78986
  • Hegi90
    most már komolyan érdekel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mégis milyen kontent van a wowban, ami érdekesebbé teszi a játékot, mint a d3?
  • Psychedelic #49661
    Viszont ezeknek az "újításoknak" az emberek 90% tapsolt, és ha valaki beirta hogy miért kell kivenni valamit, akkor egyszerre elküldték az anyjába, mert hát mit képzel ez igy jobb, és amugy is a blizzard tudja mit csinál, mert a blizzard a legjobb. Meg lehet nézni a commenteket diablo3.hu-n minden ilyen hír után.
    Már megjelenés elött lehetett látni, nem sok content lesz a játékban, mint az item farm, meg a durva inferno, ami meg borítékolható volt, hogy egyféleképpen tudnak nehézre csinálni, ha olyan dmg-et kapsz hogy nem éled túl. Ez nem wow, csak egy sima HnS, sok variáció nincs a nehezítésre.

És a vicces az, hogy most az a 90% ember aki akkor tapsolt mindennek amit kivettek, egyszerüsitettek, szétbasztak a játékban, az most itt sir naphosszat, hogy szar a játék, nem lehet megcsinálni infernot, lehetetlen, és amugy is szar mert nincs content csak az item farm stb stb.

Blizzard kb. azt adta amire a tömeg vágyott, aztán a sok okos most jön rá, hogy szar van a palacsintában. Ez kelett a népnek, senki nem akart olyan max szintet amit casualként nem tud elérni, senki nem akart egész nap boss runolni, nem akartak soha ki nem eső runakat farmolni, nem akartam statot elosztani, nem akartak talenteket, nehogy uj karit kelljen huzni stb. Ja hogy a végén semmi se maradt a játékban ami lekötné az embereket és ami miatt belépnének játszani? Hát nem most kéne erre rájönni, semmi nem volt jó az embereknek amitől diablo 2 volt a diablo 2.
  • Akronomus #49660
    A Blizz burkoltan bevallotta, hogy az "újításokkal" elbaszta a játékot. A Diablo 2 remekül működött/működik, hiába vannak a bossrun-ok, még mindig élvezik az emberek. A jól bevált receptet elhagyták és ki akartak találni egy új irányt a játéknak, de nem lett olyan durranás, mint ahogy azt várták...Blizzard FAIL
  • Savmacska
    Am ha valaki felrak egy cuccot ah-ra és csak bid-re teszi fel, és mondjuk lejárt az 5perces "calcel" lehetősége, akkor utána már sehogy sem tudja bezárni az aukciót nem ? Tehát ha egy 10milliós cuccot elvisznek neki 20k-ba akkor így járt ha jól értem, igaz ?!
  • Savmacska
    +1
  • cateran
    Majd mindjart jon par fan (Frostshockos adminok elonyben:D) es elmagyarazzak, hogy Bashiok es a Blizzard rosszul tudja, ez csak 1 jelentektelen kisebbseg velemenye, a jatekkal minden a legnagyobb rendben, csak apro finomitasokra van szukseg...:P:D
  • Hali23
    +1

Ráadásul elég vicces, hogy az írja hogy helyesírás ellenőrző, aki minden egyes mondatát kisbetűvel kezd, és soha nem tesz mondatvégi írásjelet. Ez kb ált. iskola első osztály.. :D
  • Különc
    Ebben a 10 percben még nem linkelték
  • skinnyman
    Vótmá?
    Blizzard Admits Diablo III Endgame isn't Sustainable
  • jazzy
    Tudjuk, hogy manapság átnézni azt amit kiadni a kezedből nem menő, de a nem kötök bele, mert az gonoszságnál még mindig jobb az, ha felhívják rá a figyelmét. Ne sírjatok már folyton a kritikán. Nem tetszik a kritika nem publikálsz.
  • Akronomus #49652
    Ok, javítottam, kössz az észrevételt .D
  • Gubberx
    Legalább valaki ír pár hasznos tippet, nem értem miért kell belekötni.....
  • j0nNyKa
    microsoft word - helyesírás ellenőrző, mielőtt cikket írnál
    például (több sebből..) : "- A ranged karakterek nagyon jól ismerik a SHIFT gomb funkcióját ( Force Stand ), lenyomásakod megáll a karakter, és elkezd támadni a kurzor irányában"
  • Akronomus #49649
    Tippek-Trükkök a Diablo 3-ban
  • Traky70
    Én ezt találtam:
    http://www.diablowiki.net/Combat
    Vannak benne érdekes dolgok a sebzés bónuszokkal kapcsolatban. Ha esetleg valakinek van további infója, ne habozzon megosztani.
  • sata75
    mi ez a zene alatta, valaki ismeri esetleg?
  • who am I 7
    ja..szerintem itt is jobb lenne, több kék, kevesebb sárga...de azok a sárgák használhatóak legyenek, mert most az esetek 99%-ban vendornak adom el rögtön...f0sok.
  • yesname #49645
    15%-ot + 1 Eurot von le. Nem mindegy :)
  • greyfox
    Na, aki esetleg olyan béna volt mint én, hogy Battlenet accountra ment a pénze, az egy haver segítségével átnyomhatja paypalra.
    Haver felrak itemet RMAH-ba, paypalra kérve az utalást.
    Te megveszed, havernak megy a pénz Paypalra, és mindenki boldog.
    Egy hátülütő: 250 eurónént levon 1-et :)
    Voala.
  • Ry0K3N
    Megesik az ilyen, a monkomnak pl két ugyanolyan gyűrűje van amit ugyanaz a mob dobott ki nekem és ismerősnek is. Csak odaadta azt is mert pont jó volt :)
  • unknown nick
    Hahaha elképesztő. Nem csak viccesnek találnád, hanem a földön fetrengenél a röhögéstől, ha ismernél IRL :D
  • cookac2
    na tessék, ezt sem tudtam. nem is lenne baj ha vmi überbrutál amu lenne, de így...
  • Aradebil2
    lagg miatt szokott néha ilyet csinálni, ismert bug
  • Haversrác
    Szasztok, egy új,érdekes problémába ütköztem. Elindítom a launcher.exe-t, kiírja hogy Diablo 3 launcher update, forog egy kicsit a karika, aztán se kép se hang.SE a diablo3.exe-vel se a launcher.exe-vel nem indul. Ilyenkor mi van?
  • ToCsEk
    nyálcsorgatás on

• yesname #49637
    Persze meg lehetett nézni, de szerinted hányan bújták át az adatbázist, ráadásul úgy hogy összevetnek mindent mindennel? Botrány meg olyan értelemben volt, hogy sorra kerültek fel a videók, képek mindenhol a netre az első legendary droppokról mellé téve szimpla kékeket ugyanazon szinten. Erre 1 hétig nyponta 5-10 új topic nyílt Blizzard fórumokon róla, hogy mi az istent csináltak???
    Tőlem pedig ne hogy így maradjon, mert ez nem logikus és nem normális. (Blizzard is beismerte.) A cuccok erősségének arányban kellene állnia a droppolási esélyükkel. D2-ben például számomra (és sokak számára is talán) a szetek összegyűjtése volt az egyik cél. Ha meg volt minden darab, általában über geart kaptál, de legrosszabb esetben is sokáig segítségére volt 1-1 karinak.
    Itt nem ad olyan élményt egy-egy set darab felbukkanása a dropnál, mert tudjuk hogy nagy valószínűséggel szar lesz. D2-ben tudtad, hogy olyan lesz amit a ritkasága indokol.
  • Hali23
    Újabb diablo 3 bug, 5 perce vettem fel.... LOL :D Még mindig ott van és nem tudok vele mit kezdeni :D

• TVelvet
    ezt 250 euroért megveszik, ez 100%, vagy 200-250milla
  • Carmang
    Persze, de aki kicsit is kíváncsi, az a neten a játék megjelenése napján már megnézhette, hogy milyen cuccok vannak a játékban. És tényleg észre lehetett venni, hogy nem a Lenegdary a legerősebb, hanem az Exalted-Grand-Mittomén.
    Szóval a Blizz ilyen kijelentését én nem mentegetőzésnek fogom fel, hanem tényként kezelem. De ha már végül is botrány(?) lett belőle, akkor tényleg az az értelmes megoldás a Blizz-től, reagál az "ügyfél" nyavajgására. Felőlem viszont maradhat a Legendary olyan, amilyen most.
  • cookac2
    Ehhez mit lehet hozzáfűzni? Akkor most random v nem random? Egyébként a watch towerbam találtam egy run alatt mindkettőt.
  • yesname #49632
  • yesname #49631
    Igen és éppen ez a baja mindenkinek. (Nem az hogy nyilatkozta, miután már kirobbant a botrány vele kapcsolatban.)
  • sata75
    olvasom amit írsz, majd lendületből, megszokásból, stb, az aláírást is elolvasom.
    és sikerül ezt kiolvasnom az egészből:)
    hangosan felröhögtem na, az a csávó mindhol ott van:) gyorsabbm int a fény:)
  • Carmang
    Blizz nyilatkozta, hogy a Legendary cuccok nem az abszolút legjobbat jelentik (e ezen ugye a jövőben változtatni akarnak).
  • unknown nick
    "hanem azzal, hogy droppolási arányukhoz képest nem erősebbek és nincsenek egyedi tulajdonságaik. Blizzard ezt elszarta, nem kicsit."

Igen, ez tényleg így van.
  • yesname #49627
    Kiegészíteném, hogy ugyanez a D2 rajongói tábor kivétel nélküól + az új Diablósok sírnak azért, hgoy elszarták a Unique itemeket. Nem azzal, hogy nem egyformák (ez jó), hanem azzal, hogy droppolási arányukhoz képest nem erősebbek és nincsenek egyedi tulajdonságaik. Blizzard ezt elszarta, nem kicsit.

Szerk.: Szerintem ezt a ladder resetes dolgot is elbaltázta. Illetve nem is ezt, mert ranglista reset, item reset nékül lehetne. Hanem azt, hgoy nincsen item sink a játékban. Simán belerakhattak volna olyasmit, hogy minden sárgából való feljavításkor az item minősége maximális csökken eggyel, majd ha eléri a nullát akkor reccs véglegesen. (tudom RMAH. És? Aki vesz cuccot elfogadja, hogy előbb-utóbb tönkremegy.)
  • unknown nick
    "Nem is értem hogy hogy gondolták ezt ők, kiadták úgy a játékot, hogy a elvileg legjobb itemektől jobbak a mezei kékek. Olvastatok erről valamit, hogy ez miért így lett megcsinálva?"

Igen. A Diablo2 rajongó tábora kifogásolta, hogy mindenki set itemekben és ugyanolyan uniq itemekben mászkál, emiatt totál ugyanúgy néz ki ingame. Hivatkozva arra, milyen jó volt nekik még a LoD kieg előtt, hogy csak rarek estek random prefixekkel.

Ezt állította vissza a Blizzard megspékelve a meglepően ritka droppokkal, kihasználva ezt az rmAH-val ahonnan kamatot kap ő is. Az 5let onnan, hogy Dio2-ben (és az MMO-kban) a ladder reset ellenére, nem hivatalosan pénzért mentek a jobb cuccok.
    A ritka drop és az "iszonyú" nehézség oka, hogy az AH-zás időszaka kitolódjon, mert nincs ladder és lassan a játék önmagát nerfelte volna. A whinerek miatt viszont a Blizzard engedett keveset. De ez a pár százalék elég lett ahhoz, hogy iszonyat módon elszálltak az árak softcore-ban. Egy ideig nem is nagyon értettem miért nem következik ez be. Végül előbújtak az isteni többszáz millió golddal rendelkező karik :) Szívás ezt meg kellett fékezni valahogy, így megnövelték az item repairt erre jött a WHINE ... és így tovább és így tovább ... folytathatnám még sokat :)
  • Hali23
    Vettem tegnap AH ba egy cuccot 2,2 milláért, ma eladtam 3,5-ért... Így is lehet pénzhez jutni :D
  • unknown nick
    "1 év múlva nézd meg majd a topicot."

Nem biztos, a jövőt nem ismered, lehet újra pörögni fog a kieg miatt. SCII topik is pörgött majd kifulladt Teljesen. Én (és még sokan) a mai napig játszom vele, de nincs beszéd téma. Amikor volt az szinte véget érés nélküli flémbe csapott :) Azért nem mindig.

Ebben is csökkeni fog a komment szám, amint a duzzogók megunják. A másik csoport a játékosok, azokat nem érdekli majd a fórum, mert ami érdekelte őket, az információ éhségüket lecsillapította, és inkább másfelé fordulnak, miközben nyomulnak újabb célokért.
  • Psychedelic #49623
    Hát gondolom hogy itt már nehéz upgradet találni, értelmes áron.