kell valakinek felveszi, ha nem aki találta eladja.
  • cateran
    Set itemek, uniqueok gyujtese a kovi karakternek pl...en imadtam a set itemeket kirakosgatni, tokmindegy volt, hogy magas vagy alacsonyszintu, jewelek, rune-ok, gemek (sokkal tobbfele gem volt a jatekban, mint D3-ban azaz volt 2 frappans elnevezes az angol nyelvu forumokon a jatekra: AH:The Game illetve Auction House Tycoon 3:D)
  • Psychedelic #49846
    Ha azt nézem csak amit írsz, akkor miben volt más diablo 2, ha ott megölted hellen diablot, mi maradt utána? Az item farm, meg hogy szintezz 99-re. Az item farm itt is megvan, nincs 99-re szintezés, de mindenki azért sirt, minek 99, csak a noliferek érik el.

Mi volt az ami a 2-ben hell diablo kill után azt az érzést hozta hogy ezt + ezt még meg kell csinálnod? Mert semmi más content nem volt a játékban ott sem, mint a gearezés, meg a szintezés.
    Esetleg az új kari huzás.
  • Akronomus #49845
    És tudod miért működik jobban a HC mint az SC? Könnyű a válasz -> RHAM...... teljesen tönkretette a "gazdaságot", néhány cyberparaszt bevásárolt apuci mastercardjáról, és arccal levesz mindent. Mi meg nem tudunk értelmes cuccokhoz jutni, mert ezek és a botok miatt a csillagos eget verik az árak.

RMAH nélkül, sokkal élvezhetőbb lenne a game...
  • cateran
    "Ah-ra meg nem vagy rákényszerítve, csak ha nem használod lényegesen sokkal késöbb fogsz eljutni inferno végére."
    BS...3 db 60-asom van es 1 55-os (arra a kerdesre, hogy miert jatszom a jatekkal, ha nem is tetszik: GW2-t varom, vagy a megjelenesig vagy addig tolom a D3-at amig vissza nem hozza az arat rmahbol..amelyik hamarabb bekovetkezik:D Long way to go, de azert mar alakul:P) Aztan a blizz tehet 1 szivesseget es eltakarodhat a busba a szarjaval egyutt:P) Na, szoval..kb 5-10 szintel alacsonyabb a drop ilvl, mint a te aktualis szinted (altalaban..indulj csak ki inf act 1-bol...boost utan! ilvl 52-63 a skala...elotte meg ilvl 52-60,61 volt? Ugyanez ervenyes a lejjebb levo tierekre is...Igy aztan annak az eselye, hogy pl hellben olyan gear essen, ami jo es upgrade, akar csak par szempontbol...nonsense...a lotto 5-sore tobb az esely...amikor a DH-mnak 250 dpsu fegyverek estek, akkor ahban 340-est tudtam neki venni a szintjere...etc. Egyszoval, de a D3 az ahra van kihegyezve es de, hasznalnod kell.
  • Psychedelic #49843
    Az tény, hogy HC AH piszok jó, infernon annyit toltam HC-ban, hogy bementem act1-ben a városba, mégis lassan jobb gear lesz a HC karimnak, mint ami a SC karinak van. Tolok napi 2-3 hell act3 runt, és kb mindent el lehet adni ami egy kicsit is normálisabb, napi 1-2 óra játék elég ahoz, hogy legyen pénzed megvenni a legjobb itemeket is AH-bol, mert SC ah töredékéért árulnak mindent. :)

Ahogyan most HC müködik, valahogy igy képzelhette az egész játkot blizzard, és ha SC-ban is igy játszanának az emberek, fele ennyi sírás nem lenne.
  • Akronomus #49842
    Ami engem zavar a Diablo 3-ban, hogy nem érzem a feelingjét, mint annó az elődeinek. Azok bármikor a monitor elé tudtak engem órákra szögezni, akár ha haverokkal toltam épp, akár ha egyedül zúztam neki.

Tudjátok az az érzés, mint mikor néztek egy sorozatot, és annyira kíváncsiak vagytok, hogy mi lesz a következő részében, hogy nem bírjátok kivárni.

A Dio3-nál, meg csak néha jön meg a kedvem, nincs olyan érzésem, hogy nekem márpedig még ezt+ezt meg kell csinálni, mert még nem fejeztem be rendesen. Nincs nagy cél..megöltem Inferno Diablo-t, és nem tudok a farmoláson kívül mit csinálni. Max húzom az altomat, vagy épp fun-olok haverokkal, és kész,egyszerűen nem köt le annyira, mint vártam... / HC-val meg nem fogom szopatni magam, amíg laggzik mint a vesztés, több havernak is atomlagg miatt halt meg a karija /

Nagyon jól tudjuk, hol van a Blizzard a játékgyártók listáján, és kicsit tartalmasabb játékot vártam volna tőlük, az előző 2 részt figyelembe véve, így szerintem elég karcsú még a game.
  • Psychedelic #49841
    Ha tradelsz, is a saját munkád gyümölcse, hiszen azért az itemért is adnod kellett valamit. Akkor lenne igaz amit mondasz, hogy más érdeme, ha ingyen kapnád az itemeket.

Ah-ra meg nem vagy rákényszerítve, csak ha nem használod lényegesen sokkal késöbb fogsz eljutni inferno végére. Ha aztmondod haverokkal együtt játszás miatt volt fun a játék nem érdekeltek mások, nem érdekelt hogy neked legyen a legdurvább geared, akkor mi zavar diablo 3-ban?

Tolhatod haverokkal, haladhattok a saját tempótokban, ha nem érdekelnek mások, akkor mit számít, az AH? Mit számit hogy valaki megveszi a durva geart? A te játékod nem rombolja ezzel, nem fogsz vele játszani, ö meg ugy érzi jól magát, ez van.
  • unknown nick
    Részemről azért, mert nagyobb a kihívás sokkal. Nekem a 3-ban egy hatalmas óriási ++++-t jelent.
    Az elődben bejoinoltam egy gémbe, majd egy gyors "tele-TP-bosskill-logout". Mindez mint endgame. Nem volt egy megerőltető mutatvány. 3-ban pedig a mai napig nem tudtam eljutni inf diabloig.

A blizz azt mondta abba mi a játék, hogy 10 perces Baal runokat csinálnak? Ezért lebutították a főellenfelek dropját, rákényszerítve minket, hogy menjünk végig a mapon és játszunk, ne fél ujjal peckelve az egeret ásítozva menjen a farm :) Mai napig nem fér a fejembe az miért negatívum, ha egy játékkal játszani kell. Senki se hozza fel, mint opció pl. pindle-t, mert annak olyan alacsony volt a drop rátája, hogy azt csak bottal volt érdemes farmolni. Vagy nagy betegen monotonitást tűrőnek kellett hozzá lenni.

Azt elismerem a dropráta frusztráló lehet softcore-ban, mert a 24/7 játékosokat nem lehet utol érni az AH-ban, cucc pedig alig hullik. És tuti rommá botozzák a farmerek. HC AH mérföldekkel kiegyensúlyozottabb, pont azért mert az inferno nehéz. Engem az rm nem mozgat. Pár € nem éri meg a softos problémákat.
  • Akronomus #49839
    Egy szó mint száz - Élveztem a Diablo 2-vel töltött minden percet, mikor a sulinak vége lett, rohantam haza, hogy tudjak játszani a kis barbárommal. Miután nálunk is be lett vezetve a net, akkor ismerősökkel toltuk együtt, nem nagyon érdekelt senki másnak az eredménye rajtuk kívül, vagy hogy mekkora faxt növeszett valaki a játék alatt, mit csítelt össze magának, vagy vett meg csilliárd goldért/real-money-ért.

3 Ladder resetet éltem át, és utánna letettem a lantot, nem igazán akartam vesződni vele, simán maradtam a haverokkal való multizásnál, hisz számomra az a fun. / És akkor még nem volt Über Tristram /

"Az hogy abban az offline egy opció volt és azt hasonlítod össze egy online játékkal."

Ember a Diablo-ról beszélünk, nem egy MMO-ról ahol össze vagyunk zárva XY másik emberrel. Nem muszáj random emberekkel játszanod, játszhatsz csak haverokkal, vagy egymagad. Nem igazán online game, hanem nevezzünk inkább 4 fős cooperatívnak. Az egy dolog, hogy úgy van megoldva, hogy folyamatos összeköttetés kell egy szerverrel - kalózvédelem...nem játékforma..ne keverjük.

Engem most sem érdekel senki másnak az eredménye, én haladok a saját tempómban, élvezem úgy a game-t ahogy nekem tetszik. Haverokkal eljátszogatnom, de a public game-nek még csak a közelébe sem megyek, nem érdekelnek a random emberek.

Mindenkinek más a véleménye, mindenkit más és más tölt el boldogsággal. Mindenkinek szíve joga eldönteni ezt. Én ezt a tényt belátom, nem vagyunk egyformák, és ez épp így jó.

Én trade nélkül is élveztem teljes mértékben a játékot, szép emlékek maradtak meg bennem. A játékot nem a trade-re tervezték, így nem is láttam a használatának az értelmét. Sokkal jobban éreztem attól magam, hogy elmondhattam, igen, ez az én karakterem, én raktam ki minden skilljét,statját, úgy ahogy én akartam, én szedtem össze neki minden cuccot, nem más által farmolt itemekben feszítettem. " A saját munkám gyümölcse ", az én időm lett beleáldozva a karaterbe.

A Diablo 3-ban meg sajnos a játék elég oszlopos része a trade, nélküle nem tudunk haladni, hisz olyan felemás a droprate. Kicsit zavar, hogy rá vagyunk az AH-ra kényszerítve....
  • Psychedelic #49838
    Nem bazdmeg, én nem dolgozok, nekem nincs családom, sőt engem farkasok neveltek, és egy pincében élek ahova nap se süt be. Elmész ám te tudod hova, mert aki napi 2-3 órát játszik az már nolifer köcsög?

Szánalmas vagy, ha meg a családod a munkád meg a gyerekeid melett neked nincs időd napi 1-2 órát játszani, akkor ne játsz, legyél a családoddal. De az vicces, hogy persze NEKED van családod munkád gyereked, de éjfélkor még van időd fórumon sirni meg amugy is csak egész nap nyavajogni...
    Most miért nem a kedves feleséged melett alszol? éjfélkor mit ülsz még a gép elött? Nagyobb nolifer vagy te itt mindenkinél, csak ezt a jó indokot találtad arra, hogy életképtelen vagy még ahoz is hogy hellen végigmenj.

Amig nem ismersz, fogalmad sincs arról ki vagyok, te itt ne okoskodj arról, hogy milyen is az én életem, törödj a magadéval. Ha meg olyan idős vagy, jó lenne ugy is viselkedni, mert bizony itt te vagy a legnagyobb kisgyerek.
  • setuh
    Csak azt nem ertem,hogy akik annyira vedik a jatekot,az hogy nem zavarja oket,hogy egy Blizzard,a vilag legjobb jatek kiadoja legalabbis szerintem,kiad egy gyengebb jatekot mint az elodje?
  • Frank99
    napi pár óra?
    akkor még nem vagy dolgozó ember, vagy nincs család, gyerek....

és amikor lehülyézed őket(engem is közvetve, visszaolvasva kaptam tőled, csak nem reagáltam rá) nézzél egy kicsit magadba. hogy kinek is kellene szólnia egy gámának, meg úgy általánosságban, aki nem ért rá NAPI több órát tolni VALAMIT.....

LEHET nem az ÉN korosztályomnak szólnak a gámák úgy általában , de azért ne legyünk még überallesek, mert azokat is pofánbaxták ám.....
  • unknown nick
    "Offline módba, egyedül is élveztem a Diablo 2-őt, és végig tudtam vinni. Nem értem mi ebben a hihetetlen"

Az hogy abban az offline egy opció volt és azt hasonlítod össze egy online játékkal.

Te akkor soha nem vadászhattál über diablora, téged soha nem reseteltek ki, így nem is voltál rákényszerítve a trade-re, rommá tápolhattad különböző progikkal a karaktered. Az esszenciáját nem élted át, dio2 volt maga a megtestesült tréd! Ha nem lenne igaz, amit mondok nem létezne a d2jsp. Vagy a quakeneten az irc-s trade csati, ahova felpakolhattál egy reklám botot, hogy játék közben is tudj kereskedni. Ha ez kimaradt nem ismered a diablo 2-t.
  • Psychedelic #49834
    Túl sokat vártatok a játéktól, én már előre leirtam a játékot ahogy jöttek az infók, és ahogy láttam hogy köze nem lesz a 2höz. Azt gondoltam, egy casual fost fog kiadni blizzard, mert ez kell a népnek, mert mindenki isten akar lenni, és ha nem kapja meg akkor sírás van. Megvenni is csak azért vettem meg, mert a diablo 2 volt nekem a no1, és ott kellett hogy legyen a polcon, meg úgy voltam vele ha csak 1x végigtolom és elleszek x órát már mind1.
    Annyira leirtam a játékot, és szart vártam, hogy én végül még igy is kellemesen tudtam csalódni, holott én visszasírom a 2. részt. :)

Nem sokra számítottam, de sikerült találnom pár célt, amiért érdemes játszanom. Az első ilyen az volt, hogy letoljam infernot, ez megvolt, most a 2. célom, hogy HC-ban is letoljam, ezzel még elleszek 1 ideig, aztán a kövi cél az lesz, hogyha kijön a pvp, akkor összerakjak pvp-re egy embertelen barbárt, és pörgessem, ha már nem lesz elég, akkor ugyanez HC-ben. Közben meg csak javitgatnak. Nem rohanok, kényelmes tempóban játszogatok, napi pár órát, mikor mihez van kedvem és csá. Persze ehez az is kell, hogy túl tudj lépni a berögzült hülyeségen. El kell fogadni hogy van AH és használni, ha képtelen vagy nem játszol, el kell fogadni hogy nem fog jó legendás esni mostanában, nem fogsz durva setben futkosni és nem fog soha kiesni az embertelen gear a karidra, ha nem tudod ha képtelen vagy, nem játszol. stb

Ha elfogynak a célok, nem játszok többet, ha neked 200 óra után elfogytak a célok, akkor ne játsz többet. Ha meg haragszol blizzardra, ne ugy büntesd öket, hogy rmahval tömöd a zsebüket, ne játsz többet és csá.
    Ha szerinted szar a játék, de szopatod vele magad tovább az meg már a te hülyeséged.
  • 1Darton1
    Azokat az összefüggéseket csak Te látod, szóval az nem csoda, hogy én nem.
    Én mindeközben azt csinálom szabadidőmben, amit élvezek is. Perverz egy szokás.
  • Noodlee
    Azért a Dungeon Siege 2-ből sikerült a goblint egy az egyben kiollózni :)
  • unknown nick
    "Mindenesetre én remélem, hogy majd az X-edik pacth után, már visszajön a régi Diablo feeling a játékbba."

Szerintem az elúszott a dio2-nél. Az igazi feeling dio1-ben volt. Ott nem volt baj, ha kipörgettük egy 1-2 este alatt bneten. És nem untuk meg újra játszani.
    Végül már azon versengett a hun-1 ki tudja kevesebb cuccal (pl. fegyver nélkül) leütni diablot :)
  • unknown nick
    "EA szarjait is megvették 10 évig"

Én az ra3-at kedveltem, baromi jónak tartottam az online módot, egyedi pörgős folyamatos harcmodorával. Sajnos iszonyat volt a support és egy gané lett a ladder a cheaterek, disconnect hackerek miatt.

Letöltöttem és annyira bejött, hogy meg is vettem nem sokkal később. Ra4 shift+del sorsra jutott.
  • Akronomus #49829
    Már mért lett volna kizárt? Én mikor kezdtem a Diablo 2-es pályafutásom, még nem volt net a házban. Max csereberélni egy Lan-party keretében tudtam csak, de ez nem volt annyira gyakori dolog.

Offline módba, egyedül is élveztem a Diablo 2-őt, és végig tudtam vinni. Nem értem mi ebben a "hihetetlen".
  • yesname #49828
    Látom neked értelmezési problémáid vannak, pontosabban nem látod az összefüggéseket.
  • Akronomus #49827
    Lol már én sem tudok írni :D

* De ezt a randomfaktort, ami a Diablo-t Diablo-vá tette/teszi, szerintem a 3-mal túllőttek vele egy kicsit, túlságosan is a "szerencsén" múlik minden. / Ahogy yesname írta = póker - de ha pókerezni akarok, akkor pókerezek, nem Diablo 3-mazok /
  • unknown nick
    "Diablo 2-t simán meg lehetett oldani Trade nélkül..."

He? Azt hogy csináltad? Kizárt hogy kiraktál egy rúnaszavas cuccot trade nélkül...

• Akronomus #49825
    A felsoroltak közül minddel játszottam, és a Dungeon Siege 3-mon kívűl, szerintem mind remek darab. ( A DS3 már inkább RPG mint Hack'n'Slash )

A Diablo azért tűnt ki ezekből, mert random területekkel és random cuccokkal bővelkedett, a többiekkel ellentétben, ahol statikus, előre legyártott mapon mentünk végig, és már 2.-jára mident tudtunk, mi-hol-merre-hány méter.

De ezt a randomfaktort, ami a Diablo-t Diablo-vá tette/teszi, szerintem a 3-mal kicsit túllőttek vele egy kicsit, túlságosan is a "szerencsény" múlik minden. / Ahogy yesname írta póker - de ha pókerezni akarok, akkor pókerezek, nem Diablo 3-mazok /
  • yesname #49824
    Mondtam, hogy szar a játék? Nem. Azt mondtam, nem jó. Ez nem azt jelenti, hogy szar. Jól el lehet vele lottózni, de akkor sem jó hack and slash.
  • Hegi90
    "lelki maszturbáció" szép megfogalmazás