• unknown nick
    "Nem is értem hogy hogy gondolták ezt ők, kiadták úgy a játékot, hogy a elvileg legjobb itemektől jobbak a mezei kékek. Olvastatok erről valamit, hogy ez miért így lett megcsinálva?"

Igen. A Diablo2 rajongó tábora kifogásolta, hogy mindenki set itemekben és ugyanolyan uniq itemekben mászkál, emiatt totál ugyanúgy néz ki ingame. Hivatkozva arra, milyen jó volt nekik még a LoD kieg előtt, hogy csak rarek estek random prefixekkel.

Ezt állította vissza a Blizzard megspékelve a meglepően ritka droppokkal, kihasználva ezt az rmAH-val ahonnan kamatot kap ő is. Az 5let onnan, hogy Dio2-ben (és az MMO-kban) a ladder reset ellenére, nem hivatalosan pénzért mentek a jobb cuccok.
    A ritka drop és az "iszonyú" nehézség oka, hogy az AH-zás időszaka kitolódjon, mert nincs ladder és lassan a játék önmagát nerfelte volna. A whinerek miatt viszont a Blizzard engedett keveset. De ez a pár százalék elég lett ahhoz, hogy iszonyat módon elszálltak az árak softcore-ban. Egy ideig nem is nagyon értettem miért nem következik ez be. Végül előbújtak az isteni többszáz millió golddal rendelkező karik :) Szívás ezt meg kellett fékezni valahogy, így megnövelték az item repairt erre jött a WHINE ... és így tovább és így tovább ... folytathatnám még sokat :)