• simon7108
    okosan kell AH-zni.
    én jelenleg 50-es vagyok DH-val és még ha nem is erőlteted meg magad buyoutra fullos cuccot tudtam magamnak eddig venni max 100k-ból(tehát minden cuccot nem csak 1-et)
    próbáld úgy,hogy kiválasztod a tárgyat amit akarsz.írj be lvl minimumot meg maximumot.(ne csak a saját szintedre keressél.55 lvl-en simán jó még az 50 lvl-es item is)
    válaszd ki a statot ami kell rá.strength,vitality allres vagy GF(neked abból nem ártana ha nincs elég aranyad) és írd be,hogy miből mennyi legyen rajta minimum.az szerint írd,hogy jelenleg milyen cuccaid vannak.én álltalában 10-20-al szoktam többet írni mindenből mint amim van.ha nincs jó árban ilyen akkor lejjebb viszem.(a lényeg,hogy rosszabb ne legyen). keress.a buyout-ot állítsd úgy,hogy az árakat a legnagyobbtól a legkisebbik írja ki(a buyout árakat) és lapott egészen addig amíg meg nem találod a legkisebb buyoutot(utána már állt nincsenek buyout itemek) és nézd szépen sorban őket visszafelé.
    ezzel a módszerrel még egyszer sem költöttem full gearre 100k-nál többet.sőt 100k-t is csak most közelítettem meg amikor elértem az 50 lvl-t.előtte simán bevásároltam 50k-ból mindent.