• Akronomus #49839
    Egy szó mint száz - Élveztem a Diablo 2-vel töltött minden percet, mikor a sulinak vége lett, rohantam haza, hogy tudjak játszani a kis barbárommal. Miután nálunk is be lett vezetve a net, akkor ismerősökkel toltuk együtt, nem nagyon érdekelt senki másnak az eredménye rajtuk kívül, vagy hogy mekkora faxt növeszett valaki a játék alatt, mit csítelt össze magának, vagy vett meg csilliárd goldért/real-money-ért.

3 Ladder resetet éltem át, és utánna letettem a lantot, nem igazán akartam vesződni vele, simán maradtam a haverokkal való multizásnál, hisz számomra az a fun. / És akkor még nem volt Über Tristram /

"Az hogy abban az offline egy opció volt és azt hasonlítod össze egy online játékkal."

Ember a Diablo-ról beszélünk, nem egy MMO-ról ahol össze vagyunk zárva XY másik emberrel. Nem muszáj random emberekkel játszanod, játszhatsz csak haverokkal, vagy egymagad. Nem igazán online game, hanem nevezzünk inkább 4 fős cooperatívnak. Az egy dolog, hogy úgy van megoldva, hogy folyamatos összeköttetés kell egy szerverrel - kalózvédelem...nem játékforma..ne keverjük.

Engem most sem érdekel senki másnak az eredménye, én haladok a saját tempómban, élvezem úgy a game-t ahogy nekem tetszik. Haverokkal eljátszogatnom, de a public game-nek még csak a közelébe sem megyek, nem érdekelnek a random emberek.

Mindenkinek más a véleménye, mindenkit más és más tölt el boldogsággal. Mindenkinek szíve joga eldönteni ezt. Én ezt a tényt belátom, nem vagyunk egyformák, és ez épp így jó.

Én trade nélkül is élveztem teljes mértékben a játékot, szép emlékek maradtak meg bennem. A játékot nem a trade-re tervezték, így nem is láttam a használatának az értelmét. Sokkal jobban éreztem attól magam, hogy elmondhattam, igen, ez az én karakterem, én raktam ki minden skilljét,statját, úgy ahogy én akartam, én szedtem össze neki minden cuccot, nem más által farmolt itemekben feszítettem. " A saját munkám gyümölcse ", az én időm lett beleáldozva a karaterbe.

A Diablo 3-ban meg sajnos a játék elég oszlopos része a trade, nélküle nem tudunk haladni, hisz olyan felemás a droprate. Kicsit zavar, hogy rá vagyunk az AH-ra kényszerítve....