78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1Darton1 #49822 Most akkor jó vagy rossz?
Esetleg a póker is egy szar játék?
Vagy Te a szarra gerjedsz? -
#49821 Ja, összekvertelek a felakasztó emberrel, olyan hasonló a logótok. Más hns most is van annyi, hogy egy kezemen el se férnének. -
cateran #49820 D2+LOD, Sacred 1-2, Titan Quest+Immortal Throne, Dungeon Siege 1-2-3, Torchlight.... a lista a teljesseg igenye nelkul keszult..jatekok, amik kb az elmult 10 evben keszultek, ebben a stilusban (nagyjabol) es lehetett volna "lopni" toluk.... -
#49819 Szerintem a videósdi dolgot nekem szánta :D -
#49818 LoL, ez ám a "szűklátókörűség" :D
Ezekkel a "gondokkal" nem csak mi vagyunk így, hanem több millió más embernek is vannak hasonló problémáji a kézhez kapott játékkal. Nem azt kaptuk, mint amire vártuk, hanem egy kicsit kevesebbet, foghíjasat. Mindenesetre én remélem, hogy majd az X-edik pacth után, már visszajön a régi Diablo feeling a játékbba. -
#49817 Videót? Hol láttál ilyesmit tőlem?
Azért fektetek időt bele, mert szeretem a pókert is és ez tulajdonképpen az. Pottyan a sárga, a zöld, a barna és remény hal meg utoljára. Ha nem halt meg, megy RMAH-ba. Ezért fektetek időt bele addig amíg meg nem jön a GW2, Torchlight 2 stb. Amint lesz helyette másik hack and slash (tudom GW2 nem az), megy a kukába. -
#49816 Ezzel tisztában vagyok, meg azzal is, hogy ez így csak fröcsögés, egy kis lelki maszturbáció, amit művelnek. -
#49815 Tudtam, hogy bele kellett volna írnom, hogy mínusz Valve! :D
Profit = eladott játék. Sok a birka, az EA szarjait is megvették 10 évig, pedig minden évben kiderültek, mekkora szutyok játékok, mennyire szutyok cégtől. A legtöbb kiadó a "Kasszától való távozáss..." kezdetű szösszenetet vallja a magáénak. -
#49814 Azért ne nagyon éljük bele magunkat ebbe a konstruktív kritikás dologba: kétlem, hogy a Blizzard az SG fórum D3 topikjából merítené az ötleteket. Ezzel együtt a mindennapi hiszti hasznossága keményen közelít a nullához. -
#49813 bármelyik cég amelyik profitot remél
tf2 nek most volt a 300adik updateje amiben legalább 20 haszno kontent peccs volt -
#49812 "Jó játék? Nem."
Na b*sszátok már meg az igényeiteket! Most komolyan. Szar a Diablo 3? Akkor mi a jó?
2-300 órákról beszélünk. A mai világban mit kapsz 15e (én 12e-ért vettem) szar magyar forintért, ami nem 4 percig tart?
Sokaknak azt is ajánlom, hogy kicsit kutakodjon, ill. szedje a cavintont, ha elég idős ahhoz, hogy emlékezzen a Dio2 megjelenésére: ott fujjolták, ahol csak tudták!
DE! Az nem elég ám, ha valaki leírja, hogy ez mekkora egy foshalmaz! Azzal nem vagyunk előrébb. Konstruktív kritikák kellenek, amikből tanulhat a Blizzard és jobb játékot csinálhat ebből a """szarból""".
Elismerték, hogy most nem kielégítő az endgame (nem azt mondták, hogy szar a játék), de megpróbálnak tenni ellene. Melyik másik cég csinálná meg ezt? Mert ez nem csak egy légből kapott ígéret, be is fogják váltani, ebben én biztos vagyok.
Ui.: azt nem kell erre válaszolni, hogy Ti igenis leírjátok a véleményeteket, én meg ne olvassam, ha nem tetszik. Mintha taknyos kölykök lennétek, úgy viselkedtek, ezért jár egy kis "osztás". Eszem-f*szom megáll! 240 órát beleölnek egyesek szerintük egy szar játékba. Hát nekem lenne ennyi szabadidőm vazzeg, biztos nem csak játszanék. -
#49811 Érdekes életed lehet, hogy egy olyan dologba fektetsz a szabadidődből 240+ órát, ami nem is tetszik. Sőt, még videókat is csinálsz róla. -
#49810 Nem a hell a vége. Ezt az orbitális baromságot ki mondta neked, hgoy Inferno a fanatikusoknak van csak. Nem így van. Ugyanis a top cuccokat csak infernón dobálja. Vagyis nem hell a vége, hiszen ott nem érheted el gearben amit a játék ad. El...kúr...ták. Fogadd fel. Tulajdonképpen Blizz is beismerte.
A játék az árát megérte, még mindig játszom vele (kb. 240 órám van benne.) Jó játék? Nem. Csak azért játszom még vele, mert szeretném Infernót is végigvinni, már csak azért is alapon. Jó kihívás, de a játék ettől nem jó. Továbbá RMAH-ban az árát hozza vissza legalább.
D1 és D2 között van összefüggés, a D2 az egyes alapjaira építkezett és bővítette a játékmechanikát. A 3-as nem, visszalépett sajnos minden tekintetben. Na jó, talán a skillrendszer az jó változtatás.
Az AH-t pedig hagyjuk. Én D2-ben sem tradeltem, abban semmi jó nincs számomra. Éppen a játék lényegét rombolja le. Itt sem tradelek. Adok el, de nem veszek semmit helyette. Ami nekem jó, azt én szerezzem meg, nekem pottyanjon le...
Szerkesztve: Ahhoz a D3 jó legyen, az itemizációt nulláról újra kéne tervezni és kprogramozni nekik. De nem fogják attól félek, mivel egyértelműen az RMAH köré van tervezve ez a szar attrib és droprendszer.
A tökéletes D3-hoz pedig A D2 zeneszerzőjét kéne visszahívni és új grafikát csinálni neki :) -
#49809 5x40 óra az 200 óra.
Aztán tedd el és várd meg még jön a kieg vagy a PVP mód (ha ezt külön adják ki)
És akkor újra elő veheted.
De miért nem teszed félre? Mert a háttérben ott van egy olyan érzés, hogy Te legyél a legjobb és Te is végig szeretnéd nyomni infernon.
Én nem bántam meg, hogy megvettem. -
#49808 "az adott egy kis fix dolgot a játékhoz.
no problem, itt most szinte minden fix -
#49807 Torchligt 2-őt 4-es packba vesszük meg haverokkal, és már a GW2 is meg van véve, én sem fogok unatkozni :P -
#49806 "Itt az AH-t eéág arra haszműémo" - Bocs, nincs részeg-magyar szótáram XD
Dio 1 és 2 között nincs összefüggés? Te mivel játszottál?
Szerintem meg pont az AH öli meg a játékot, mert amiatt kell ennyire lenyomni a droprate-ket, és a jó cuccok esési esélyét. Mert ha mindenkinek esne használható cucc, akkor senki nem venne semmit. Diablo 2-t simán meg lehetett oldani Trade nélkül...
Hell-t megcsinálod, és casualként vége a játéknak? Mit csinálsz? 40 óra alatt simán végig lehet menni Hellen is, és aztán? Ha csak 40 órára szól egy játék, akkor nem ér meg 15k-t szerintem...vannak ingyenes játékok amivel több ideig el lehet szórakozni....
A rúnaszavak nekem is nagyon hiányoznak...az adott egy kis fix dolgot a játékhoz. -
#49805 Bocs, este van! :)
Szóval itt az AH-t elég arra használni... -
#49804 -
#49803 "Itt az AH-t eéág arra haszműémo." Ezzel teljesen egyetértek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyk: CSAK VICCELEK -
#49802 Bocs, hogy bele szólok, de szerintem a Dio3 véleményem szerint nem rossz. Hellet mindenki meg tudja csinálni. És ez a játék vége. Az inferno az úgy mond a megszállottaknak való. Nem kötelező megcsinálni és az ottani farmolás csak arra való, hogy lóvét szedjél össze.
Dio1 és Dio2 között milyen összefüggést látsz? Szerintem mind a 3 diabló teljesen más volt.
Itt az AH-t eéág arra haszműémo. hpgy Hellre aránylag olcsó pénzért fel tudod ruházni. Ez segít abban, hogy nem kell Trade szobába beállnod és ott egy csomó időt eltöltened..
Nekem a rúnák és a rúnaszavak hiányoznak, de így sem rossz a játék. -
#49801 Azért a LoL, D3, GW2, Torchlight 2, Smite, Pandaria kombóval elleszek és ha nagyon unatkozok veszek mellé egy SC2-t is. -
#49800 Egy folytatás legyen folytatás, ne egy teljesen új játékot adjanak ki.
Amúgy nem lenne semmi bajom ezzel a Dio3-mal, ha működne, úgy ahogy azt kitalálták. De lássuk be, fele nem igaz annak, amit annó ígértek nekünk. Nem véletlen nyilatkozott a blizz nem is olyan régen, hogy bocs skacok, elkúrtuk...nem kicsit...na jó a többit tudjátok :P
Burkoltan egy jó kis közleményben, szépen leírták, hogy ők is látják, hogy ez így nem faxa, és megpróbálnak valamit kitalálni, hogy "jobb" és "tovább tartó" élményt nyújtson a játék.
Szépen elhúzták előttünk a mézes madzagot, és mi ráharaptunk, ennyi a történet. Mostmár csak annyit tudunk tenni, hogy várunk, hátha valami csoda történik, és fellángol megint mindenkiben a "Diablo szellem". :) Peace -
1Darton1 #49799 Szóval neked egy felújított d2 kellett volna. Biztos vagy benne, hogy kevesebb elégedetlenkedő lenne, ha a Te kívánságod valósítják meg?
Mert szerintem semmi különbség nem lett volna. Persze azzal a kivétellel, hogy Te kisebb eséllyel borulsz ki, illetve más miatt háborogsz. -
#49798 A Diablo 2 formula remekül működött több mint 10 évig. Simán felhasználhatták volna, de ehelyett mindent elvetettek, és azon kívül, hogy mész oszt ölsz mint a hülye átterveztek mindent...és ezt kaptuk a végén...remek.
Jót jobbá tenni nem bűn...Jóbol szart csinálni már inkább az...Scumbag Blizzard... -
#49797 Szevasztok! Van valaki nightmare act 1-ben? Lv 36 vagyok... Írjatok ;) -
#49796 Ne mond mar,h te azt kaptad amire szamitottal?Es akkor mer van felhaborodva a fel vilag,hogy megis mi lett ebbol? -
1Darton1 #49795 Én nem is értem, hogy mit vártak legtöbben. Egy single player játékot, ami sok száz órára leköt? Egy évtizede nem készült olyan, és akkor is csak a speciális körülményeknek "hála" történt meg. Ha egy Diablo 2 másolatot adnak ki, akkor az a baj, ha egy teljesen más Hack and Salsh-t, akkor meg az. A mostani a kettő között van, így most ez a gond.
Az elvárásaink változtak meg és a játékpiac. No meg a gyökér facebook generáció is megérkezett, ami bevonz más korosztályt is. (Hasonló fogyatékosok persze korábban is voltak, de akkor még egy híd alatt mérgezték magukat, és nem az interneten büszkélkedtek a magyar nyelvtudásukkal.)
Nem kétséges, hogy van bőven hiba a játékban, de bizonyos embereknek lehetetlen jót tenni, mert Ők maguk sem tudják, hogy mit szeretnének.
Ahogy Te is írtad, bőven megérte még így is. Aki nem talál más szórakozást (munkát), miután a D3-at már nem élvezi, annál nem a Blizzard okozta a defektust.
-
Sunrider924 #49794 Max bid. Megadsz egy osszeget ameddig hajlando vagy elmenni az adott targy licitalasakor, legyen ez 600k, ennyit szansz ra. Beirod maximum bidnek. A licit indul 100krol, a rendszer levonja a 600kbol a 100k-t. amint valaki radlicital a rendszer ujralicital a nevedben, es teszi ezt annyiszor amig el nem eri a kiszabott maximum oszeget a 600k-t. Es igen, instant. -
Dr DeViLKiNG #49793 Több mint fél évvel a megjelenés előtt lehetett már látni, hogy ez közel sem lesz d2-höz. Nem tudom hova ez a nagy meglepődés. -
#49792 Igen,csak most ettol ugy erzem magam,mintha nem azt adtak volna amire en szamitottam,hanem kihoztak egy felig romlott hust aminek csak a felet ettem meg ezert meg ehes maradtam :D
Szinte mindenki a D2-ot vette alapul amikor megvette a jatekot,hogy ezzel meg akar 10 ev mulva is fog jatszani, szoval boven megeri az arat.Nekem alap elv az,hogy csak egy storyert nem veszek meg jatekot,annyira azt sose elveztem.
Nekem eddig vagy 40 oram van benne,igaz most volt egy honap kihagyas,de alig volt kedvem visszajonni jatszani.Most meg egyedul az motival,hogy kiporgessem infernon is,de ehez az agyatlan farmhoz act1-en semmi kedvem,foleg,hogy kb. 0.001% eselyem van,hogy essen vmi hasznalhato,es igy csak a gold miatt farmolok.Ha tudnam,hogy azert nem lehetetlen,hogy essen vmi jo cucc,mar kicsit jobb lenne az egesz,bar meg akkor se az igazi. -
#49791 Én nem állítom, hogy a játék jó. De élvezted 1 hónapig? Élvezted 1 hétig? Akkor megérte az árát. Ha elmész berúgni 2 nap múlva semmit nem érzel már belőle, nem érte meg? Ha elmész étterembe úgyis éhes leszel pár óra múlva, nem érte meg? Ehettél volna helyette vajas kenyeret, maradt volna pénzed, de neked jól esett.
Csalódás, mert én is évekre rendezkedtem be, de ettől függetlenül az árát nem sajnálom. Adott 150 szép órát. -
alienenemy #49790 auction botok csinálják. Felvásárolják a relative olcsó itemeket, és az árakat magasan tartva drágábban eladják. A gazdájuk aztán a goldot adja el. -
#49789 barb -
#49788 Egy kérdés! Van DH-m és WD-m. Most szeretnék elkezdeni egy közelharcost is. Melyket ajánljátok? Tudom hogy mind a két karakter különböző stílus, de mégis melyik a jobb? Barbár vagy a Monk? (ár, élmény és skillek alapján) -
#49787 3. ilyennel már én is találkoztam, rámentem hogy bid, és már írta ki azonnal hogy felül lettem licitálva, brutál. Ezt tuti nem ember csinálja, nem tudom hogy csinálják, de nem amatőrök. -
Skill #49786 eladó gold nálam.
olcsó használt d3 accot veszek =) -
#49785 Eletem elso nem olcso game,es blizzardnak pedig az elso fail-je,legalabbis hosszutavra nezve.Ezt a szart...
Na,de legalabb megtanultam,hogy ezentul egy jatekra se fogok raugrani egybol,elobb kivarom a visszajelzeseket,1 honap alatt errol is kiderult,hogy nem eri meg a penzet. -
#49784 aha! es 100%-ig igaza is van :) -
alienenemy #49783 Ez a game meghalt. Nem is csoda, amilyen a loot meg a craft rendszer. Erre a random sz---a szerintem már senki nem vevő.