78986
  • Különc
    Illene, de eddig amit láttam az a lószar kategória volt vagy annyiba került, ami nekem túl drága, így mondjuk van a sapkán 9%, de igen, majd próbálok szerezni socketest, de nehéz upgradet találni.

Csak a kép kedvéért nem veszek valami szart
  • Psychedelic #49621
    Azért csak kellene már 1 sapka socketel meg maxos gemel, persze %life stat mellett nem? :)
  • skinnyman
    Lol, ez már halhatatlan?
  • Különc

U mad bro? (Warcry rúna csalás nélkül 101k hp)
  • FrostBite
    Tegnap este mielőtt a magyar telekomnak köszönhetően net nélkül maradtam, a monkom úgy döntött arénázik egyet.
  • clio1616v
    csoda, hogy egyáltalán megy :)

nekem 1200 az allres és 9000 az armor 37000hpval és ha nem varázsolok jól a varázslómmal, akkor simán halok
  • jazzy
    Én is és gyakorlatilag minden itemkombót végignéztem, sehogy, ez ilyen költői férfias túlzás 90%.
  • Hegi90
    kezdetnek duplaennyi allres kellene.
  • mzoleeeex
    Szeretnék kérni egy kis segítséget. Inferno act 2-be járok monkkal és elég nehezen megy.Ha valakinek lenne pár tanácsa az jó lenne.
    Jelenlegi statjaim:
    Statok
    és a skillek amit használok:
    Skillek

Bármi segítség jó lenne. Mire kéne még rámennem, mit változtassak, stb.
  • Psychedelic #49613
    Jó rosszul fogalmaztam, mert a top cucc esése volt a lényeg az meg 63-as, igy rare helyett ezt irtam oda. Igy utólag én is látom, akkor nem ezzel foglalkoztam csak gyors irtam választ, azért meg a véremet ne vegyétek.
  • Traky70
    Komoly fegyvervásárlás előtt állok (legalábbis nekem 10M komoly). Nem mindegy, hogy mire költöm.
    Olyan kérdésem lenne, hogy van jelentősége annak, hogy milyen bónusz sebzése van egy fegyvernek (poison, arcane, holy, cold, stb.). Mintha olvastam volna valahol, hogy pl. a méreg lassítja a champion-ok élet visszatöltését... stb. Lehet erről valahol infót találni?
    Köszönöm.
  • NecroJoe
    Oké, de vágod hogy ez a kettő amit írtál tök mást jelent még akkor is ha jól tudod?

csak az esélyt növeli arra, hogy essen mondjuk 63-as ilvl item

azok közül az itemek közül amit dob, több is rare legyen.

• Hegi90
    a loot ileveljét még most sem befolyásolja az mf, csak a mob fajtája, szintje, és hogy elit-e vagy sem.
  • Psychedelic #49609
    Igen, de mivel 1 champion pack, kidob nemtom 3-5 itemet, és mind a 3 itemre hat az mf, vagyis 0 mf-el, ha dob 3-at, lehet lesz 2 fehér és 1 kék, 5-ös valorral, fixen kapsz 1 raret, a masik 2 lehet hogy csak kék lesz, ha van rajtad 300 mf akkor lehet hogy mar 3 rare fog esni.
    De miattad akkor máshogy fogalmazok, 1000 mf-el nem fog 10 db raret dobni a mob, de nagyobb esély van rá, hogy azok közül az itemek közül amit dob, több is rare legyen.
  • who am I 7
    és ez tök faszság..mert ugyan mi alapján dönt a script, hogy most melyik usernél böffen fel a top?
  • Hegi90
    :(
  • MoLc
    sharpshooter :)
  • Fpocok
    Ezt nem is tudtam lol.
  • mukika
    "All +xp/gold/magic find from followers is reduced by 80%.
    So you'll only get a bonus of 20% from followers."
  • Hegi90
    A followerre rakott MF hogy számítódik?
  • NecroJoe
    Az MF azt befolyásolja hogy a lvl63as fegyó ami esik fehér/kék/sárga lesz-e. Azt hogy hány darab esik és hanyas szintű nem.
  • skinnyman
    Az mondjuk azért elég gázos, hogy a monkomnak amivel infernót teljesen végigvittem és act1-2-t rengetegszer farmoltam 5-ös buffal, soha, egyetlen legendary-t vagy set-et sem dobtak még. És rare-ből sem dobtak soha olyat aminél 1-2 százezernél többet adtak volna.
  • Psychedelic #49600
    Az MF még mindig ne befolyásolja, hogy mennyire lesz jó a cucc, csak az esélyt növeli arra, hogy essen mondjuk 63-as ilvl item. Most már jó lenne megtanulni ennyi idő után...
    1000 mf-el is lehet hogy esik 100 ilvl 63 fegyod, és mind a 100 szar lesz, ez tök random.
  • greyfox
    Nyugtassatok meg, hogy legalább ez a szar Battlenet balanca arra jó lesz, hogy RMAH-ban spekuláljak? :)
  • Dr DeViLKiNG
    Na, majd holnap tartok egy 5 órás goblin farm napot, és meglátjuk mennyit fog érni.
  • who am I 7
    nálam is ez a szitu kb...esküszöm, blizz randomra dobáltatja ki a top itemeket régiónként..és qva mind1, hogy mennyi mf-ed van...valami teljesen más algoritmus szerint szóródnak szét ezek az itemek..még nem jöttem rá, hogy hogy... xD lehet 0-24be kéne tolni :D nekem max ilyan 1050-1100as dpses cuccok estek...megjegyzem, még csak nem is a karakteremnek valók...armorból lófaxsem...ringből esett két legend de mind a kettő hig kaki, meg egy set item wd-nek, az is elég szarCSi :D
    Így kicsit úgy nézki, mintha top itemeket akarnék, ami nem igaz, de 200+ óra után nagy mfel szaladgálva, azért jó lenne legalább 1 db majdnem TOP :D
  • NecroJoe
    Megjegyzem én csak fegyverekkel kereskedek (mert azt ugye a DPS prioritás miatt könnyű keresni/rendezni), gondolom aki elég ügyes és nekiáll az armorokkal taknyolni az tényleg hülyére keresheti magát.
  • GyaxyBoy
    Milyen passivot javasoltok DH-nek?
  • Carlos
    Az... :D
    Csak röhögni lehet egy ilyen kis szánalmas gyíkon.
  • NecroJoe
    Fogd fel bosszúként mert én bazdmeg 3 napja azon forgok hogy hogy a picsába lehet az 1M goldokat átfordítani 15 euróba. :D

(mármint az elbaszott áron berakottak vissza/átrakásán kívül, mert ott néha nekem is sikerül ilyen 3-600K-s cuccokat eladni 8-15 eurókért, dehát az a pár darab hetente a konstanstól kurva messze van...)
  • esgerus
    beteg :D:D:D
  • Dr DeViLKiNG
    Én meg találgatom a kuka rareket. Jó ez a játék.
  • Carlos
    Hehe...eLiXir újra akcióban (Troll in Action):

Feladó: eLiXir
    Elküldve: 2012. 07. 05. 14:30
    Tárgy: Nincs tárgy
    HA NEM NÉZTED VÉGIG MI A KURVA ANYÁDÉRT IROD ODA HOGY 5 ÓRA BAZMEG, NEM EGYSZER IRKÁLSZ LE VMIT AZTÁN RÁ 2 PERCRE LEÍROD H NEM IS TUDSZ RÓLA, NEM IS NÉZTED, NEM IS OVLASTAD. GECIRE BUTA VAGY BAZMEG
  • Psychedelic #49589
    A crit dmg-esek 12 millatól indulnak, viszont olyan nincs amin még crit is lenne mellé, én gusztustalanul drágán raknám be.
  • NecroJoe
    Valaki pricecheck?

• Skill
    hasonlóan éreztem kb tegnapig. esett gyűrű . mára már elment 40 euroért azt meg költöm rá a karakteremre. egyre jobban megy. amúgy a gond az, hogy puggal nagyon rossz menni mert volt már olyan hogy az emberen 36os szintű chest volt. szóval aki akar rendesen öltözött emberrel act2őt 3mat farmolni az vegyen fel : skillcopper#2399
  • greyfox
    Miért bukta? RMAH-ban el tudom költeni, nem?
    Most imádkozhatok, hogy ne vigyék el az itemeket, amiket tegnap raktam fel :D
  • Fpocok
    Majd vehetsz rajta pandákat :D
  • greyfox
    Hogyaza...
    Pfuhh.
    Na, akkor este kalmárkodok, elköltöm az ah-ban, és eladogatom, amit vettem, csak már Paypalt kiválasztva.
    Köszi!
  • NikeCortez
    Szia!

1. PayPal hozzárendelése.
    2. Eladásnál ne a B.net Balance-hoz rendeld hozzá, hanem gördítsd le a menüt és állítsad be a paypal-t.

2-3 napon bellül meglesz az eladott tárgy ára a paypalodon.

mellesleg : ha bnet balance-odon van a pénz, az bukta :)