• Psychedelic #49861
    Viszont TQ-ban nem is kötött le sokáig a játék, eljutottál a nehézség végére, megölted typhoont 30x és kidobott kb mindent, aztán kövi nehézségen megint. Ha itt is ez lenne, tele lenne a játék jo setekkel uniqokkal, aztán letolnád diablot 30x kiesne minden, és vége lenne a játéknak, lazán farmolnád infernot és nem lenne mit csinálni, mint ahogy ott se volt mit csinálni. Ez a verzió se müködik.

Tény, d3 rendszere se jó, mert nem jutalmazza különösen az eröfeszítéseid, vagy legalábbis, sokkal több erőfeszítés kell, mint amit egy korunk playere hajlandó belefektetni.
    Viszont diablo 2-ben is 100 dropból 99 szemét volt, ott már fel se vetted a rareket, itt azt mondod, minek esik a fos 50-es, ott meg azt mondtad, minek esik a fos rare, miért nem uniq, és ott se dobott jó itemet minden runra, csak értéktelen szemetet dobott, szököévente valami jót. De farmoltál tovább. Jobb módszer erre nincs, mint hogy pozitivan nézed a dolgokat, és nem azon idegeskedsz hogy esett 100 50-es item, hanem örülsz annak, hogy esett 3 ilvl 63.

És ezügyben biztos hogy lesz változás, csak kicsit várni kell. Elmondták, lesznek uj uniq-ok, 63as item lvl-re. Gondolom lesznek set-ek 63-as item lvl-re, és biztos vagyok benne, hogy jobbak lesznek mint most a legtöbb rare. Már ök is tudják hogy ez kell az embereknek. Aztán ha letolsz 100 act1 runt, és 100.-ra kiseik az omgwtf set item, akkor az majd biztos jobb érzés lesz.
    Én ezért nem is nagyon eröltetem SC-t, meg a gear szerzést, ugyis beraknak rakat uniq-ot set-et, és onnantól majd az lesz a jó gear, aztán fél év mulva megint beraknak egy rakat uniq-ot meg set-et, és ujra indul a farmolás.

Viszont, a legtöbb ember letol 50 runt, és aztmondja ez unalmas szar, fos a játék, 10 éve diablo 2-ben hány runt toltunk le egy nap, és mégse volt fele ennyi sírás se. Több ezerszer megölted baalt, diablot, mefit, ezer évente dobott vmi jót azt is más vette fel, mégis nekimentél az 1001. runnak is. Ma már erre nem hajlandóak az emberek, ha nem kapja meg a csodageart 50 óra után, panaszkodik, és elmegy olyan játékot játszani ahol megkapja.
    És azt tisztán látni, hogy sok ember tagadja, de csak az érdekli, hogy neki is olyan gearje legyen mint a stream nyomiknak, és fos a játék mert neki nem esik 50 millás loot, nem mindha athenenak kiesett volna. Pedig semmi másra nem kell az 50 millás loot, mint hogy kiabálhasd ájz klózd, és megöld butcher 2 sec alatt. (akinek nem inge, ne vegye magára)
    Nekem egy sima átlag gearem van, nagyrészt ilvl60-61 itemekkel, de simán le lehet tolni vele infernot. Mégis ha kiesne a legtöbb ember csak panaszkodna tovább, hogy mi ez a szar 61-es item 40 resel meg 100 vitel, miért nem 63-as item esik nekem, holott tökéletesen alkamas item arra, hogy végigtoljuk infernot, más meg jelenleg nincs a játékban.

Ha valaki eltudja fogadni, hogy van AH a játékban, és hajlandó használni, elég kis összegből tud olyan geart összeszedni, amiben lehet farmolni infernot, illetve ilyen geart, nem is olyan nehéz kiütni, mert közel se kell top itemnek lennie, söt még ilvl63-nak sem. Ha meg valaki embertelen durva geart akar, akkor fogadja el, hogy ezért embertelen sokat kell szopni, és embertelen sokat farmolni.