Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Kellet valami elfoglaltság így elkezdtem játszogatni a Monk (lvl47) mellet egy Barbár illetve egy Wizard a jelenlegi "tesztalany".
Barbár (lvl40): élményeket tekintve a Monk után a barbárral neccesebbnek éreztem a hc-t... sokkal többször volt parás szituáció de még mindig a szórakoztató kategóriában maradt sõt az ilyen felpörgõ szituációk miatt kicsit jobban is élvezem vele a játékot <#idiota>#idiota>
Wizard (lvl25): hát nem az én mûfajom a ranged ezt eddig is tudtam de most totál beigazolódott... fun kaszt ez tény de nekem nem jön be annyira, hogy komolyan nekifeküdjek 😄 arra tökéletes, hogy néha levezetésnek be megyek szétlézerezek mindenkit aztán ennyi 😄
Egy Witch Doctort még mindenképp indítani fogok a fun kedvéért viszont a Daemon Hunter nekem totál nem jött be játszogattam vele lvl8-ig de esélytelen a továbbiakban arra hogy játsszak vele <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nekem act1ben is esett a szintemre cucc, pedig elhiheted én is szoptam, mivel monkot indítottam. Butcher így is simán lefeküdt többször pedig 50 óra van kb a monkomban, act2ben is haladgattunk, de nem tetszett, hogy a bal gombot tartom nyomva 3 órán keresztül és zongorázok a def skilleken, nem élveztem.
Megoldás: Húztam egy wizardot, vettem ahban szintemre mindig 20k körül egy marha erõs fegyvert, egy socketes sapkát a legnagyobb piros gemmel, tadaa, van egy sorcom és majd meleezek ha úgy gondolom, addig is élvezem a játékot.
jól emlékszem, hogy nem full screenben tolod? amiatt van 60ra állítva?
esetleg megpróbálnám full screenben, illetve nem 5-10es background fpssel
a latency valóban lehet oka.. én most folyamatosan letöltök max sebességgel, és úgy sem tapasztaltam semmilyen késést, mondjuk a pingem is zöld volt végig in-game
meg nekem általában zöld, illetve nem is szoktam nézni, mert nem lagol soha - neked szokott lagolni?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ezt a Blizz is elismerte, hogy valami elbaszás van.
És a drop rendszer csak a jéghegycsúcsa.
Sorolhatnánk itt a bugokat az átgondolatlan ötleteket napestig
Én szeretek ahzni, mindig is szerettem, érdekel a kereskedelem ezért csinálom is, ebbõl tudok geart venni az még egy pluszpont is.
Aki farmolni szeret farmol és úgy halad majd tovább. Jóval több idõ, de nem lehetetlen.
jobb klikken van a hungering, nyomtam 10-15 mp-ig, majd ráböktem a smoke screenre (egérgomb továbbra is nyomvatartva)
eredmény: lõtt folyamatosan, megszakítás nélkül, az SS pedig rámkerült instant a gombnyomásnál
bal gombon nether tentacles, shift + klikkel ugyanezt eljátszottam, ugyanilyen eredménnyel
esetleg próbáld már meg kicserélni a bal-jobb gombodon lévõ spelleket, és megnézni úgy
Elég "vicces" mikor 40-es karakternek 26-30-as cuccok esnek 😄....
A tradeléssel nincs bajom de a "normál" droppból tény, hogy nem öltözteted fel úgy a karaktert, hogy haladni tudjál fõleg HC karakterrel. Majdhogynem rá vagy "kényszerítve" az AH-ra de az a vicc, hogy az oda bepakolt szintednek megfelelõ cuccok vagy 2-3 actal késõbb esnek majd vagy következõ nehézségi fokozaton... Ezt kellene sürgõsen orvosolniuk nem csak az inferno dropp systemet...
Nem zavarna egyáltalán a szar dropp ha látnám, hogy szintes cuccok esnek és nem 10lvl-el kisebbek...
<#banplz>#banplz>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Osszátok még egymást, olyan jó röhögni rajta, hogy ide jöttök kiélni magatokat 😄
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Carlos kolléga írt az imént a nagy arcodról. Nála a pont.
én sem azt a játékstílust kaptam, amit akartam, ugyanúgy barbárral is pislogtam volna, hogy nem lehetséges offenzív builddel haladni, aláírom
várjuk meg a csodapeccset, aztán ha tényleg csodapeccs lesz, be lehet fejezni ezt a DH-ra mutogatunk dolgot
hagy élvezzem már a játékot attól, hogy te nem.
Ugyanakkor d2ben sem esett pl tal armor, amu, fegyver hónapokig, a játék pedig még 1 hónapja sincs kint. Igaz, ott esett más, low lvl set vagy unique, tehát legalább láttam, hogy van a játékban, de ha nem kereskedtem ott is farmolhattam amíg nem esett az ami nekem kell. Az pedig nem 2 hét volt.
Ott volt Alldel, itt nem lesz. Ami egyszer kiesik az "örökre" (amíg nem törik be, dobják ki, adják el) benne marad a gazdaságban. Ha mindegyikünknek esett volna már 5 high lvl legendary, meg a többi x millió playernek, akkor 3 hónapon belül SEMMI értelme nem lenne az ahnak, mert mindenbõl 46 oldal lenne bent és a felét meg se tudnád nézni.
ha ennyire lófasz könnyû kaszt, csinálj egyet, vonulj el vele inferno act4-be, és beszélgessünk el róla, ok?
csak mert elárulom: nagyon sokan rerolloltak DH-ra, merthogy az mennyire imba, és kb. most értek el abba a fázisba az emberek, hogy vakarják a fejüket: miért nem bír ki egy ütést sem? "jajistenem ezisnehéz"
Inferno meg úgyis a fanatikusoknak van, azt szerintem végig sem viszem a patchig.
megnézném a kommentjeidet, ha Barbárral indultál volna. Te se tolnád nagyarcúan a "élvezem a játékot act4-en" dumát, mert hacsak nem veszel a kínaiaktól milliókat, akkor neked is a farmolás jutna osztályrészül hogy gear-t vegyél.
Þór vígi þessi rúnar
BattleTag: zydar#2910
Biztos nem a real money action house miatt olyan a drop rendszer, amilyen. Á, dehogy 😊
Hány hete van kint a játék?
Farmolj magadnak, senki nem kötelez ah használatára, d2ben is volt amit eladtál.
valószínû nem játszottál a diablo 1-2vel
Þór vígi þessi rúnar
Semmi épeszû dolog nem esett nekem sem. Kidobott 3 rare-t egy csomó kéket, de csak a merchant örült ezeknek.
Þór vígi þessi rúnar
Legalább lenne valami módszer amivel lehet fejleszteni a meglévõ gear-t, de nincs mert Mystic-et kivették 😄. Így annyira buta, egyszerû lett a játék, hogy esténként fél óra játék után csukódik is le a szemem annyira monoton..
A legtöbb ember szerintem nem azért vette meg a game-t jópénzért, hogy aztán pénzt farmoljon non-stop.
Meg várjuk az 1.3 patchet, ha nem lesz változás megy a kukába sajnos
Az új fiókom: DevLupius
Diablo lvl25 -ös cuccokat dobál normálon, mennyenek a jó ku.... a*** -ba, azokkal a cuccokkal kéne a nightmare -t kezdeni és így tovább.
És mi lesz 10 év mulva mikor a szerv
Az új fiókom: DevLupius