• cateran
    Ja, csak ugye act 1 ea act 2 kozt volt 1 hangyanyi kulonbseg (inferno ofc)
    Letoltam act 1-et, facerollos farmolas volt mar benne minden, aztan atblattyogtam act 2-be es az 1. feher trashmob ugy szajonvagott, hogy azota is csak bebipapit eszik a wizardom...Arrol nem is szolva, hogy gear kifarmolas kozel lehetetlen...Csorikamnak osszesen 3! upgrade esett a szamtalan act 1 farmolas utan. Ez igy nem fun, ez igy 1 nagy 0...Aztan nerfeltek act 2-t, elblattyogtam vele a kozepeig es eluntam...ugyanolyan hiperszar dropok mindenutt es en mar agyfaszt kapok a sok szaros ilvl 52-60-as fostol. Alairom, legyenek a legjobb dropok a jatek vegenel, ahol igenis legyen a legnehezebb.(vagy legalabbis az esely rajuk legyen sokkal, de sokkal jobb act 4-ben) de ne lootoljak mar ilvl 52-es targyat olyan nehezsegi fokozaton, ahova lvl 60 alatt be sem enged a jatek...
    Az 1 dolog, hogy a 2 tier kozott esetleg nagy ugras van, azzal nem lenne bajom HA normalisan lehetne gearelodni....D2-ben sem zavart, amikor normal utan az 1. tuskes sundemon szarra vert a kovetkezo nehezsegi fokozaton..mentem vissza es farmoltam..(H&S jatekok errol (is) szolnak...ezen kar lovagolni, mint ahogy egyesek teszik. Ez most nem neked, hanem csak ugy)
    A TQ-t nem isteniteni akarom, mert azert annak is kellett 1 kiegeszito, hogy fullos legyen, de a gearelodes es a fun faktor kategoriakkal volt jobb(igaz nem volt gah, meg rmah...volt viszont hihetetlen mennyisegu set es legendary szintu drop minden kasztkombonak es majd minden szintre)