• ozzz
    Ez is játékosok közti trade csak nagyban mint egy piac, ami nekem tetszik benne, hogy mindig találok valami jót megfelelő árért, mert sokan használják és nem csak 4-5 személyes csoportok között megy a dolog. Ugyan úgy ez visszafelé is, mindig eltudom adni valami jobb cuccomat ha elég türelmes vagyok előbb utóbb mindig lesz rá vevő.
    Én "kraftolásra" is szoktam használni a goldot, arra is ugyan úgy kell. Főleg a kraftoló papírok a drágák ha éppen nincs belőle elég és kell a jobb drágakő mivel azt megvenni még drágább lenne. :)

Szerintem elég jól egyensúlyban van a szerezhető gold és item. Azért nem bánom, hogy ilyen "dropolás", mert igen is ne az legyen hogy leverek mindig valami fő dögöt és attól kapom meg a jó cuccot. Legyen változatos és múljon jobban a véletlenszerűségen. Ha pedig nem kapok jó cuccot egy fél Act végigvitele után sem, akkor a szerzett goldbol meg eladott cuccokból amit ott összejött abból veszem meg az AH-n.

Szóval szerintem nem tökéletes még, de egész jó az egyensúlya meg van értelme, hogy így működik.