• unknown nick
    Részemről azért, mert nagyobb a kihívás sokkal. Nekem a 3-ban egy hatalmas óriási ++++-t jelent.
    Az elődben bejoinoltam egy gémbe, majd egy gyors "tele-TP-bosskill-logout". Mindez mint endgame. Nem volt egy megerőltető mutatvány. 3-ban pedig a mai napig nem tudtam eljutni inf diabloig.

A blizz azt mondta abba mi a játék, hogy 10 perces Baal runokat csinálnak? Ezért lebutították a főellenfelek dropját, rákényszerítve minket, hogy menjünk végig a mapon és játszunk, ne fél ujjal peckelve az egeret ásítozva menjen a farm :) Mai napig nem fér a fejembe az miért negatívum, ha egy játékkal játszani kell. Senki se hozza fel, mint opció pl. pindle-t, mert annak olyan alacsony volt a drop rátája, hogy azt csak bottal volt érdemes farmolni. Vagy nagy betegen monotonitást tűrőnek kellett hozzá lenni.

Azt elismerem a dropráta frusztráló lehet softcore-ban, mert a 24/7 játékosokat nem lehet utol érni az AH-ban, cucc pedig alig hullik. És tuti rommá botozzák a farmerek. HC AH mérföldekkel kiegyensúlyozottabb, pont azért mert az inferno nehéz. Engem az rm nem mozgat. Pár € nem éri meg a softos problémákat.